"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:juz po, teraz bede czekac na ciotke klotke....znaczy ja na nia nie czekam, ale ona bardzo mnie lubi i odwiedza co miesiac. No taki nieproszony gosc, heh
na pewno tego Ci życzę w tym miesiącu hehLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Hej ja tylko na moment bo uciekam zaraz na tą mszę i imprezkę nawet odpust się trafił więc przynajmniej będzie dla dziecka mała atrakcja. Ale miałam nie o tym. Test robiłam- zaznaczyłam już na wykresie o 5, negatyw. Super czuły z rosmana... Więc nie pozostaje nic innego jak czekanie na @ no i na razie Was nie opuszczam. Trzymajcie się cieplutko i dobrej niedzieli
-
zapachmalin wrote:Hej ja tylko na moment bo uciekam zaraz na tą mszę i imprezkę nawet odpust się trafił więc przynajmniej będzie dla dziecka mała atrakcja. Ale miałam nie o tym. Test robiłam- zaznaczyłam już na wykresie o 5, negatyw. Super czuły z rosmana... Więc nie pozostaje nic innego jak czekanie na @ no i na razie Was nie opuszczam. Trzymajcie się cieplutko i dobrej niedzieli
wracaj szybciutko do NasFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Hej ja tylko na moment bo uciekam zaraz na tą mszę i imprezkę nawet odpust się trafił więc przynajmniej będzie dla dziecka mała atrakcja. Ale miałam nie o tym. Test robiłam- zaznaczyłam już na wykresie o 5, negatyw. Super czuły z rosmana... Więc nie pozostaje nic innego jak czekanie na @ no i na razie Was nie opuszczam. Trzymajcie się cieplutko i dobrej niedzieli
Łeee... to przykro kochana przytulam a już myślałam że nas pozytywnie zaskoczysz. Mimo to udanej niedzielnej imprezki Słoneczko -
Gaduaaa wrote:teraz będzie kolej na mnie .. jeszcze tydzień.. hi hi ale chyba nie będe się mocno przejmowała... wydaje mi sie że już przywykłam heh
o to to to! Wlasnie ja tez przywyklam, wiec nawet juz nie testuje. Jeszcze dodatkowo przez ostatnie kilka cykli ciotka brala mnie z zaskoczenia czyli wczesniej przychodzila. Jeden test w torebce to juz mam taki zdezelowany, ze nie wim czy sie nadaje, hahaha -
Czesc dziewczynki.
Malinka - ojjj jak negatyw? przykro mi. Może jeszcze jest nadzieja.
Ja się położyłam o 4 rano dopiero hihi na mierzenie tempki zaspalam. Stary musiał budzik wyłączać. Ale tak się wyluzowalam, ze bajka
Eurowizje oglądaliśmy do końca!
Gaduaaa, Karolina2787, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:o to to to! Wlasnie ja tez przywyklam, wiec nawet juz nie testuje. Jeszcze dodatkowo przez ostatnie kilka cykli ciotka brala mnie z zaskoczenia czyli wczesniej przychodzila. Jeden test w torebce to juz mam taki zdezelowany, ze nie wim czy sie nadaje, hahaha
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Witam
Malina nie wierze w ten negatyw pamiętaj motto: Nie ma @, jest nadzieja.
U mnie dzidziusie wpuszczone w kanal i to dwukrotnie ;)temp ignorowalam. No i teraz przerwa póki dzieci do kościoła nie pójdąNats, Karolina2787, Gaduaaa, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Mocne to wino musialo byc, hahahahah
Chyba jeszcze nie wytrzezwialam
Ale dobrze mi z tym, bo dawno się tak fajnie nie czułam. Luz w dupie
Ciekawe gdzie Gizmo? Pewnie chłopa zameczaKarolina2787, Gizmo, Lago lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Witam
Malina nie wierze w ten negatyw pamiętaj motto: Nie ma @, jest nadzieja.
U mnie dzidziusie wpuszczone w kanal i to dwukrotnie ;)temp ignorowalam. No i teraz przerwa póki dzieci do kościoła nie pójdąKarolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNats wrote:Poszło 4 butelki
Chyba jeszcze nie wytrzezwialam
Ale dobrze mi z tym, bo dawno się tak fajnie nie czułam. Luz w dupie
Ciekawe gdzie Gizmo? Pewnie chłopa zamecza
Ossstro no i fajnie! Każdej z nas czasem przyda się takie wyluzowankoNats lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mam nadzieje Gaduaaa
Natsik jeszcze pijona ze mnie nie widzi haha
Teraz tylko czekać na efekty tego wpuszczenia w kanał
Fajnie tak się znowu zobaczyć po takiej rozlace. Pamiętam jak mojego nie było 1,5 miesiąca. Jak wrócił i mnie dotknął to czułam się jakby prady jakieś przeze mnie przechodziłyKarolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm