karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
megson91 wrote:Ale u mnie nie widać nawet pęcherzyka żółtkowego 😢
polkosia lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:No to ja jestem jeszcze w tyle za tobą jakieś 10 tygodni Czuję się świetnie. Gdyby nie usg, to w ogóle nie wiedziałabym o ciąży. Zero objawów, problemów z samopoczuciem. U mnie będzie kolejny siusiak. Czyli w sumie dwóch chłopów i jedna babka. To uznaliśmy z M, że dla równowagi przydałaby się jeszcze jedna dziewczyna 😁
MEGSON, puste jajo stwierdza się ostatecznie dopiero przy GS 2,5cm,a u ciebie nie ma nawet 1cm. -
Anulka1992 wrote:Haha ja mam chłopca w domku więc będzie parka. Ale też już rozmyślam o trzecim😁
-
Dzisiaj o 18:45 mam kolejną wizytę 🙏🏻
Dzisiaj jest 6+1 wiec już pęcherzyk żółtkowy powinien być widoczny na pewno 🥺🥺🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
polkosia wrote:Trzymam kciuki, będzie dobrze! U mnie dziś 5+1 i pęcherzyk 6mm, nic w nim nie widać. Też za tydzień mam przyjść
polkosia lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Ojoj, czy ja dobrze widzę? Urodziłaś w tym roku czwarte dziecko i teraz jesteś już w ciąży z piątym? WOW 😃
Tak, i to kp Myślałam, że dłużej się zejdzie, bo czwarte udało się dopiero w 8 cs zmajstrować i myśleliśmy, że zejdzie się dłużej 😂 A tu bach, 2 cykl i ciąża Ale cieszymy się Jedyne zmartwienie o mleko, ale na razie bez zmian.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 19:16
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Tak, i to kp Myślałam, że dłużej się zejdzie, bo czwarte udało się dopiero w 8 cs zmajstrować i myśleliśmy, że zejdzie się dłużej 😂 A tu bach, 2 cykl i ciąża Ale cieszymy się Jedyne zmartwienie o mleko, ale na razie bez zmian.
polkosia, megson91 lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Ale super! A myślałam, że to ja jestem taka wariatka, która myśli o czwartym w trakcie ciąży z trzecim 🤭 U mnie trójka to minimum, może też dobiję do piątki 😁
My od początku chcieliśmy piątkę, a ja już 34 lata na karku i nie chcieliśmy dłużej czekać. O pierwsze staraliśmy się aż 3 lata i omal nie byłoby z invitro, bo byliśmy już zakwalifikowani do rządowego programu, ale zaskoczyło samo. Potem już poszło łatwiej.edka85, megson91 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Anulka1992 wrote:Co u ciebie Natalia??
Cieszę się że ten rok się już kończy bo był dla mnie naprawdę kiepski... Jeśli chodzi o ciążę to nic się nie zmieniło. Badania nasienia wyszły słabe więc na razie zostaje mi modlitwa i liczenie na cud.
Póki co musiałam zmodyfikować plany i wracam do pracy, tzn zmieniam ją.
-
Natalia1992 wrote:Cieszę się że ten rok się już kończy bo był dla mnie naprawdę kiepski... Jeśli chodzi o ciążę to nic się nie zmieniło. Badania nasienia wyszły słabe więc na razie zostaje mi modlitwa i liczenie na cud.
Póki co musiałam zmodyfikować plany i wracam do pracy, tzn zmieniam ją.megson91, polkosia lubią tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Natalia a może zmienisz pracę wpadniesz w wir codzienności i wtedy się uda😊 z całego serca ci tego życzę! Mąż bierze jakieś suple na poprawę nasienia? Leczy się jakoś?
U nas właśnie tak zaskoczyło, jak zaczęłam nową pracę i totalnie skupiłam się na okresie próbnym w nowej firmie 🙈
Okruszek ma 3,6 mm, a serduszko bije 119 uderzeń na minutę 💜💜💜
A tamtego konowała to mam ochotę udusić, życie mi się zawaliło przez tą jego nietrafną diagnozę 🥺🥺🥺Natalia1992, polkosia, Babydreamer lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Anulka1992 wrote:Natalia a może zmienisz pracę wpadniesz w wir codzienności i wtedy się uda😊 z całego serca ci tego życzę! Mąż bierze jakieś suple na poprawę nasienia? Leczy się jakoś?
Tak, bierze witaminy już prawie 2 miesiące. Za miesiąc robimy powtórkę badania nasienia i szukamy innego androloga. Ten pierwszy miał trochę olewcze podejście do tematu.
Megson!!! Super wieści! Życzę Ci nudnej ciąży ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 22:22
megson91 lubi tę wiadomość
-
Megson no wiedziałam !!! 🥰 Gratulacje! Teraz będzie już tylko dobrze😊😊😊
megson91 lubi tę wiadomość