"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Mi na tyle czasu wypadlo 5-6 cykli bez Tii. To chyba jeszcze nie tak zle.
Jak się nie uda jeszcze przez 2lata to chyba faktycznie na wnuki będziemy czekac i tez bawić jak swoje własne
to polowa tego co ja!! No wlasnie niby tak dlugo,ale jak sie zastanowic, to a to tu wypadlo, a to zle sie trafilo i suma sumarum wcale tak dlugo nie wychodzi....i tego sie trzymajmy:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Kochane
Ja już nie śpię jakiś czas tempka dygła z deczka do góry może dziś test coś pokarze w takim razie ale to jeszcze później bo przed chwilą inofem wypiłam. Dzionek nie zbyt się zapowiada bo deszczowo ech szkoda tego weekendu ale co zrobić.
Gaduaaa u Ciebie pikna ta tempka oby tak dalejGaduaaa, Nats, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Witam Kochane
Ja już nie śpię jakiś czas tempka dygła z deczka do góry może dziś test coś pokarze w takim razie ale to jeszcze później bo przed chwilą inofem wypiłam. Dzionek nie zbyt się zapowiada bo deszczowo ech szkoda tego weekendu ale co zrobić.
Gaduaaa u Ciebie pikna ta tempka oby tak dalejFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe no tak tak, ale 3mam kciuki za Ciebie kochana przeszło Ci wczorajsze poparzenie słoneczne? Znaczy się czy lepiej już
kurczę ale jeszcze wieczorem miałam wysypkę na przedramieniu od słońca... haha mi już nawet słońce szkodziFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:lepiej, lepiej dzięki
kurczę ale jeszcze wieczorem miałam wysypkę na przedramieniu od słońca... haha mi już nawet słońce szkodzi
No to kurczę masz tak samo jak mój P bo on też się trochę przypiekł i na rękach już ma wysypkę, ale on tak co roku ma bo to do słonka skóra musi przywyknąć po zimie wapno się wypije i zejdzie kochanaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No to kurczę masz tak samo jak mój P bo on też się trochę przypiekł i na rękach już ma wysypkę, ale on tak co roku ma bo to do słonka skóra musi przywyknąć po zimie wapno się wypije i zejdzie kochana
Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:noo dokładnie, mi taka wysypka na pierwsze słońce wychodzi.. posmarowałam olejem kokosowym i dziś o niebo lepiej
No to dobrze będzie można dalej się jarać u mnie dziś szans na słonko nie ma zaczęło padać właśnie ech... czyli przymus w domu siedzieć. -
Gizmo wrote:Witojcie
U mnie szaro, ponuro...
Pospalo mi się dzis troszke. O 12 mam pogrzeb kumpla ze szkoły
I jeszcze tyle sprzątania bo za 20godz bede juz po pierwszym bzykanku z TiiGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:u Nas się zapowiada znowu mega słonecznie... hihih ale dekoldu nie opalam !!
musisz wyrownac kolor:P
haj babki, deszcz padal z czego sie mega ciesze, bo podlewac nie musze, ale z drugiej strony mialam zaplanowane podlewanie kwasem i dupa blada:(
Moj kot chyba mnie dzis kocha bardziej niz wlasny maz.....wlasnie nasmazylam jej watrobki, a stary drze sie z sypialni "smierdziiiiiiii" Kooooocham watrobke:)
-
Lago wrote:musisz wyrownac kolor:P
haj babki, deszcz padal z czego sie mega ciesze, bo podlewac nie musze, ale z drugiej strony mialam zaplanowane podlewanie kwasem i dupa blada:(
Moj kot chyba mnie dzis kocha bardziej niz wlasny maz.....wlasnie nasmazylam jej watrobki, a stary drze sie z sypialni "smierdziiiiiiii" Kooooocham watrobke:)Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Witojcie
U mnie szaro, ponuro...
Pospalo mi się dzis troszke. O 12 mam pogrzeb kumpla ze szkoły
I jeszcze tyle sprzątania bo za 20godz bede juz po pierwszym bzykanku z Tii
hahahaha, to jaki Ty masz metraz ze tyle sprzatania??? Juz ze 2 tygodnie sprzataszGizmo lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:kota też masz?! haha
Nawet 2! Jednego w glowie, drugiego w ogrodku, hahahhhah. W sumie to znajda jest, jakos tak przed swietami jak byl mega mroz to ja znalazlam u mnie w siajerku biedna taka byla, to najpierw jej zrobilam lozko, Jesc nie chcialam jej dawac, bo balam sie ze sobie nie pojdzie, a ja koty to tak srednio lubie. No ale po 2 dniacj jak zaczela miauczec na moj widok to serce mi prawie peklo i od tamtej pory jest moja kotka. Tylko ona lazi sobie gdzie chce i spi na zewnatrz, Ale na jedzenie punktualnie przychodzi 2 razy dziennie.Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość