X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No Ty to raczej nie bedziesz wkrecala sobie pozamacicznej, opisywala swoich wymiotow i kupy:)
    Hahaha też tak myślę ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    na autostradzie?! :D hahahaha <3

no jo....glupia ja, ale jak zanim do domu dojedziesz juz w swojej miejscowosci

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej :(

Jezu biedny maluszek :'(

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej :(

Szkoda dziecka strasznie, ale tej 16 latki tez mi szkoda. Pewnie biedna zaszczuta byla przez otoczenie i nie wiedziala co robi. No bo co? Chyba wszyscy wiedzieli ze jest w ciazy....

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem! Tzn dopiero, tak się jakoś przedłużyło :P
    Jestem taka zmęczona, że znów nie mam chwilki poobczajać Was kobietki, ale zrobię to w najbliższym czasie! :D
    Wspomnę tylko, ze oficjalnie dostaliśmy z mężulkiem zaproszenie na wesele w ostatni weekend sierpnia! :D Będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało! :D
    Jak ja uwielbiam wesela! :P <3

Nats, zapachmalin, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Jestem taka zmęczona, że znów nie mam chwilki poobczajać Was kobietki, ale zrobię to w najbliższym czasie! :D
    Wspomnę tylko, ze oficjalnie dostaliśmy z mężulkiem zaproszenie na wesele w ostatni weekend sierpnia! :D Będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało! :D

Kochana to chyba razem bedziemy sie bawic bo my tez na 27 sierpnia :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    My idziemy pod koniec czerwca :D
    Mega się cieszę. Już nawet kiecke mam :)

Angela*, Marteczka93, rozowyflaming lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Szkoda dziecka strasznie, ale tej 16 latki tez mi szkoda. Pewnie biedna zaszczuta byla przez otoczenie i nie wiedziala co robi. No bo co? Chyba wszyscy wiedzieli ze jest w ciazy....
    Podobnoi rodzice nie wiedzieli ,że jest w ciąży, miała niby bandażem robic brzuch i luźno sie ubierać ;\

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No Ty to raczej nie bedziesz wkrecala sobie pozamacicznej, opisywala swoich wymiotow i kupy:)

Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. :) Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:

a My idziemy 27 maja !! :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no jo....glupia ja, ale jak zanim do domu dojedziesz juz w swojej miejscowosci

No wiem wiem, najpierw wysadzimy szwagierkę z mężem w Gliwicach to od razu każę mu stanąć, żeby potem nie zawracać sobie dupy :D

Lago lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    a My idziemy 27 maja !! :D

To juz za chwile ! Super :) kreacja juz jest ? :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdybym nawet hipotetycznie była, to jęczeć nie będę bo i o czym. Jak będę miała jakiś problem to zapytam lekarza :P A tutaj będę stricte do towarzystwa, bo jesteście mi bardzo bliskie po prostu :D

Ale to hipotetycznie, wydaje mi się, że i tak będę jedną z ostatnich jak już coś. Kurde, muszę sobie zajęcie znaleźć i przestać o tym myśleć. :) Okaże się w niedziele, a póki co czekam na okres. Przepraszam za ciągłe pierdzielenie o tym samym! :D

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Podobnoi rodzice nie wiedzieli ,że jest w ciąży, miała niby bandażem robic brzuch i luźno sie ubierać ;\

w sumie to roznie to bywa. Moja kolezanka 2 lata spotykala sie z facetem i dopiero 3 miesiace po slubie zczaila sie ze jest gejem.....

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. :) Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same :D

Kochana nie sa takie same :)
    Mam nadzieje , bo ja w 1 szej ciąży przytylam prawie 30kg :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

fajosko, ja najbardziej boje sie, zebym nie musiala lezec bo chyba bym sie w wieloryba zamienila. 9 miesiecy w wyrku...masakra!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Kochana nie sa takie same :)
    Mam nadzieje , bo ja w 1 szej ciąży przytylam prawie 30kg :D

To moja mama musiała mieć ciekawe życie, bo ma nas pięć a skoro żadna taka sama :D hahahaha.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    fajosko, ja najbardziej boje sie, zebym nie musiala lezec bo chyba bym sie w wieloryba zamienila. 9 miesiecy w wyrku...masakra!

Spokojnie, to naprawdę w ekstremalnych przypadkach raczej. Ja np brałam luteinę nie do 12 tygodnia normalnie tylko prawie do 8 miesiąca ciąży, bo przy tarczycy mieli stracha, a i szyjka się obniżyła pod koniec. No ale odpukać, po lutce ino śluz miałam jak mleko a tak poza tym nic więcej mi nie było, serio. Tylko w sylwestra zamiast alko piłam tymbarki same i wychlałam chyba z 4 litry i przez to miałam 3 tygodnie zgagę bez przerwy :D hahahahaha. Do teraz mam uraz :D

JAKBY KTOŚ PYTAŁ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:00

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeej to widzę, że dla Was też sezon letni będzie taneczny :D
    Ja tym bardziej się cieszę, bo idąc jako gość w końcu będę mogła się porządnie najeść, bo na swoim może jedynie liznęłam rosół :P hihi :D

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    To juz za chwile ! Super :) kreacja juz jest ? :)[/QUOTE

mam aż dwie i mam dylemat ;D

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ