X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Z Ali pod koniec ciąży lezalam z podejrzeniem cholestazy. Tez dziadostwo groźne

a co to???? No ej baby, bo sie rozmysle z tej ciazy. Ja strasznie panikuje przed chorobami. Kiedys o 2 w nocy mialam atak paniki, ze mam zawal, bo mi lewa reka zdretwiala i malz musial mnie do szpitala wiezc.

Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja z moim starszym miałam to samo leżała na patologii i.mi siku co chwile badali raz nawet z cewnika buuu i miałam wysypke na brzuchu pamietam
    Ja byłam cala w strupach. Tak sie drapalam. Próby watrobowe ciągle mi robili i jakiś lek w kubku co wygladal jak bulka tarta. Na sucho trza bylo to żreć. Porazka :( weź sie Kuźwa zapchaj takim proszkiem :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a co to???? No ej baby, bo sie rozmysle z tej ciazy. Ja strasznie panikuje przed chorobami. Kiedys o 2 w nocy mialam atak paniki, ze mam zawal, bo mi lewa reka zdretwiala i malz musial mnie do szpitala wiezc.
    Nie panikuj aby. Trza byc twardym nie miętkim :P
    Z bólem w mostku i serducha miesiąc chodziłam zanim do weta trafiłam. Diagnoza : Dodatkowy rytm serca i jakiś tam czestoskurcz. Przeszlo. Wszystko z czasem przejdzie :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wszystko z czasem przejdzie :D

.... i lekarze nie beda nam potrzebni:)
    Gizmo to Ty sie u weterynarza leczysz? hahahahahhaha

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago mi juz nieżyjący doktor wspanialy gin-endo tlumaczyl wtedy ze cholestazy boja sie lekarze i na wsi i w Nowym Jorku. Często poród jest wtedy wywolywany i ze często konczy sie martwa ciaza.
    To od wątroby sie bierze. Ze kolejne ciaze bardzo ją oslabiaja. I żółć zaczyna krążyć po organizmie i tuz pod skora. Dlatego tak swędzi niemiłosiernie. No i ze to groźne dla malucha jest.

Sorry dziewczyny za sianie paniki ale wole żebyście wiedziały ze takie coś jest

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To od Tii się nauczyłam mówić na lekarza wet. U niego wszyscy tak gadają. Moze dlatego ze maja ruskie korzenie?? Grom wie :D

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    O kuźwa hahaha jesteś lepsza ode mnie!!! A myślałam że ja jestem hipohondryk i panikara haha

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Sorry dziewczyny za sianie paniki ale wole żebyście wiedziały ze takie coś jest

Powinno sie wiedziec o zagrozeniach, grunt zeby sobie nie wkrecac ze nas dopadna....

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    O kuźwa hahaha jesteś lepsza ode mnie!!! A myślałam że ja jestem hipohondryk i panikara haha
    A ja tam moge się z bólu zwijać i do weta nie pojde. Ostatni przykład. Ponad miesiąc, właściwie od wyjazdu Tii meczylam sie z kaszlem, gilem, goraczka, sraczka i huk wie czym jeszcze. Ile ja czosnku, cytryn, witamin i gripexow pozarlam i co? Trafiłam teraz dopiero do weta. Zapalenie oskrzeli, zatok i ucha. Tak się doszykowalam :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GIZMO!! 5 postów temu miałaś rocznicę <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żebym się chwalić chciala czy co ale ja poważnie chodzący trup chyba jestem przy tylu chorobach co przeszłam.
    No tak jak mówiłam hiva nie mam i chyba tej meduzy co Lago pisala :D

zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Pierwsze pytanie na Izbie przyjec (to nie w Pl bylo) "co bralas?" ja ze "nic", do malza "co brala" on tez ze "nic". Bylismy czysci jak lzy, a na narkomanow tez nie wygladamy.....chyba. Podlaczyli mnie do aparatow, zrobili chyba z 6 testow na dragi i puscili do domu. Diagnoza "Atak paniki" i "niedobor potasu".......siara na maksa!

Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i corko kiedy ja tyle nadrukowalam?
    zapachmalin wrote:
    GIZMO!! 5 postów temu miałaś rocznicę <3

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Pierwsze pytanie na Izbie przyjec (to nie w Pl bylo) "co bralas?" ja ze "nic", do malza "co brala" on tez ze "nic". Bylismy czysci jak lzy, a na narkomanow tez nie wygladamy.....chyba. Podlaczyli mnie do aparatow, zrobili chyba z 6 testow na dragi i puscili do domu. Diagnoza "Atak paniki" i "niedobor potasu".......siara na maksa!
    Hahaha no siara bez kitu!!!! Mi ręce co noc dretwieja kurcze od 2 lat.. Czasem.mocniej czasem słabiej wszystko zwalam na hashi

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa skurcze takie to przeważnie niedobor potasu. Tez to miałam :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadywuje spać... Już dawno moja pora haha do witra kochane <3

zapachmalin, Gizmo, Lago, kozamonia lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A ja tam moge się z bólu zwijać i do weta nie pojde. Ostatni przykład. Ponad miesiąc, właściwie od wyjazdu Tii meczylam sie z kaszlem, gilem, goraczka, sraczka i huk wie czym jeszcze. Ile ja czosnku, cytryn, witamin i gripexow pozarlam i co? Trafiłam teraz dopiero do weta. Zapalenie oskrzeli, zatok i ucha. Tak się doszykowalam :D

ciotka, ja tez nie latam po lekarzach jak mam tylko smarki,ale jak cos powazniejszego sie kroi no NIE WOLNO olewac. Zdrowie mamy tylko jedno!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych Gaduaaa <3

Lago nie wyrabiam z posta o narkomanach :D

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gaduaaa skurcze takie to przeważnie niedobor potasu. Tez to miałam :P
    Ja mam dretwe ręce całe.. Jak nie moje.. Muszę rozmasowac strzepnac 3 razy i gra.. Potas badam często bo.lubie mieć za dużo i wtedy panikuja lekarze więc mam pod kontrolą mi się wydaje że to od kregoslupa

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzisiejszych czasach to chyba nie ma ludzi zdrowych.

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ