karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pięknie dziękuję dla Ciebie też gratulacje 😄🥰BillieJean wrote:Marcycha gratulacje 😁trzymam mocno kciuki za Kropka! I dużo zdrowia Ci życzę
Widzę, że u Ciebie bardziej styczniowe dziecko będzie? U mnie wypada na 04.02., ale wiadomo, pożyjemy zobaczymy 🙃
BillieJean lubi tę wiadomość
04.2025 👶 🩷 -
Marcycha wrote:Pięknie dziękuję dla Ciebie też gratulacje 😄🥰
Widzę, że u Ciebie bardziej styczniowe dziecko będzie? U mnie wypada na 04.02., ale wiadomo, pożyjemy zobaczymy 🙃
Wg miesiączki termin powinien wypadać na 10 stycznia, ale że owulacja była późno to chyba jakoś dwa tygodnie później usg obliczy, ale to raczej w dalszym ciągu styczeń. Zobaczymy, aby przetrwać tę ciążę bo już mdłości dają mi w kość 😵 -
Mam pytanie do mam kp,które starały się o kolejne dziecko -czy któraś z Was brała acard?Zastanawiam się, czy podczas kp mogę brać 150mg. Mam zlecone podczas starań ze względu na moją mutację ale chciałabym wiedzieć, czy któraś z Was ma doświadczenie. Czytałam,że niby można a co wasi lekarze na to?
-
Lady_Dior wrote:Mam pytanie do mam kp,które starały się o kolejne dziecko -czy któraś z Was brała acard?Zastanawiam się, czy podczas kp mogę brać 150mg. Mam zlecone podczas starań ze względu na moją mutację ale chciałabym wiedzieć, czy któraś z Was ma doświadczenie. Czytałam,że niby można a co wasi lekarze na to?
Ja brałam acard 150 w poprzedniej ciąży karmiąc wtedy piersią starsza córkę.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Ja swój dostałam od razu po połogu. Cały czas byłam kp i to nie mało. Teraz mały ma 13 miesięcy i przed nami 5 cs. Na razie 4 były bezowocne. Cykle mam regularne jak w zegarku i testy LH też wychodzą pozytywne w czasie owulacji. Karmie już tylko raz w nocy. Może ten cykl będzie tym 🙈❤️
-
Mój mały ssak jeszcze musi mieć cycusia w dzień ok 3 razy i w nocy też ok 3 razy. Dieta już całkiem nieźle nam idzie rozszerzanie ale niestety mój mały ssie na uspokojenie bo czwórki dalej dają mu w kość 😬 ostatnio robiłam badania hormonalne ale poziomy bardzo niskie,estradiol> 13 pg/ml, więc nie liczę na szybki powrót płodności, tak jak podejrzewałam jak przy poprzednim karmieniu pewnie wróci gdy odstawimy przynajmniej dzienne karmienia, ale u nas narazie nie planujemy ciąży w najbliższym czasie, więc nie mam ciśnienia na odstawienie 😄tyle że tęskni mi się za cyklem i tymi obserwacjami 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca, 10:53
-
Delfi, zaglądasz tu jeszcze? Co słychać u Nelci?
BillieJean lubi tę wiadomość
-