SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Dawno mnie nie było, ale wracam z aktualnościami 😁 Widzę, że kilka osób aktywnie się stara. U mnie dotychczas temat ten był nieporuszany, a wręcz wypierany. Na piątym miał być koniec. W zeszłym miesiącu miałam jednak pewny incydent. Byłam po pierwszej @ po porodzie. W czasie około owulacyjnym celowo ❤️ nie było (bo wiadomo, że na piątym finish), jednakże w okolicach planowanej @ zrobiłam test ciążowy. Zaczynałam akurat rehabilitację, a tam warunkiem był brak ciąży, zatem dla świętego spokoju wykonałam test. I wyobraźcie sobie, że wyszedł mi pozytywny (tzn ta kreska testowa słaba, ale jednak się pojawiła). Kiedy to zobaczyłam, rozpłakałam się, byłam załamana. Nie mogłam pojąć, jak do tego doszło... Jeszcze tego samego dnia kupiłam w aptece dwa inne testy. I one wyszły negatywnie. Okazało się, że tamten test po prostu był fałszywie dodatni. Nie ukrywam, że odetchnęłam wtedy z ulgą. I pewnie na tym byłby koniec, ale... No właśnie - ale po kilku dniach poczułam jednak taki dziwny żal, że jednak tej ciąży nie ma. Pogadałam z M i okazało się, że w sumie on nie miałby nic przeciwko temu, aby mieć kolejne dziecko. Temat ten pozostawiliśmy otwarty do kolejnego cyklu. No i wczoraj wyszedł mi pozytywny owulak, zapytałam M, co on na to. Nie musiał mi odpowiadać, po prostu zabrał mnie do 🛏️. Tak więc zobaczymy, co przyszłość przyniesie (a dokładnie najbliższe 10 dni) 😄 W sumie to tylko jedno ❤️ i to tak z doskoku, niemniej jestem bardzo ciekawa wyniku. Szaleństwo, nie? 😉
    Edka! To może spotkamy się znowu razem na fioletowej stronie? 🤭 u nas przez te zawirowania z owulakami szczerze mówiąc w okolicy samej owulacji nie było szałowo z ❤️, ale zobaczymy 🙈
    Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!!

👩🏻 29 👱🏼‍♂️30 🐶 4

👶🏻💙 03.2024
    👶🏻🩷 10.2025
‹‹ 477 478 479 480 481
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ