"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hmmm... tego to ma od groma cholera tak paczam na allegro są fajne kubki z nadrukiem i poduszki z dedykacją tyle że tak myślę trochę słabe chyba co?
Cos Ty, mamy lubia takie gadgezty, przeciez to ma byc drobny upominek przypominajacy ze ja kochasz:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago wrote:Cos Ty, mamy lubia takie gadgezty, przeciez to ma byc drobny upominek przypominajacy ze ja kochasz:)
Masz rację bo właśnie tak myślałam że albo ta poduszka albo ten kubek, rok temu kupiłam jej fasolkę w doniczce jak urosła był napis na fasolce cudowna mama w empiku kupowałamLago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:zamówić kwiaty z polkiej poczty kwiatowej
Ja na 35 lecie moim rodzicom wyslalam kwiaty i tort ( mieszkalam wtedy bardzo daleko od nich i nie widzialam ich ze 2 lata). Tak akurat sie zlozylo, ze kurier przyniosl to jak tata kawe zrobil i siadali do sniadania, a ja zadzwonilam jakies 30 minut pozniej. Opatrznosc nade mna czuwala. Do tej pory sie wzruszam jak sobie przypomne....
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:kurde jakie kosmiczne ceny mają w tym telegramie
Nom tak samo jak w tej poczcie kwiatowej. Ja pomyślałam teraz że może coś z biżuterii bo kiedyś mówiła że nawet kolczyków ładnych nie ma szukam z zielonym oczkiem bo Ona lubi zieleń bardzoLago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:kurde jakie kosmiczne ceny mają w tym telegramie
drogawo i tak bardzo patetycznie. Ja najchetnie bym jej napisala "Kocham Cie Dziadu", ale pewnie ze 2 stowki by mnie skasowali....
....( my tak czule do siebie mowimy czasem)Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to takie jamnikowate jest ?
Tak to jamnik czystej krwi O zobacz jak mu dobrze jest a to przybłeda nasza kochana a ja oczywiście miękkie serduszko i teraz jest u mamy a się spasł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de8cd852555.jpgNats, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Tak to jamnik czystej krwi O zobacz jak mu dobrze jest a to przybłeda nasza kochana a ja oczywiście miękkie serduszko i teraz jest u mamy a się spasł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de8cd852555.jpg
zaraz bym mu szyjke pod broda wykisala:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Jeżeli chodzi o prezent na dzień matki to ja standardowo polecę z perfumami, albo torebka jakas
Karola - Super piesek. Widać, ze szczesliwe zwierzatko
Perfumy właśnie ostatnio dostała jak była u mnie w odwiedzinkach i wiesz że torebkę też na serio hehe a maksio jest na prawdę bardzo kochany nie wiem jak ludzie mają sumienie wyrzucić szczeniaka na mróz dla mnie to nie ludzie. -
nick nieaktualny