"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Pamiętam jak mojego nie było 1,5 miesiąca. Jak wrócił i mnie dotknął to czułam się jakby prady jakieś przeze mnie przechodziły
kurde jak mi czasem brakuje rozlaki z miom starym. My ze soba spedzamy 24 godziny na dobre (razem pracujemy). Przez ostatnie 7 lat, to moze z 10 nocy rozlaki bylo i to nie tak, ze pod rzad....a temperamenti oboje jestesmy tacy, ze na prawde wszyscy sie dziwia zesmy sie jeszcze nie pozabijali, hahahahahGizmo lubi tę wiadomość
-
Witam laski!
Na początek wspomnę, że z Eurowizji zdążyłam obejrzeć akurat same glosowanie i nawet zagłosowałam na 3 państwa Osobiście uważam, że w tym roku konkurencja była naprawdę duża
A jeśli chodzi o mnie, to dopiero mam zamiar wstawać z łóżkaLago, Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Witam Drogie Panie,
Gizmo, szaleństwo widzę, szaleństwo Normalnie będziesz tak przesycona plemniorami, że z tego MUSI coś być. No normalnie MUSI! Odprężenie, stęsknione, na totalnym luzie
Malina, Jaaa to tak to? Ja zara rzucę w kąt te wykresy, bo ino oszukują! Wrrr... Ale motto jest, motta się trzymamy
Trochę z osobistej relacji - u mnie 20dc, 5dpo, 36,7, nuudy
Miłego i słonecznego dniaMarteczka93, Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Marteczka93 wrote:Witam laski!
Na początek wspomnę, że z Eurowizji zdążyłam obejrzeć akurat same glosowanie i nawet zagłosowałam na 3 państwa Osobiście uważam, że w tym roku konkurencja była naprawdę duża
A jeśli chodzi o mnie, to dopiero mam zamiar wstawać z łóżka
Toż to niedziela, leżenie w łóżko do późnych godzin jak najbardziej wskazane Ja też jeszcze leżę w łóżku, a Małż robi śniadanie. HahahaMarteczka93 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Toż to niedziela, leżenie w łóżko do późnych godzin jak najbardziej wskazane Ja też jeszcze leżę w łóżku, a Małż robi śniadanie. Hahaha
O to ci dobrze
Ja niestety musze już wstać bo "dzieci" mi płaczą, żeby wyjść na dwór. Więc chcąc nie chcąc musze wstać
A śniadanie muszę robić sama, bo mężulek w pracy Ale już mi się mordka cieszy, bo za chwilę zjem gofra z bita śmietana, bananami i kiwi, posypane starta czekolada mniaaaam! ktoś coś?Caro, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:O to ci dobrze
Ja niestety musze już wstać bo "dzieci" mi płaczą, żeby wyjść na dwór. Więc chcąc nie chcąc musze wstać
A śniadanie muszę robić sama, bo mężulek w pracy Ale już mi się mordka cieszy, bo za chwilę zjem gofra z bita śmietana, bananami i kiwi, posypane starta czekolada mniaaaam! ktoś coś?
Dawaj!!!! Najpierw masa, potem rzeźba!Marteczka93 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gaduaaa wrote:ja też jescze w piżamie sasasasa
Niedziela dzień lenia Jutro mam wycieczkę w przedszkolu, więc powrót z weekendu będzie lekki i przyjemnypoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Niedziela dzień lenia Jutro mam wycieczkę w przedszkolu, więc powrót z weekendu będzie lekki i przyjemny
w Polsce chodziłam cześciej niż tutaj.. jakoś te msze są takie hm..obłeFabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Hej ja tylko na moment bo uciekam zaraz na tą mszę i imprezkę nawet odpust się trafił więc przynajmniej będzie dla dziecka mała atrakcja. Ale miałam nie o tym. Test robiłam- zaznaczyłam już na wykresie o 5, negatyw. Super czuły z rosmana... Więc nie pozostaje nic innego jak czekanie na @ no i na razie Was nie opuszczam. Trzymajcie się cieplutko i dobrej niedzieli
Kurde kochana ,a juz myślałam zr będziesz zrażać wiruskami
Przykro wspieram i tule kochana<3
Milej niedzieli! -
Gizmo wrote:Witam
Malina nie wierze w ten negatyw pamiętaj motto: Nie ma @, jest nadzieja.
U mnie dzidziusie wpuszczone w kanal i to dwukrotnie ;)temp ignorowalam. No i teraz przerwa póki dzieci do kościoła nie pójdą
Szalona jesteś! He he
Ale ro super, że wpuszczone w kanał.: )
Teraz tylko czekac na efekty
Milego dnia!Gizmo, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:O to ci dobrze
A śniadanie muszę robić sama, bo mężulek w pracy Ale już mi się mordka cieszy, bo za chwilę zjem gofra z bita śmietana, bananami i kiwi, posypane starta czekolada mniaaaam! ktoś coś?
Łaaa ale mi teraz smaka narobiłaś mmm [img][/img]Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie się w sobie zebralam i udało mi się ubrać
Chłop już śniadanko też mi szykuje. Kochany
Marta - dawaj tego gofra
My później jedziemy na małe zwiedzanie i festyn. Liczę, ze będzie można tam zakupić jakas kielbache z grilla czy cusCaro, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Dzień dobry my właśnie wstalismy, ale trochę przymuleni jesteśmy, bo dopiero o 1.30 byliśmy w domu więc nocka zarwana.
Dziś też dzień pełen wrażeń, bo jedziemy na festiwal piwa rzemieślniczego także i zjem coś dobrego i może w domu się napije - bo oczywiście robię za kierowcęKarolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Dzień dobry my właśnie wstalismy, ale trochę przymuleni jesteśmy, bo dopiero o 1.30 byliśmy w domu więc nocka zarwana.
Dziś też dzień pełen wrażeń, bo jedziemy na festiwal piwa rzemieślniczego także i zjem coś dobrego i może w domu się napije - bo oczywiście robię za kierowcę
No kurczę jak super każda tak ciekawie spędza czas tylko chyba ja w domu zamulam
A tak przy okazji zobaczcie laski można zaliczyć jako pozytyw czy sikać jeszcze pod wieczór?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0420dab18d0.jpg -
nick nieaktualny