X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mi na tyle czasu wypadlo 5-6 cykli bez Tii. To chyba jeszcze nie tak zle.
    Jak się nie uda jeszcze przez 2lata to chyba faktycznie na wnuki będziemy czekac i tez bawić jak swoje własne :P

to polowa tego co ja!! No wlasnie niby tak dlugo,ale jak sie zastanowic, to a to tu wypadlo, a to zle sie trafilo i suma sumarum wcale tak dlugo nie wychodzi....i tego sie trzymajmy:)

Gizmo lubi tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Klaudys jak się czujesz? Wredota łagodnie przebiega?

Dzis to.mnie brzuch caly dzien bolal ale teraz sie uspokaja wiec jutro wstane bez bolu:)

Gizmo lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten 20cykl. Ale odliczając te 6pudel to 14intensywnych staran wychodzi.

Klaudys dobrze ze tylko jeden dzien męczarni. Rozumiem ze jak tylko malpiszon odejdzie to starania rusza pelna para?

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dzień dobry! Znowu buszuja d nocy i rano wstać nie mogą ;)

Karolina2787, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane :)

Ja już nie śpię jakiś czas ;) tempka dygła z deczka do góry może dziś test coś pokarze w takim razie :) ale to jeszcze później bo przed chwilą inofem wypiłam. Dzionek nie zbyt się zapowiada bo deszczowo ech szkoda tego weekendu ale co zrobić.

Gaduaaa u Ciebie pikna ta tempka :D oby tak dalej

Gaduaaa, Nats, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Witam Kochane :)

Ja już nie śpię jakiś czas ;) tempka dygła z deczka do góry może dziś test coś pokarze w takim razie :) ale to jeszcze później bo przed chwilą inofem wypiłam. Dzionek nie zbyt się zapowiada bo deszczowo ech szkoda tego weekendu ale co zrobić.

Gaduaaa u Ciebie pikna ta tempka :D oby tak dalej
    takich pięknych temperatur to ja miałam ostatnie 3 cykle i dupa... także tym się nie ma co sugerować :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Nas się zapowiada znowu mega słonecznie... hihih ale dekoldu nie opalam !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    takich pięknych temperatur to ja miałam ostatnie 3 cykle i dupa... także tym się nie ma co sugerować :)

Masz rację kochana ja też już na nich nie polegam bo tylko nadzieję narobią a potem i tak spadają na łeb na szyję

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejszy jest 16dpo hahahah wtedy wszystko się wyjaśnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    najważniejszy jest 16dpo hahahah wtedy wszystko się wyjaśnia :)

hehe :) no tak tak, ale 3mam kciuki za Ciebie kochana :) przeszło Ci wczorajsze poparzenie słoneczne? Znaczy się czy lepiej już

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe :) no tak tak, ale 3mam kciuki za Ciebie kochana :) przeszło Ci wczorajsze poparzenie słoneczne? Znaczy się czy lepiej już
    lepiej, lepiej ;) dzięki
    kurczę ale jeszcze wieczorem miałam wysypkę na przedramieniu od słońca... haha mi już nawet słońce szkodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    lepiej, lepiej ;) dzięki
    kurczę ale jeszcze wieczorem miałam wysypkę na przedramieniu od słońca... haha mi już nawet słońce szkodzi

No to kurczę masz tak samo jak mój P bo on też się trochę przypiekł i na rękach już ma wysypkę, ale on tak co roku ma bo to do słonka skóra musi przywyknąć po zimie :) wapno się wypije i zejdzie kochana

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to kurczę masz tak samo jak mój P bo on też się trochę przypiekł i na rękach już ma wysypkę, ale on tak co roku ma bo to do słonka skóra musi przywyknąć po zimie :) wapno się wypije i zejdzie kochana
    noo dokładnie, mi taka wysypka na pierwsze słońce wychodzi.. posmarowałam olejem kokosowym i dziś o niebo lepiej :)

Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    noo dokładnie, mi taka wysypka na pierwsze słońce wychodzi.. posmarowałam olejem kokosowym i dziś o niebo lepiej :)

No to dobrze będzie można dalej się jarać ;) u mnie dziś szans na słonko nie ma zaczęło padać właśnie ech... :/ czyli przymus w domu siedzieć.

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie
    U mnie szaro, ponuro...
    Pospalo mi się dzis troszke. O 12 mam pogrzeb kumpla ze szkoły :/
    I jeszcze tyle sprzątania bo za 20godz bede juz po pierwszym bzykanku z Tii :D

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Witojcie
    U mnie szaro, ponuro...
    hahaha jak wyliczone :D

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    u Nas się zapowiada znowu mega słonecznie... hihih ale dekoldu nie opalam !!

musisz wyrownac kolor:P

haj babki, deszcz padal z czego sie mega ciesze, bo podlewac nie musze, ale z drugiej strony mialam zaplanowane podlewanie kwasem i dupa blada:(
    Moj kot chyba mnie dzis kocha bardziej niz wlasny maz.....wlasnie nasmazylam jej watrobki, a stary drze sie z sypialni "smierdziiiiiiii" Kooooocham watrobke:)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    musisz wyrownac kolor:P

haj babki, deszcz padal z czego sie mega ciesze, bo podlewac nie musze, ale z drugiej strony mialam zaplanowane podlewanie kwasem i dupa blada:(
    Moj kot chyba mnie dzis kocha bardziej niz wlasny maz.....wlasnie nasmazylam jej watrobki, a stary drze sie z sypialni "smierdziiiiiiii" Kooooocham watrobke:)
    kota też masz?! :D haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Witojcie
    U mnie szaro, ponuro...

hahahaha, to jaki Ty masz metraz ze tyle sprzatania??? Juz ze 2 tygodnie sprzatasz

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    kota też masz?! :D haha

Nawet 2! Jednego w glowie, drugiego w ogrodku, hahahhhah. W sumie to znajda jest, jakos tak przed swietami jak byl mega mroz to ja znalazlam u mnie w siajerku biedna taka byla, to najpierw jej zrobilam lozko, Jesc nie chcialam jej dawac, bo balam sie ze sobie nie pojdzie, a ja koty to tak srednio lubie. No ale po 2 dniacj jak zaczela miauczec na moj widok to serce mi prawie peklo i od tamtej pory jest moja kotka. Tylko ona lazi sobie gdzie chce i spi na zewnatrz, Ale na jedzenie punktualnie przychodzi 2 razy dziennie.

Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ