"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Super Gaduaaa, znaczy ze sie sprawdzilas! To bardzo motywuajce:)
ja wiem że to może głupie bo nie mam 30lat a już o takich rzeczach myślę.. ale z moimi chorobami to ja chyba wolę popracować póki mi zdrowie pozwala bo potem może być różnie.. a nie chcę mieć renty zasiłkowej najniższej jaka jestLago, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:A tak w ogóle to za 2tyg mam Pierwsza Komunie mojej Ali goście przed kościołem przyjdą do chałupy. A po mszy dawaj do restauracji hotelowej bede czula sie jak Pani w koncu
Bedziesz mogla lezec i pachniec jak juz bedzie po:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:motywujące bardzo... ale to są irlandzczycy a Oni są bardzo leniwi... i przyjechała taka polka na najniższą średnią krajową zapierdala* jak mrówka.. żaden irlandczyk nie przyjdzie do niej za taką kasę pracować... i to jeszcze na part time... a tak sobie myślę że może i w ciąże zajdę w końcu w tym czasie to i na zwolnieniu sobie pociągnę, potem macierzynski i będą składki leciały..
ja wiem że to może głupie bo nie mam 30lat a już o takich rzeczach myślę.. ale z moimi chorobami to ja chyba wolę popracować póki mi zdrowie pozwala bo potem może być różnie.. a nie chcę mieć renty zasiłkowej najniższej jaka jest
Ta "mrowka" co zapier... za mala kase, moze bardzo szybko wypracowac sobie wyzsza pozycje:) Wcale to nie jest glupie co mowisz, tylko bardzo rozsadne. Glupie to moim zdaniem sie 20latki, ktore zakladaja rodziny, mieszkaja katem u tesciow lub rodzicow, nie pracuja, bo im sie nie chce, a facet przynosi do domu najnizsza krajowa i wiecznie narzekaja, ze kasy nie maja...Ciekawe co zrobia jak beda mialy 60 lat i emeryture meza w wysokosci 1200 zeta na dwojerozowyflaming, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Ta "mrowka" co zapier... za mala kase, moze bardzo szybko wypracowac sobie wyzsza pozycje:) Wcale to nie jest glupie co mowisz, tylko bardzo rozsadne. Glupie to moim zdaniem sie 20latki, ktore zakladaja rodziny, mieszkaja katem u tesciow lub rodzicow, nie pracuja, bo im sie nie chce, a facet przynosi do domu najnizsza krajowa i wiecznie narzekaja, ze kasy nie maja...Ciekawe co zrobia jak beda mialy 60 lat i emeryture meza w wysokosci 1200 zeta na dwoje
i u mnie w rodzinie jest też babcia która nigdy w zyciu nie pracowała i ledwie żyją z dziadkowej emerytury.. i to samo było u dziadków mojego męża gdyby nie teściu wysyłał kasę na gaz zimą to by chyba popłynęli w długach.. emerytury 1600 a za gaz zimą 1tys... i żyj tu człowieku...
ale wiesz co to już chyba nie tylko o to chodzi co na starość bo tak jak mówię w Irlandii nie zginę.. ale różnie bywa... i w razie nawet glupiej choroby za 10lat na kregosłup to dostanę wypracowaną rente a nie zasiłkową w kwocie 188euro...Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNadrobiłam właśnie z wyrka, impreza była - pozostał ból głowy i kac zrobiłam milion przystawek a oni wszyscy na diecie albo alergicy - no nic wszystko moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 10:26
Gaduaaa, Nats, Lago, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Mam nadzieję że i w tym cyklu uda się wysikać coś z tych allegrowskich A Tobie wykazało w końcu owulkę Natsik?3500 g 54 cm
-
Lago wrote:Ta "mrowka" co zapier... za mala kase, moze bardzo szybko wypracowac sobie wyzsza pozycje:) Wcale to nie jest glupie co mowisz, tylko bardzo rozsadne. Glupie to moim zdaniem sie 20latki, ktore zakladaja rodziny, mieszkaja katem u tesciow lub rodzicow, nie pracuja, bo im sie nie chce, a facet przynosi do domu najnizsza krajowa i wiecznie narzekaja, ze kasy nie maja...Ciekawe co zrobia jak beda mialy 60 lat i emeryture meza w wysokosci 1200 zeta na dwoje
Lago ja wlasnie jestem 20latka I nie uwazam sie za jakas glupia bo dla mnie od samego poczatku priorytetem w zyciu bylo zalozenie rodziny tym bardziej ze w pozniejszym czasie moge moec z tym problem.
Mieszkam z rodzicami bo mamy dwupietrowy dom,nie widze w tym nic dziwnego ze duzo ludzi zostaje w domu rodzinnym .
Nie pracuje bo dopiero szkole skonczylam moj narzeczony ma najnizzsza krajowa a do tego prawie wgl sie nie widzimy ale nic na to nie poradze zyjemy dalej .
Wiec prosze cie nie osadzaj kazdej 20latki po jednej osobie ktora byc moze poznalas.
Dziekuje za uwage -
KlaudyŚ wrote:Lago ja wlasnie jestem 20latka I nie uwazam sie za jakas glupia bo dla mnie od samego poczatku priorytetem w zyciu bylo zalozenie rodziny tym bardziej ze w pozniejszym czasie moge moec z tym problem.
Mieszkam z rodzicami bo mamy dwupietrowy dom,nie widze w tym nic dziwnego ze duzo ludzi zostaje w domu rodzinnym .
Nie pracuje bo dopiero szkole skonczylam moj narzeczony ma najnizzsza krajowa a do tego prawie wgl sie nie widzimy ale nic na to nie poradze zyjemy dalej .
Wiec prosze cie nie osadzaj kazdej 20latki po jednej osobie ktora byc moze poznalas.
Dziekuje za uwage
ja pier.... czy na tym forum kazdy musi wszystko brac do siebie????? Masz gromadke dzieci i nie pracujesz bo Ci sie nie chce???? Narzekasz, ze na wszystko brakuje Ci pieniedzy??? Mieszkasz w 12 osob na 3 pokojach? Ja Cie dziewczyno nie znam, wiem tylko ze pisalas teraz mature, natomiast znam takie 20 latki, ktore ciagle narzekaja na brak kasy i ze panstwo nie pomaga, ale doopy do pracy zadna nie ruszy, bo za najnizsza krajowa to jej sie nie oplaca! Boze dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem i nie myslcie, ze na kazdym kroku chce komus dokopac! Bo teraz to i juz mi odechciewa sie pisac...serio!
PS A taki dobry mialam humor i chcialam Wam pokazac moje kwiatki.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:51
-
KlaudyŚ wrote:Ale.mozesz napisac ze to dotyczy niektore 20 latki a nie od razu osadzasz ze kazda 20 latka to len smierdzacy.
Ja rozumiem ze chcialas na zarty ale nie.kazda takie zarty toleruje,tym bardziej ze to dotyczy jej grupy wiekowej
tym razem nie dam sie sprowokowac i nie bede dyskutowac, natomiast to jest forum a nie kur.. urzad skarbowy i jak kazdy bedzie sie zastanawial 10 minut jak ladnie ubrac w slowa co ma na mysli, to g... bedzie a nie forum i gadka nie bedzie sie kleic Spadam, bo widze ze na jakies baaardzo drazliwe towarzystwo ciagle tu trafiam. ALOHA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:58