karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętaj, że ta pappa to tylko statystyka, jeśli obraz USG wygląda okej to nie ma się czym przejmować!BillieJean wrote:Dziewczyny melduję,‚że po prenatalnych obraz usg super ale pappa jak zwykle zamieszala, ryzyko korygowane zespołu downa 1:284, ale lekarz mówi żeby się nie martwic, w poprzedniej ciąży było podobnie i syn urodził się zdrowy, oby tym razem też wszystko było ok. No i poznaliśmy płeć. Będzie drugi synek
teraz czas pomyśleć nad imieniem.
No i gratulacje Synka 💙
BillieJean lubi tę wiadomość
👩🏻 29 👱🏼♂️30 🐶 4
👶🏻💙 03.2024
👶🏻🩷 10.2025 -
Billie, ja to się dziwię, że po tej poprzedniej ciąży znów zdecydowałaś się na pappa. Jak mi w pierwszej ciąży pappa namieszała, to w żadnej z kolejnych czterech nie wykonałam tego badania. Po to żeby się nie denerwować.
BillieJean lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Billie, ja to się dziwię, że po tej poprzedniej ciąży znów zdecydowałaś się na pappa. Jak mi w pierwszej ciąży pappa namieszała, to w żadnej z kolejnych czterech nie wykonałam tego badania. Po to żeby się nie denerwować.
Chciałam zobaczyć czy wyjdzie mi gorzej czy lepiej niż w poprzedniej ciąży 😂 wyszło lepiej haha bo w poprzedniej ryzyko zespołu downa było 1:40
Ale trafiłam na fajnego lekarza i to ordynatora, który powiedział mi że on pappy nie cierpi i swojej żonie zabronił wykonywać to badanie żeby się niepotrzebnie nie stresowała. Poradził, żebym w kolejnej ciąży jeśli taka zaistnieje nie robiła tego badania, haha narazie nie myślę o kolejnych ciążach ale jeśli tak się stanie to na pewno go posłucham.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 10:18
-