karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak po prostu wsciekasz sie? ;p
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak od wczoraj jak osa dzis zamienilam sie w kasliwa zmije. Od owu leb mi rozwala i wogole się nie swojo czuje... 3dpo dzis .
Czuje jak mi jakoś dziwnie pulsuja jajniki jeszcze ja gluptok wczoraj testy juz blade a dzis se zrobilam i kreska ciemniejsza (owulaki)
Jeszcze tak mnie ucho zaczęło bolec ze musialam tabletke zjesc .
Dobrze że jutro wizyta bo oszalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 15:08
-
A o ktorej wizytujesz?
-
nick nieaktualny
-
O to rano
My jutro na 13 mamy usg bioderek.
Sama musze sie zmotywowac i w jakis weekend zrobic morfologie.Magduullina lubi tę wiadomość
-
To wy tak kręgosłupy szanujecie? Ja ją nosze minimum. Od małego za dużo nie nosiłam. Owszem czasami jęczy, ale nie robię tak żeby całe przygotowanie obiadu mieć ja na sobie. Wyjątek: choroba. A i tak jest kruszyna, bo teraz niecałe 9 kg ma. Przytulanie tak, na siedząco, na leżąco, tarzamy się na dywanie. Ale jak chodzę po domu to chodzi za mną albo ze mną. Noszenia pol dnia nie ma i już.
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja w sumie tez nie nosze. Moj jest odkadalny. Fajnie jednak wyjsc do sklepu by bylo na szybko bez wozka :p ja rozpatruje to pod takim katem
-
Mój jest nieodkładalny, więc jeśli go na dłużej gdzieś zostawię, to muszę być przygotowana na konieczność wysłuchiwania jego marudzenia.
Magduullina, Seli lubią tę wiadomość
-
Mag daj znać jak po wizycie
Ja mam ciągle wodospad śluzu... Tempka niczego nie wskazuje a chyba nie mogę wierzyć badaniom szyjki bo to za wcześnie, nie? ale męczy mnie ból brzucha od dwóch dni, jajnik się uspokoił. Eh -
Seli budujesz napięcie Może już niebawem wrócisz na normalne cykle. Ale to taki paradoks. Najpierw człowiek narzeka, że znowu przyszła @ i nici z ciąży, a teraz czeka na nią z utęsknieniem, aby znów być w ciąży. Masakra
k878, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Miło do was wrócić dziewczyny, ja jestem jak bumerang Po aktywności na forum zawsze muszę trochę odsapnąć, przekierować energię gdzie indziej.
Seli no ciekawe ciekawe... trzymam kciuki!
Mojemu ssakowi wyszły w końcu wszystkie 3 i 4 i zauważyłam zmniejszenie karmień, szczególnie w nocy, uffffff.
Ostatnie moje testowanie było takie, że dzień przed @był cień cienia cienia cienia, a w dzień @ już biel bieli bieli. Także chyba problem z zagnieżdżeniem. Obstawiam winę karmień Jak sądzicie? Czy to może mieć znaczenie?
W najbliższy poniedziałek lub wtorek mam wizytę i gin, będzie tuż przed @ to może coś poradzi... oby nie "powinna pani odstawić" dopytam go też o ten cień cienia, co to mogło być. Kurcze żebym tylko nie zapomniała zrobić badań w pon, bo zapominam od dnia umówienia wizyty czyli już ponad tydzieńHavana3 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Ja mam tak, ze wole okres, bo przed a czasem wszystko pomiedzy jest do d
..
A boli... mialyscie bolesci ? -
nick nieaktualnyHej. Na wizycie ok . Lekka stara nadzerka do leczenia .... jajniki cale wbpecherzykach jeszcze dziś mamy się poprzytulac ... gdybym zaszla a byloby krwawienie mam się zgłosić. Sluz juz bialy metny . Mam tylozgiecie i stwierdził że po stosunku mam polezec na brzuchu... Pierwszy lekarz który dal mi te poradę.
Havana3 lubi tę wiadomość
-
Ja mam tyłozgęcie... A udało się w cyklu gdzie leżałam z tyłkiem w górę i bokiem do jajnika nie wiem czy to pomogło...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Hej. Na wizycie ok . Lekka stara nadzerka do leczenia .... jajniki cale wbpecherzykach jeszcze dziś mamy się poprzytulac ... gdybym zaszla a byloby krwawienie mam się zgłosić. Sluz juz bialy metny . Mam tylozgiecie i stwierdził że po stosunku mam polezec na brzuchu... Pierwszy lekarz który dal mi te poradę.
weź guajazyl albo coś podobnego to rozrzedzi śluzik i do roboty!!! na pieskaMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Magduullina wrote:Tylko nie skumalam tych jAjników cale w pecherzykach... a przecież owu jakby byla.... sluz tez mleczny zglupialam
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔