"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
No ładnie.. Teraz żem się dowiedziała, że jest eurowizja, jak już koniec. Brawo ja!
A co do winka, to u mnie stoi już tyle czasu czerwone wytrawne (jeszcze z wesela) i nie ma kto pić, bo my z mężulkiem nie cierpimy wytrawnego, tylko słodkie - wiec skoro Wy laski lubicie to z chęcią oddam, choćby zaraz i jeszcze dopłacę! hihiLago, Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
Hajka, Gizmo skrobnij cos jak zrobicie sobie przerwe, hahaha
A Malina to moglaby dzis zatestowac....
Ja tak od rana rozgryzam, jade po tego dupka skro kazalyscie, ale dziewczyny skad Wy dokladnie wiecie jaka dluga macie lutealna? TZN jak z dokladnscia co do dnia obliczacie dzien owulacji? Bo u mnie to ni chu chu nie da radyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 07:56
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Hajka, Gizmo skrobnij cos jak zrobicie sobie przerwe, hahaha
A Malina to moglaby dzis zatestowac....
Ja tak od rana rozgryzam, jade po tego dupka skro kazalyscie, ale dziewczyny skad Wy dokladnie wiecie jaka dluga macie lutealna? TZN jak z dokladnscia co do dnia obliczacie dzien owulacji? Bo u mnie to ni chu chu nie da radyFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:noo na podstawie mierzenia tempratury można wywniskować.. ale pewności nie mamy.. pewność daje tylko monitoring..
No tak wlasnie myslalam kurcze. Mi zawsze owulacja pechowo wypada w weekend, ostatnio byla w ktorys z 3 dni, wiec nie mam pojecia ile ta lutealna u mnie trwa, a przeciez te 3 dni to spora roznica. No bo jej dlugosc 10 dni jest ok, ale 7 to juz za krotka chyba.....dobra bo sie zakrecilam -
Lago wrote:No tak wlasnie myslalam kurcze. Mi zawsze owulacja pechowo wypada w weekend, ostatnio byla w ktorys z 3 dni, wiec nie mam pojecia ile ta lutealna u mnie trwa, a przeciez te 3 dni to spora roznica. No bo jej dlugosc 10 dni jest ok, ale 7 to juz za krotka chyba.....dobra bo sie zakrecilamFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:dobra wykupiłam preminum
"wiec choc pomaluj moj swiat......" bosz, jak ja zaspiewam to grzmijcie niebiosa, hahahah
Gaduaaa wrote:3 miejsce z głosów publiczności i 8 od jury...
całkiem pozytywnie, choć liczyłam na więcej... !
to niezle, ja przywyklam ze bardzo czesto w roznych konkurencjach jestesmy w koncowce
Gaduaaa wrote:3 miejsce z głosów publiczności i 8 od jury...
całkiem pozytywnie, choć liczyłam na więcej... ! -
nick nieaktualnyWitam wszystkie Panie
U mnie też dzionek ładnie się zapowiada a przynajmniej lepiej niż wczoraj bo już słonko świeci. OF wyznaczył mi owulację na 9dc cosik za wcześnie ale za pewne przestawi jeszcze kilkakrotnie tak jak we wcześniejszym cyklu, co do testów owu do wczoraj negatywne a dziś jeszcze nie sikałam bo inofem było trza wypić. Miłego dnia Wam życzęGaduaaa, Nats lubią tę wiadomość