X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No Ty to raczej nie bedziesz wkrecala sobie pozamacicznej, opisywala swoich wymiotow i kupy:)
    Hahaha też tak myślę ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    na autostradzie?! :D hahahaha <3

no jo....glupia ja, ale jak zanim do domu dojedziesz juz w swojej miejscowosci

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej :(

Jezu biedny maluszek :'(

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej :(

Szkoda dziecka strasznie, ale tej 16 latki tez mi szkoda. Pewnie biedna zaszczuta byla przez otoczenie i nie wiedziala co robi. No bo co? Chyba wszyscy wiedzieli ze jest w ciazy....

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem! Tzn dopiero, tak się jakoś przedłużyło :P
    Jestem taka zmęczona, że znów nie mam chwilki poobczajać Was kobietki, ale zrobię to w najbliższym czasie! :D
    Wspomnę tylko, ze oficjalnie dostaliśmy z mężulkiem zaproszenie na wesele w ostatni weekend sierpnia! :D Będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało! :D
    Jak ja uwielbiam wesela! :P <3

Nats, zapachmalin, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Jestem taka zmęczona, że znów nie mam chwilki poobczajać Was kobietki, ale zrobię to w najbliższym czasie! :D
    Wspomnę tylko, ze oficjalnie dostaliśmy z mężulkiem zaproszenie na wesele w ostatni weekend sierpnia! :D Będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało! :D

Kochana to chyba razem bedziemy sie bawic bo my tez na 27 sierpnia :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    My idziemy pod koniec czerwca :D
    Mega się cieszę. Już nawet kiecke mam :)

Angela*, Marteczka93, rozowyflaming lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Szkoda dziecka strasznie, ale tej 16 latki tez mi szkoda. Pewnie biedna zaszczuta byla przez otoczenie i nie wiedziala co robi. No bo co? Chyba wszyscy wiedzieli ze jest w ciazy....
    Podobnoi rodzice nie wiedzieli ,że jest w ciąży, miała niby bandażem robic brzuch i luźno sie ubierać ;\

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No Ty to raczej nie bedziesz wkrecala sobie pozamacicznej, opisywala swoich wymiotow i kupy:)

Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. :) Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:

a My idziemy 27 maja !! :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no jo....glupia ja, ale jak zanim do domu dojedziesz juz w swojej miejscowosci

No wiem wiem, najpierw wysadzimy szwagierkę z mężem w Gliwicach to od razu każę mu stanąć, żeby potem nie zawracać sobie dupy :D

Lago lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    a My idziemy 27 maja !! :D

To juz za chwile ! Super :) kreacja juz jest ? :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdybym nawet hipotetycznie była, to jęczeć nie będę bo i o czym. Jak będę miała jakiś problem to zapytam lekarza :P A tutaj będę stricte do towarzystwa, bo jesteście mi bardzo bliskie po prostu :D

Ale to hipotetycznie, wydaje mi się, że i tak będę jedną z ostatnich jak już coś. Kurde, muszę sobie zajęcie znaleźć i przestać o tym myśleć. :) Okaże się w niedziele, a póki co czekam na okres. Przepraszam za ciągłe pierdzielenie o tym samym! :D

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Podobnoi rodzice nie wiedzieli ,że jest w ciąży, miała niby bandażem robic brzuch i luźno sie ubierać ;\

w sumie to roznie to bywa. Moja kolezanka 2 lata spotykala sie z facetem i dopiero 3 miesiace po slubie zczaila sie ze jest gejem.....

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. :) Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same :D

Kochana nie sa takie same :)
    Mam nadzieje , bo ja w 1 szej ciąży przytylam prawie 30kg :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

fajosko, ja najbardziej boje sie, zebym nie musiala lezec bo chyba bym sie w wieloryba zamienila. 9 miesiecy w wyrku...masakra!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Kochana nie sa takie same :)
    Mam nadzieje , bo ja w 1 szej ciąży przytylam prawie 30kg :D

To moja mama musiała mieć ciekawe życie, bo ma nas pięć a skoro żadna taka sama :D hahahaha.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    fajosko, ja najbardziej boje sie, zebym nie musiala lezec bo chyba bym sie w wieloryba zamienila. 9 miesiecy w wyrku...masakra!

Spokojnie, to naprawdę w ekstremalnych przypadkach raczej. Ja np brałam luteinę nie do 12 tygodnia normalnie tylko prawie do 8 miesiąca ciąży, bo przy tarczycy mieli stracha, a i szyjka się obniżyła pod koniec. No ale odpukać, po lutce ino śluz miałam jak mleko a tak poza tym nic więcej mi nie było, serio. Tylko w sylwestra zamiast alko piłam tymbarki same i wychlałam chyba z 4 litry i przez to miałam 3 tygodnie zgagę bez przerwy :D hahahahaha. Do teraz mam uraz :D

JAKBY KTOŚ PYTAŁ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:00

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeej to widzę, że dla Was też sezon letni będzie taneczny :D
    Ja tym bardziej się cieszę, bo idąc jako gość w końcu będę mogła się porządnie najeść, bo na swoim może jedynie liznęłam rosół :P hihi :D

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    To juz za chwile ! Super :) kreacja juz jest ? :)[/QUOTE

mam aż dwie i mam dylemat ;D

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ