"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Ja lubię wytrawne do jakiegoś jedzonka dobrego. Miecha czy coś. Ale na posiedzeniu z bratowa, albo z dziewczynami to fresco króluje. Hugo też jest mega. 1,5 euro, a tyle radości jakby ktoś chciał w PL kupić to w Aldi można znaleźćFabian Cyprian Tymuś
-
Lago ja kiedys w De w tlumacza w Google weszłam jak jest polslodkie wino. Na rocznice chciałam Tii niespodzianke zrobic z kolacją. Wino znalazłam za 13€ i bylo ohydne tfu. Az dziob wykrecalo. Niemcy chyba nie wiedza co to słodkie wino
Nats, Lago lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Lago ja kiedys w De w tlumacza w Google weszłam jak jest polslodkie wino. Na rocznice chciałam Tii niespodzianke zrobic z kolacją. Wino znalazłam za 13€ i bylo ohydne tfu. Az dziob wykrecalo. Niemcy chyba nie wiedza co to słodkie wino
no bo drogie wcale nie musi byc dobre. Oni maja biale lekko gazowane slodkawe Gewurschaminer czy huk wie jak sie nazywa....pycha i tanie
-
Gizmo wrote:Słyszałam o tych winach z kartonu hahahaha
u nas w pracy maz kupowal biale wino do gotowania. I generalnie jak otworzysz wino, to nie powinno dlugo stac, bo sie psuje, wiec ja zawsze mu spijalam (szkoda marnowac). Kiedys sie wkurzyl i kupil taki 2 litrowy karton. Mowi do dziewczyn "w kartonie kupilem, to moze mi nie spije". Na drugi dzien jak sprobowalam, to bylo tak pyszne, ze jak sie skonczylo to karton musialam rozciac i reszte torebki plastikowej ze srodka prostu z kranika oproznialam, hahahahahhGizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Ja znowu w ogóle tv nie patrzę. Nie słucham pogody, wiadomości. Nic. Nie wiem co się dzieje na świecie i czy jutro będzie padal deszcz. Jak cos przez przypadek uslysze i mnie zainteresuje to wtedy drążę w necie dotąd póki nie zadowolę samej siebie filmy tez tylko w necie patrzę
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:A teraz pytanie z cyklu powaznych. Zostawilam dupka w pracy i srednio mi sie usmiecha po niego jutro jechac. Czy jak nie lykne 1 dzien, to namieszam? Mam go brac przez 10 dni
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś