"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:W dzisiejszych czasach to chyba nie ma ludzi zdrowych.
Oprocz jakichs tam predyspozycji czy genetycznych chorob, to czesto jest sprawa odzywiania wydaje mi sie i tej wszechobecnej chemii we wszystkim. Ludzie zra swinstwa na potege i nie mowie tu o fastfoodach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:51
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Przeglądam Lago Twoją galerię
A ja skrzat Ci humoru nie spsiutalam? Koszmara w nocy nie bedziesz miec?
Nie pitol glupot babo! Cycki do przodu, glowa do gory i do przodu. Kazdy widzi u siebie jakies wady, ale trzeba sie akceptowac, bo inaczej to lipa. Ja tez sie ostatnio zapuscilam, bo praca, bo na nic czasu nie mialam,ciuchy zawsze sportowe, tylko na wyjscia elegancko,ale dosc tego! W to lato zamierzam nosic kiecki ( bo ostatnio tylko portki) i wogole wiesz, tak sie podkrecic troche jak to na ryczaca 40 przystalo:)
Moj fejs jest nudny, ja tam tylko mam polakowane kupe stron ktore mnie interesuja i malz mi ciagle filmy z psami wrzuca. Widac ze mamy bzika na punkcie piesow:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
Paczam paczam
Ja tez ciagle spodnie i bluza. Nienawidzę kiecek i butow na obcasie. I tez się zapuscilam. Jak to baba bez chlopa sama ogarnac wszystko musi. I dom i ogródek i dzieci ehhh a dla mnie czasu brak.
A jeszcze kolejnego dziecia sie zachciało na stare lataLago lubi tę wiadomość
-
W czerwcu bedzie rok, ale gdzies tam po drodze ze 3 cykle nam wypadly. No i pierwszy dziedzic ma byc. Troche pozno, ale czasu nie cofne. Dopiero teraz jestesmy gotowi na rodzicielstwo, chociaz czasem mam watpliwosci bo mentalnie to my tak czasem kulejemy z ta dorosloscia....hahahah
-
zapachmalin wrote:Uciekam spać, bo nie wstanę rano za chiny ludowe! Napiszę Wam jeszcze rano jak wyjadę no i jak będę na miejscu i w końcu zaloguję się do sieci to też się odezwę Trzymajcie się ciepło
i testa poka....pa!zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Pa Malinko
To prawie tak jak ja Lago. Tylko ja mam juz trójkę dzieciow a Tii jedno. Teraz czekamy na Nasze wspólne
Musi byc mega wesolo jak sie wszyscy zejda:) A jak juz bedziecie dziadkami to juz wogole bedzie zgraja. Ja bardzo lubie duze rodziny, chociaz sama mam tylko 1 brataGizmo lubi tę wiadomość