"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:No właśnie spać raczej nie bede i w tym momencie moja prosba do Was. Doradźcie jak temp zapisać? W łóżku bede leżeć juz kolo polnocy. Moja godz mierzenia rano to 6.30. Zmierzyć normalnie i ignorować?
Olej termometr i chlopem się porządnie zajmij.
I tak będzie zaburzona, bo taka będziesz rozgrzana jak ogieńGizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Lago,
Ale mi smaka narobiłaś!
Uwielbiam te chrupki smażone na oleju
Ja właśnie zaczynam się kolegowac z winkiem
u mnie juz butla poszla:) Odkad dowiedzialam sie ze czerwone wino jest dobre na serce i endometrium to sobie nie zaluje, hahahahahahaNats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:u mnie juz butla poszla:) Odkad dowiedzialam sie ze czerwone wino jest dobre na serce i endometrium to sobie nie zaluje, hahahahahaha
Chociaż ja pije fresco różowe za 10 zl. Sikacz jakich mało, ale co tam. Na zdrowieLago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Wino jest dobre na wszystko
Chociaż ja pije fresco różowe za 10 zl. Sikacz jakich mało, ale co tam. Na zdrowie
Cena nie ma znaczenia, wazne zeby bylo smaczne. Ja tez ciagne takie za dyche z Lidla, ale ja lubie czerwone i mocno wytrawne. Bialym i zimnym tez nie pogardze:)Nats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:wiem wiem, malo kto lubi wytrawne. Ty ciotka a co to za zielone wino????? W sensie ze butelka zielona tak?
Lago, Nats lubią tę wiadomość