X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja lubię wytrawne do jakiegoś jedzonka dobrego. Miecha czy coś. Ale na posiedzeniu z bratowa, albo z dziewczynami to fresco króluje. Hugo też jest mega. 1,5 euro, a tyle radości :D jakby ktoś chciał w PL kupić to w Aldi można znaleźć :)
    Co to za Hugo bo nie wiem hihu wino?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bdsklep.pl/fresco-750ml-wino-biale-polwytrawne,id-331782 Lago takie. Tylko teraz widze ze troche wygląd zmienilo. Nawet nie wiedziałam ze to polwytrawne :P

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam cassilero del diablo mmmmm i białe i czerwone chilijskie

Nats, Lago lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Co to za Hugo bo nie wiem hihu wino?
    Mi Malina poleciła. Tez jakies zielone. Tii kupił różowe i zielone.

Natsik on placil za jedno 2€ a drugie 4€. Moze dlatego ze w Rewe. Tam zawsze drożej

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa hugo to taki niemiecki winiacz :D
    Lekko gazowany. Ok 7%, ale fajnie się pije. Polecam schłodzone :) Ja pilam rozowe i białe, o zielonym nie słyszałam :D
    Lago, 90 centów to super cena. Gdzie za tyle dorwaliscie?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ja kiedys w De w tlumacza w Google weszłam jak jest polslodkie wino. Na rocznice chciałam Tii niespodzianke zrobic z kolacją. Wino znalazłam za 13€ :D i bylo ohydne tfu. Az dziob wykrecalo. Niemcy chyba nie wiedza co to słodkie wino

Nats, Lago lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Lago, 90 centów to super cena. Gdzie za tyle dorwaliscie?

A to na wakacjach w Hiszpani bylo. Mieli tez takie w kartonie za 49 centow, ale wykrecalo po nim gebe...jak ocet, hahahah

Gizmo, Nats lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A to na wakacjach w Hiszpani bylo. Mieli tez takie w kartonie za 49 centow, ale wykrecalo po nim gebe...jak ocet, hahahah
    Słyszałam o tych winach z kartonu hahahaha

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago ja kiedys w De w tlumacza w Google weszłam jak jest polslodkie wino. Na rocznice chciałam Tii niespodzianke zrobic z kolacją. Wino znalazłam za 13€ :D i bylo ohydne tfu. Az dziob wykrecalo. Niemcy chyba nie wiedza co to słodkie wino

no bo drogie wcale nie musi byc dobre. Oni maja biale lekko gazowane slodkawe Gewurschaminer czy huk wie jak sie nazywa....pycha i tanie

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Słyszałam o tych winach z kartonu hahahaha

u nas w pracy maz kupowal biale wino do gotowania. I generalnie jak otworzysz wino, to nie powinno dlugo stac, bo sie psuje, wiec ja zawsze mu spijalam (szkoda marnowac). Kiedys sie wkurzyl i kupil taki 2 litrowy karton. Mowi do dziewczyn "w kartonie kupilem, to moze mi nie spije". Na drugi dzien jak sprobowalam, to bylo tak pyszne, ze jak sie skonczylo to karton musialam rozciac i reszte torebki plastikowej ze srodka prostu z kranika oproznialam, hahahahahh

Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko :D pijoczka haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ło matko :D pijoczka haha

hahahah serio jak ktos to czyta, to wychodzi na to zem pijak, ale ja bardzo lubie wino. Wodki nie tykam, browara to moge 2 wypic w maxie, ale wino kocham. Moge slodyczy nie jesc, ale wina i kawy sbie nie odmowie

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy tez macie wrazenie, ze jak przychodzi weekend to zupelnie nie ma co w tv ogladac?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eurowizja jest ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Eurowizja jest ;)

jutro przeczytam kto wygral, ja z muzyka to srednio sie lubimy. Film jakis bym obejzala...

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz pytanie z cyklu powaznych. Zostawilam dupka w pracy i srednio mi sie usmiecha po niego jutro jechac. Czy jak nie lykne 1 dzien, to namieszam? Mam go brac przez 10 dni

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu w ogóle tv nie patrzę. Nie słucham pogody, wiadomości. Nic. Nie wiem co się dzieje na świecie i czy jutro będzie padal deszcz. Jak cos przez przypadek uslysze i mnie zainteresuje to wtedy drążę w necie dotąd póki nie zadowolę samej siebie :) filmy tez tylko w necie patrzę :P

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A teraz pytanie z cyklu powaznych. Zostawilam dupka w pracy i srednio mi sie usmiecha po niego jutro jechac. Czy jak nie lykne 1 dzien, to namieszam? Mam go brac przez 10 dni
    Lepiej jakbyś wzięła..

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A który dzis dzien wzięłaś? Raz dziennie aby bierzesz?

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lepiej jakbyś wzięła..

kurde.....to jade....

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ