"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Z Ali pod koniec ciąży lezalam z podejrzeniem cholestazy. Tez dziadostwo groźne
a co to???? No ej baby, bo sie rozmysle z tej ciazy. Ja strasznie panikuje przed chorobami. Kiedys o 2 w nocy mialam atak paniki, ze mam zawal, bo mi lewa reka zdretwiala i malz musial mnie do szpitala wiezc.
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Ja z moim starszym miałam to samo leżała na patologii i.mi siku co chwile badali raz nawet z cewnika buuu i miałam wysypke na brzuchu pamietam
-
Lago wrote:a co to???? No ej baby, bo sie rozmysle z tej ciazy. Ja strasznie panikuje przed chorobami. Kiedys o 2 w nocy mialam atak paniki, ze mam zawal, bo mi lewa reka zdretwiala i malz musial mnie do szpitala wiezc.
Z bólem w mostku i serducha miesiąc chodziłam zanim do weta trafiłam. Diagnoza : Dodatkowy rytm serca i jakiś tam czestoskurcz. Przeszlo. Wszystko z czasem przejdzieGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago mi juz nieżyjący doktor wspanialy gin-endo tlumaczyl wtedy ze cholestazy boja sie lekarze i na wsi i w Nowym Jorku. Często poród jest wtedy wywolywany i ze często konczy sie martwa ciaza.
To od wątroby sie bierze. Ze kolejne ciaze bardzo ją oslabiaja. I żółć zaczyna krążyć po organizmie i tuz pod skora. Dlatego tak swędzi niemiłosiernie. No i ze to groźne dla malucha jest.
Sorry dziewczyny za sianie paniki ale wole żebyście wiedziały ze takie coś jestGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:a co to???? No ej baby, bo sie rozmysle z tej ciazy. Ja strasznie panikuje przed chorobami. Kiedys o 2 w nocy mialam atak paniki, ze mam zawal, bo mi lewa reka zdretwiala i malz musial mnie do szpitala wiezc.
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:O kuźwa hahaha jesteś lepsza ode mnie!!! A myślałam że ja jestem hipohondryk i panikara haha
-
Gaduaaa wrote:O kuźwa hahaha jesteś lepsza ode mnie!!! A myślałam że ja jestem hipohondryk i panikara haha
Pierwsze pytanie na Izbie przyjec (to nie w Pl bylo) "co bralas?" ja ze "nic", do malza "co brala" on tez ze "nic". Bylismy czysci jak lzy, a na narkomanow tez nie wygladamy.....chyba. Podlaczyli mnie do aparatow, zrobili chyba z 6 testow na dragi i puscili do domu. Diagnoza "Atak paniki" i "niedobor potasu".......siara na maksa!Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Pierwsze pytanie na Izbie przyjec (to nie w Pl bylo) "co bralas?" ja ze "nic", do malza "co brala" on tez ze "nic". Bylismy czysci jak lzy, a na narkomanow tez nie wygladamy.....chyba. Podlaczyli mnie do aparatow, zrobili chyba z 6 testow na dragi i puscili do domu. Diagnoza "Atak paniki" i "niedobor potasu".......siara na maksa!Fabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:A ja tam moge się z bólu zwijać i do weta nie pojde. Ostatni przykład. Ponad miesiąc, właściwie od wyjazdu Tii meczylam sie z kaszlem, gilem, goraczka, sraczka i huk wie czym jeszcze. Ile ja czosnku, cytryn, witamin i gripexow pozarlam i co? Trafiłam teraz dopiero do weta. Zapalenie oskrzeli, zatok i ucha. Tak się doszykowalam
ciotka, ja tez nie latam po lekarzach jak mam tylko smarki,ale jak cos powazniejszego sie kroi no NIE WOLNO olewac. Zdrowie mamy tylko jedno! -
Gizmo wrote:Gaduaaa skurcze takie to przeważnie niedobor potasu. Tez to miałamFabian Cyprian Tymuś