karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Agni97 wrote:No wydaje mi się, że za dużo było tej krwi z implantacji..
Ogólnie czuję się mocno okresowo. Nastawiam się, że pewnie będzie więcej tej krwi i może to jakiś biochem..
Ja to pewnie bym czekała na rozwój sytuacji w takim wypadku. Jak się rozkręci okres to biochem. Jak nie, to jeszcze jutro spr czy ciemnieje. Ew zbadać krew.l Trzymaj się!
Agni97 lubi tę wiadomość
-
Agni, ależ numer 😁 Osobiście miałam 2-3 razy takie krwawienie zaraz po pozytywnym teście (podkreślam krwawienie, a nie plamienie). Dzieci się z tego urodziły 😉. Zatem to wcale nie oznacza z automatu biochema. Jeśli kreska będzie ciemniała, to znaczy że wszystko jest ok.
Ja i tak już ci gratuluję 🍾😁
Letnia, tak niestety odstawiła się.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:05
-
Co Ty mówisz.. dajesz mi nadzieję, bo uważam że krwawienia jest mniej niż na okres, ale jednocześnie nie jest to plamienie i już trochę spisałam na straty ten cykl.. ale no ta kreska na teście jest serio różowa 😳edka85 wrote:Agni, ależ numer 😁 Osobiście miałam 2-3 razy takie krwawienie zaraz po pozytywnym teście (podkreślam krwawienie, a nie plamienie). Dzieci się z tego urodziły 😉. Zatem to wcale nie oznacza z automatu biochema. Jeśli kreska będzie ciemniała, to znaczy że wszystko jest ok.
Ja i tak już ci gratuluję 🍾😁
Letnia, tak niestety odstawiła się.👩🏻 29 👱🏼♂️30 🐶 4
👶🏻💙 03.2024
👶🏻🩷 10.2025 -
Agni trzymam kciuki, może faktycznie nie wszystko stracone.
Edka wow jak to się stało, że A zrezygnowała z piersi ? Znalazła coś w zamian bo chyba nie było to planowane?
Ja to nie wiem jak odstawić Mojego, niby tylko do zaśnięcie go karmie ale to już naprawdę jest dla mnie dyskomfort i ból.. nie cierpię karmić piersią w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:06
-
Myślę, że raczej po ptakach. Krwawienie się rozkręciło, wygląda typowo okresowo 🤷🏻♀️ no ale coś tam się zaczęło dziać. Przy staraniach o drugie Bobo też w grudniu wyłapałam biochemia, a dwa cykle później się udało 🤞🏻BillieJean wrote:Agni trzymam kciuki, może faktycznie nie wszystko stracone.
Edka wow jak to się stało, że A zrezygnowała z piersi ? Znalazła coś w zamian bo chyba nie było to planowane?
Ja to nie wiem jak odstawić Mojego, niby tylko do zaśnięcie go karmie ale to już naprawdę jest dla mnie dyskomfort i ból.. nie cierpię karmić piersią w ciąży.
Mam nadzieję, że uda mi się byc spokojniejsza, bo strasznie wariowałam od tej opóźnionej owulacji.
Billie, współczuję, że tak ciężko Ci się karmi piersią w ciąży.. mam nadzieję, że niedługo uda Wam się temu zaradzić i może Mały sam postanowi się odstawić..👩🏻 29 👱🏼♂️30 🐶 4
👶🏻💙 03.2024
👶🏻🩷 10.2025 -
Agni97 wrote:Myślę, że raczej po ptakach. Krwawienie się rozkręciło, wygląda typowo okresowo 🤷🏻♀️ no ale coś tam się zaczęło dziać. Przy staraniach o drugie Bobo też w grudniu wyłapałam biochemia, a dwa cykle później się udało 🤞🏻
Mam nadzieję, że uda mi się byc spokojniejsza, bo strasznie wariowałam od tej opóźnionej owulacji.
Billie, współczuję, że tak ciężko Ci się karmi piersią w ciąży.. mam nadzieję, że niedługo uda Wam się temu zaradzić i może Mały sam postanowi się odstawić..
Dziękuję i trzymam kciuki żeby przyszły cykl był szczęśliwym ♥️ -
Agni, trwało to 2-3 dni, ale skoro piszesz, że masz normalną @, to faktycznie może być biochem. I bardzo często po takim biochemie pojawia się prawidłowa ciąża. Ja teraz ostatnio tak miałam. W lutym '25 biochem, w marcu '25 ciąża i w listopadzie '25 poród.
Tak, odstawiła się z dnia na dzień. Po owu. Jak to się stało? Ano być może wystarczy jej zwykły smoczek i butelka. Po co się męczyć z cycem 🤦 -

wgl już nie chce cyca?