"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślę kochana, że nie ma sensu mierzycGizmo wrote:No właśnie spać raczej nie bede i w tym momencie moja prosba do Was. Doradźcie jak temp zapisać? W łóżku bede leżeć juz kolo polnocy. Moja godz mierzenia rano to 6.30. Zmierzyć normalnie i ignorować?

Olej termometr i chlopem się porządnie zajmij.
I tak będzie zaburzona, bo taka będziesz rozgrzana jak ogień
Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Nats wrote:Lago,
Ale mi smaka narobiłaś!
Uwielbiam te chrupki smażone na oleju
Ja właśnie zaczynam się kolegowac z winkiem
u mnie juz butla poszla:) Odkad dowiedzialam sie ze czerwone wino jest dobre na serce i endometrium to sobie nie zaluje, hahahahahaha
Nats lubi tę wiadomość
-
Wino jest dobre na wszystkoLago wrote:u mnie juz butla poszla:) Odkad dowiedzialam sie ze czerwone wino jest dobre na serce i endometrium to sobie nie zaluje, hahahahahaha

Chociaż ja pije fresco różowe za 10 zl. Sikacz jakich mało, ale co tam. Na zdrowie
Lago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Nats wrote:Wino jest dobre na wszystko

Chociaż ja pije fresco różowe za 10 zl. Sikacz jakich mało, ale co tam. Na zdrowie
Cena nie ma znaczenia, wazne zeby bylo smaczne. Ja tez ciagne takie za dyche z Lidla, ale ja lubie czerwone i mocno wytrawne. Bialym i zimnym tez nie pogardze:)
Nats lubi tę wiadomość
-
Nalepka zoelona jest na tym fresco. A winiacz jest chyba z dodatkiem jakiegoś ziola. Przynajmniej ja tak czułam. Fajnie mi się pilo ale w leb dalo równoLago wrote:wiem wiem, malo kto lubi wytrawne. Ty ciotka a co to za zielone wino????? W sensie ze butelka zielona tak?
Lago, Nats lubią tę wiadomość