Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Letynia Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    No wydaje mi się, że za dużo było tej krwi z implantacji..

Ogólnie czuję się mocno okresowo. Nastawiam się, że pewnie będzie więcej tej krwi i może to jakiś biochem.. :/

Ja to pewnie bym czekała na rozwój sytuacji w takim wypadku. Jak się rozkręci okres to biochem. Jak nie, to jeszcze jutro spr czy ciemnieje. Ew zbadać krew.l Trzymaj się!

Agni97 lubi tę wiadomość

11.25 ⏸🍀
    28.11 beta 102 mIu/ml, prog 42 ng/ml 02.12 beta 466 04.12 beta 1450, prog 30
    5t6d mamy serduszko
    38t5d jesteś!💗

09.26 starania o rodzeństwo 👶🏻
    age.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni, ależ numer 😁 Osobiście miałam 2-3 razy takie krwawienie zaraz po pozytywnym teście (podkreślam krwawienie, a nie plamienie). Dzieci się z tego urodziły 😉. Zatem to wcale nie oznacza z automatu biochema. Jeśli kreska będzie ciemniała, to znaczy że wszystko jest ok.
    Ja i tak już ci gratuluję 🍾😁

Letnia, tak niestety odstawiła się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:05

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Agni, ależ numer 😁 Osobiście miałam 2-3 razy takie krwawienie zaraz po pozytywnym teście (podkreślam krwawienie, a nie plamienie). Dzieci się z tego urodziły 😉. Zatem to wcale nie oznacza z automatu biochema. Jeśli kreska będzie ciemniała, to znaczy że wszystko jest ok.
    Ja i tak już ci gratuluję 🍾😁

Letnia, tak niestety odstawiła się.
    Co Ty mówisz.. dajesz mi nadzieję, bo uważam że krwawienia jest mniej niż na okres, ale jednocześnie nie jest to plamienie i już trochę spisałam na straty ten cykl.. ale no ta kreska na teście jest serio różowa 😳

👩🏻 29 👱🏼‍♂️30 🐶 4

👶🏻💙 03.2024
    👶🏻🩷 10.2025
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka, a jak wyglądało u Ciebie to krwawienie? Ile trwało, itd?

Serio A. się odstawiła? :( wgl już nie chce cyca?

👩🏻 29 👱🏼‍♂️30 🐶 4

👶🏻💙 03.2024
    👶🏻🩷 10.2025
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni trzymam kciuki, może faktycznie nie wszystko stracone.

Edka wow jak to się stało, że A zrezygnowała z piersi ? Znalazła coś w zamian bo chyba nie było to planowane?
    Ja to nie wiem jak odstawić Mojego, niby tylko do zaśnięcie go karmie ale to już naprawdę jest dla mnie dyskomfort i ból.. nie cierpię karmić piersią w ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:06

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏

preg.png
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BillieJean wrote:
    Agni trzymam kciuki, może faktycznie nie wszystko stracone.

Edka wow jak to się stało, że A zrezygnowała z piersi ? Znalazła coś w zamian bo chyba nie było to planowane?
    Ja to nie wiem jak odstawić Mojego, niby tylko do zaśnięcie go karmie ale to już naprawdę jest dla mnie dyskomfort i ból.. nie cierpię karmić piersią w ciąży.
    Myślę, że raczej po ptakach. Krwawienie się rozkręciło, wygląda typowo okresowo 🤷🏻‍♀️ no ale coś tam się zaczęło dziać. Przy staraniach o drugie Bobo też w grudniu wyłapałam biochemia, a dwa cykle później się udało 🤞🏻
    Mam nadzieję, że uda mi się byc spokojniejsza, bo strasznie wariowałam od tej opóźnionej owulacji.

Billie, współczuję, że tak ciężko Ci się karmi piersią w ciąży.. mam nadzieję, że niedługo uda Wam się temu zaradzić i może Mały sam postanowi się odstawić..

👩🏻 29 👱🏼‍♂️30 🐶 4

👶🏻💙 03.2024
    👶🏻🩷 10.2025
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    Myślę, że raczej po ptakach. Krwawienie się rozkręciło, wygląda typowo okresowo 🤷🏻‍♀️ no ale coś tam się zaczęło dziać. Przy staraniach o drugie Bobo też w grudniu wyłapałam biochemia, a dwa cykle później się udało 🤞🏻
    Mam nadzieję, że uda mi się byc spokojniejsza, bo strasznie wariowałam od tej opóźnionej owulacji.

Billie, współczuję, że tak ciężko Ci się karmi piersią w ciąży.. mam nadzieję, że niedługo uda Wam się temu zaradzić i może Mały sam postanowi się odstawić..

Dziękuję i trzymam kciuki żeby przyszły cykl był szczęśliwym ♥️

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏

preg.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni, trwało to 2-3 dni, ale skoro piszesz, że masz normalną @, to faktycznie może być biochem. I bardzo często po takim biochemie pojawia się prawidłowa ciąża. Ja teraz ostatnio tak miałam. W lutym '25 biochem, w marcu '25 ciąża i w listopadzie '25 poród.

Tak, odstawiła się z dnia na dzień. Po owu. Jak to się stało? Ano być może wystarczy jej zwykły smoczek i butelka. Po co się męczyć z cycem 🤦

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
‹‹ 478 479 480 481 482
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ