karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak po prostu wsciekasz sie? ;p
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak od wczoraj jak osa dzis zamienilam sie w kasliwa zmije. Od owu leb mi rozwala i wogole się nie swojo czuje... 3dpo dzis .
Czuje jak mi jakoś dziwnie pulsuja jajniki jeszcze ja gluptok wczoraj testy juz blade a dzis se zrobilam i kreska ciemniejsza (owulaki)
Jeszcze tak mnie ucho zaczęło bolec ze musialam tabletke zjesc .
Dobrze że jutro wizyta bo oszalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 15:08
-
A o ktorej wizytujesz?
-
nick nieaktualny
-
O to rano
My jutro na 13 mamy usg bioderek.
Sama musze sie zmotywowac i w jakis weekend zrobic morfologie.Magduullina lubi tę wiadomość
-
To wy tak kręgosłupy szanujecie? Ja ją nosze minimum. Od małego za dużo nie nosiłam. Owszem czasami jęczy, ale nie robię tak żeby całe przygotowanie obiadu mieć ja na sobie. Wyjątek: choroba. A i tak jest kruszyna, bo teraz niecałe 9 kg ma. Przytulanie tak, na siedząco, na leżąco, tarzamy się na dywanie. Ale jak chodzę po domu to chodzi za mną albo ze mną. Noszenia pol dnia nie ma i już.
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja w sumie tez nie nosze. Moj jest odkadalny. Fajnie jednak wyjsc do sklepu by bylo na szybko bez wozka :p ja rozpatruje to pod takim katem
-
Mój jest nieodkładalny, więc jeśli go na dłużej gdzieś zostawię, to muszę być przygotowana na konieczność wysłuchiwania jego marudzenia.
Magduullina, Seli lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Mag daj znać jak po wizycie
Ja mam ciągle wodospad śluzu... Tempka niczego nie wskazuje a chyba nie mogę wierzyć badaniom szyjki bo to za wcześnie, nie? ale męczy mnie ból brzucha od dwóch dni, jajnik się uspokoił. Eh -
Seli budujesz napięcie Może już niebawem wrócisz na normalne cykle. Ale to taki paradoks. Najpierw człowiek narzeka, że znowu przyszła @ i nici z ciąży, a teraz czeka na nią z utęsknieniem, aby znów być w ciąży. Masakra
k878, Magduullina lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Miło do was wrócić dziewczyny, ja jestem jak bumerang Po aktywności na forum zawsze muszę trochę odsapnąć, przekierować energię gdzie indziej.
Seli no ciekawe ciekawe... trzymam kciuki!
Mojemu ssakowi wyszły w końcu wszystkie 3 i 4 i zauważyłam zmniejszenie karmień, szczególnie w nocy, uffffff.
Ostatnie moje testowanie było takie, że dzień przed @był cień cienia cienia cienia, a w dzień @ już biel bieli bieli. Także chyba problem z zagnieżdżeniem. Obstawiam winę karmień Jak sądzicie? Czy to może mieć znaczenie?
W najbliższy poniedziałek lub wtorek mam wizytę i gin, będzie tuż przed @ to może coś poradzi... oby nie "powinna pani odstawić" dopytam go też o ten cień cienia, co to mogło być. Kurcze żebym tylko nie zapomniała zrobić badań w pon, bo zapominam od dnia umówienia wizyty czyli już ponad tydzieńHavana3 lubi tę wiadomość
-
Ja mam tak, ze wole okres, bo przed a czasem wszystko pomiedzy jest do d
..
A boli... mialyscie bolesci ? -
nick nieaktualnyHej. Na wizycie ok . Lekka stara nadzerka do leczenia .... jajniki cale wbpecherzykach jeszcze dziś mamy się poprzytulac ... gdybym zaszla a byloby krwawienie mam się zgłosić. Sluz juz bialy metny . Mam tylozgiecie i stwierdził że po stosunku mam polezec na brzuchu... Pierwszy lekarz który dal mi te poradę.
Havana3 lubi tę wiadomość
-
Ja mam tyłozgęcie... A udało się w cyklu gdzie leżałam z tyłkiem w górę i bokiem do jajnika nie wiem czy to pomogło...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Hej. Na wizycie ok . Lekka stara nadzerka do leczenia .... jajniki cale wbpecherzykach jeszcze dziś mamy się poprzytulac ... gdybym zaszla a byloby krwawienie mam się zgłosić. Sluz juz bialy metny . Mam tylozgiecie i stwierdził że po stosunku mam polezec na brzuchu... Pierwszy lekarz który dal mi te poradę.
weź guajazyl albo coś podobnego to rozrzedzi śluzik i do roboty!!! na pieskaMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Magduullina wrote:Tylko nie skumalam tych jAjników cale w pecherzykach... a przecież owu jakby byla.... sluz tez mleczny zglupialam
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔