X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak lekarz na to ... ewentualnie w razie czego mam luteinke jak coś gdyby sie udalo ...
    Podekscytowana jestem ... heh bo jestem pewna ze po owu ;) nie ma jak sie cieszycc z bolu owulacyjnego ... Hehehe zawsze to omijalismy a tu juz podwojna dawka czekala na jajeczko .. teraz zostalo czekanie...

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki :D

Magduullina lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2019, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tutaj tak dretwo? Piszcie jak u Was która teraz gdzieś testuje jak tam wogole? Bo wydaje się mi ze cos ten watek zaczyna zanikac.... :(

• Havana3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Dziewczyny co tutaj tak dretwo? Piszcie jak u Was która teraz gdzieś testuje jak tam wogole? Bo wydaje się mi ze cos ten watek zaczyna zanikac.... :(
    Magduulino nie znika tylko więcej pogaduszek widzę jest pod wykresami ;-)
    ja jestem i czytam tylko z pisaniem gorzej bo mały marudny i non stop chce uwagi :-D
    aktualnie Karolin jest na etapie testowania ale wczoraj biel wizira ale pewnie to za szybko ;-) u mnie tempka kuleje ale wiedziałam że tak będzie :-)
    Trzymam kciuki Kochana za Twoje jajo. niech się pięknie zapładnia ;-) ❤❤❤

👱‍♀️2004
    👱‍♀️2008
    cb 04.2016
    puste jajo 9t*
    👱‍♂️2018
    cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
    cp 11.2020 6t💔
  • Havana3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulino profilaktycznie bym wzięła lutka żeby nie było sensacji i niepotrzebnych zmartwień :-)

👱‍♀️2004
    👱‍♀️2008
    cb 04.2016
    puste jajo 9t*
    👱‍♂️2018
    cp 11.2020 6t💔
  • Havana3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój non stop cyc mimo że coraz starszy wisi na cycu jak wisiał ;-D

👱‍♀️2004
    👱‍♀️2008
    cb 04.2016
    puste jajo 9t*
    👱‍♂️2018
    cp 11.2020 6t💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AaaaAaaa chyba ze tak ... ;) dzieki havana za info :-) ja tez ostatnio nie moge mlodego odkleic a zwłaszcza w nocy moglby spac z cyckiem w buzi ... a ja pozniej chodze jak cma... no z ta luteina zobaczymy jak też lekarz sie zapatrzy na to bo ewentualnie go poprosze o porade i recepte. . Zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm kluje mnie lewy jajnik... :) oj popadne w paranoje haha ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie dzis nie chce... sluz mam - czytalam, ze to jakas juz oznaka... a tak jest juz dwa tygodnie. Boli mnie jajnik, raz mocniej raz mniej... Albo cale podbrzusze.

Narobilam sie ciast w poniedzialek i wczoraj, ale glupie bledy i wszystko popsute ;p i zloszcze sie bo zawsze dobre.ciasta pieklam.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi sie dzis nie chce... sluz mam - czytalam, ze to jakas juz oznaka... a tak jest juz dwa tygodnie. Boli mnie jajnik, raz mocniej raz mniej... Albo cale podbrzusze.

Narobilam sie ciast w poniedzialek i wczoraj, ale glupie bledy i wszystko popsute ;p i zloszcze sie bo zawsze dobre.ciasta pieklam.
    Eeh pewnie piekarnik sie popsul ;)
    No to notuj sobie co i jak najlepiej...
    Mnie od wczoraj glowa boli..n dzis az tak ze mi az niedobrze... zmiany ciśnienia pewnie zas jakies ...

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie i notowanie nie pomaga :P mózgowa pociążowa papka :)

Ja od ponad 2h leże na łóżku. Dobrze, że młody zasnął, próbowałam wstać ale jest tragedia. Tak mega mi się kręci w głowie... boje się małego brać na ręce bo go upuszczę, sama nie jestem wstanie iść do WC.... Nie wiem co się dzieje ale takie zawroty miałam tylko w ciąży, nigdy poza nią...

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Właśnie i notowanie nie pomaga :P mózgowa pociążowa papka :)

Ja od ponad 2h leże na łóżku. Dobrze, że młody zasnął, próbowałam wstać ale jest tragedia. Tak mega mi się kręci w głowie... boje się małego brać na ręce bo go upuszczę, sama nie jestem wstanie iść do WC.... Nie wiem co się dzieje ale takie zawroty miałam tylko w ciąży, nigdy poza nią...
    Uuuuuu ;) moze hormony szaleja kochana ;)
    Chyba że cos napykalas?? :)ja probuje ogarnąć dom starszy w przedszkolu a mlodszy zasnął a mnie tak sie nie chce.....

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem co się dzieje. Zrobiłam fortece na łóżku i dam radę do powrotu męża. A jak nie to wróci wcześniej, ale zostały 2h :)
    I mi od rana się nic nie chciało :P i nic nie ruszam, trudno. Nikt nie umrze od braku obiadu czy lekkiego syfu :P

dZhdp1.png

• anna23 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu pisałam wczoraj długiego posta, ale widzę że się nie dodał. Dostałam okres więc drugi cykl na straty ;)

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli pewnie nikt cie nie goni ;)kochana odpoczywaj ohh ;)
    Anna23 oj przylazla mowisz.... kurde nie fajno ale miejmy nadzieję na kolejny... :-*

• edka85 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Seli, może ty w ciąży już jesteś? :)
    A sprawdzałaś ten jajnik u gina, czy wszystko ok? Ja bym się trochę martwiła tym, że tak ciągle boli. A co do śluzu - ja też miewam czasami, a dni płodnych ni widu, ni słychu.

Magduullina, k878 lubią tę wiadomość

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka sprawdzałam... Są tylko pęcherzyki na owu. A momentami bolał jakby był torbiel, ale nie było. Więc nie wiem, dziś też boli do tego. Zalewam się potem, zawroty głowy. Nie sądzę by to była ciąża :) Aż tak z mężem nie poszaleliśmy. Dobrze,że za chwile mąż przyjdzie z pracy, przejmie młodego a ja się umyje i nie wiem... Mam nadzieję,że tak po prostu mam przed okresem i nic się nie dzieje.

Połóg był cudowny, a teraz jest jakaś masakra, jak nie boli brzuch czy jajnik to pocę się jak świnka i te zawroty głowy... Albo mdłości :P

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna23 wrote:
    Ja tu pisałam wczoraj długiego posta, ale widzę że się nie dodał. Dostałam okres więc drugi cykl na straty ;)

Ale za to kolejny z miłymi staraniami ;)

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe seli ze przed @ hormony szaleja.
    Edka kochana doczekasz sie ;) ja tam bym chciala po porodzie dlugo nie miec @ ;) hihi a tu po drugim po pologu miesiac mimo tylko cyca przylazl @ _szon

edka85 lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam odwrotnie ;p ale ja to zawsze przed okresem mam jazdy...

Dzis chyba szybko pojde spac :D

dZhdp1.png

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ