karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZobaczymy jak lekarz na to ... ewentualnie w razie czego mam luteinke jak coś gdyby sie udalo ...
Podekscytowana jestem ... heh bo jestem pewna ze po owu nie ma jak sie cieszycc z bolu owulacyjnego ... Hehehe zawsze to omijalismy a tu juz podwojna dawka czekala na jajeczko .. teraz zostalo czekanie... -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Dziewczyny co tutaj tak dretwo? Piszcie jak u Was która teraz gdzieś testuje jak tam wogole? Bo wydaje się mi ze cos ten watek zaczyna zanikac....
ja jestem i czytam tylko z pisaniem gorzej bo mały marudny i non stop chce uwagi
aktualnie Karolin jest na etapie testowania ale wczoraj biel wizira ale pewnie to za szybko u mnie tempka kuleje ale wiedziałam że tak będzie
Trzymam kciuki Kochana za Twoje jajo. niech się pięknie zapładnia ❤❤❤Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyAaaaAaaa chyba ze tak ... dzieki havana za info ja tez ostatnio nie moge mlodego odkleic a zwłaszcza w nocy moglby spac z cyckiem w buzi ... a ja pozniej chodze jak cma... no z ta luteina zobaczymy jak też lekarz sie zapatrzy na to bo ewentualnie go poprosze o porade i recepte. . Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Mi sie dzis nie chce... sluz mam - czytalam, ze to jakas juz oznaka... a tak jest juz dwa tygodnie. Boli mnie jajnik, raz mocniej raz mniej... Albo cale podbrzusze.
Narobilam sie ciast w poniedzialek i wczoraj, ale glupie bledy i wszystko popsute ;p i zloszcze sie bo zawsze dobre.ciasta pieklam.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli wrote:Mi sie dzis nie chce... sluz mam - czytalam, ze to jakas juz oznaka... a tak jest juz dwa tygodnie. Boli mnie jajnik, raz mocniej raz mniej... Albo cale podbrzusze.
Narobilam sie ciast w poniedzialek i wczoraj, ale glupie bledy i wszystko popsute ;p i zloszcze sie bo zawsze dobre.ciasta pieklam.
No to notuj sobie co i jak najlepiej...
Mnie od wczoraj glowa boli..n dzis az tak ze mi az niedobrze... zmiany ciśnienia pewnie zas jakies ... -
Właśnie i notowanie nie pomaga mózgowa pociążowa papka
Ja od ponad 2h leże na łóżku. Dobrze, że młody zasnął, próbowałam wstać ale jest tragedia. Tak mega mi się kręci w głowie... boje się małego brać na ręce bo go upuszczę, sama nie jestem wstanie iść do WC.... Nie wiem co się dzieje ale takie zawroty miałam tylko w ciąży, nigdy poza nią...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli wrote:Właśnie i notowanie nie pomaga mózgowa pociążowa papka
Ja od ponad 2h leże na łóżku. Dobrze, że młody zasnął, próbowałam wstać ale jest tragedia. Tak mega mi się kręci w głowie... boje się małego brać na ręce bo go upuszczę, sama nie jestem wstanie iść do WC.... Nie wiem co się dzieje ale takie zawroty miałam tylko w ciąży, nigdy poza nią...
Chyba że cos napykalas?? :)ja probuje ogarnąć dom starszy w przedszkolu a mlodszy zasnął a mnie tak sie nie chce..... -
No właśnie nie wiem co się dzieje. Zrobiłam fortece na łóżku i dam radę do powrotu męża. A jak nie to wróci wcześniej, ale zostały 2h
I mi od rana się nic nie chciało i nic nie ruszam, trudno. Nikt nie umrze od braku obiadu czy lekkiego syfuMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Seli wrote:Ja od ponad 2h leże na łóżku. Dobrze, że młody zasnął, próbowałam wstać ale jest tragedia. Tak mega mi się kręci w głowie... boje się małego brać na ręce bo go upuszczę, sama nie jestem wstanie iść do WC.... Nie wiem co się dzieje ale takie zawroty miałam tylko w ciąży, nigdy poza nią...
A sprawdzałaś ten jajnik u gina, czy wszystko ok? Ja bym się trochę martwiła tym, że tak ciągle boli. A co do śluzu - ja też miewam czasami, a dni płodnych ni widu, ni słychu.Magduullina, k878 lubią tę wiadomość
-
Edka sprawdzałam... Są tylko pęcherzyki na owu. A momentami bolał jakby był torbiel, ale nie było. Więc nie wiem, dziś też boli do tego. Zalewam się potem, zawroty głowy. Nie sądzę by to była ciąża Aż tak z mężem nie poszaleliśmy. Dobrze,że za chwile mąż przyjdzie z pracy, przejmie młodego a ja się umyje i nie wiem... Mam nadzieję,że tak po prostu mam przed okresem i nic się nie dzieje.
Połóg był cudowny, a teraz jest jakaś masakra, jak nie boli brzuch czy jajnik to pocę się jak świnka i te zawroty głowy... Albo mdłościMagduullina lubi tę wiadomość
-
anna23 wrote:Ja tu pisałam wczoraj długiego posta, ale widzę że się nie dodał. Dostałam okres więc drugi cykl na straty
Ale za to kolejny z miłymi staraniamiMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam odwrotnie ;p ale ja to zawsze przed okresem mam jazdy...
Dzis chyba szybko pojde spacMagduullina lubi tę wiadomość