"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej
Jezu biedny maluszek :'(
-
Judi22 wrote:dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej
Szkoda dziecka strasznie, ale tej 16 latki tez mi szkoda. Pewnie biedna zaszczuta byla przez otoczenie i nie wiedziala co robi. No bo co? Chyba wszyscy wiedzieli ze jest w ciazy.... -
Już jestem! Tzn dopiero, tak się jakoś przedłużyło
Jestem taka zmęczona, że znów nie mam chwilki poobczajać Was kobietki, ale zrobię to w najbliższym czasie!
Wspomnę tylko, ze oficjalnie dostaliśmy z mężulkiem zaproszenie na wesele w ostatni weekend sierpnia! Będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało!
Jak ja uwielbiam wesela!Nats, zapachmalin, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Już jestem! Tzn dopiero, tak się jakoś przedłużyło
Jestem taka zmęczona, że znów nie mam chwilki poobczajać Was kobietki, ale zrobię to w najbliższym czasie!
Wspomnę tylko, ze oficjalnie dostaliśmy z mężulkiem zaproszenie na wesele w ostatni weekend sierpnia! Będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało!
Jak ja uwielbiam wesela!
Kochana to chyba razem bedziemy sie bawic bo my tez na 27 sierpnia
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Już jestem! Tzn dopiero, tak się jakoś przedłużyło
Jak ja uwielbiam wesela!
Mega się cieszę. Już nawet kiecke mamAngela*, Marteczka93, rozowyflaming lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyLago wrote:Szkoda dziecka strasznie, ale tej 16 latki tez mi szkoda. Pewnie biedna zaszczuta byla przez otoczenie i nie wiedziala co robi. No bo co? Chyba wszyscy wiedzieli ze jest w ciazy....
-
Lago wrote:No Ty to raczej nie bedziesz wkrecala sobie pozamacicznej, opisywala swoich wymiotow i kupy:)
Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same -
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Już jestem! Tzn dopiero, tak się jakoś przedłużyło
Jak ja uwielbiam wesela!
a My idziemy 27 maja !!Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
A gdybym nawet hipotetycznie była, to jęczeć nie będę bo i o czym. Jak będę miała jakiś problem to zapytam lekarza A tutaj będę stricte do towarzystwa, bo jesteście mi bardzo bliskie po prostu
Ale to hipotetycznie, wydaje mi się, że i tak będę jedną z ostatnich jak już coś. Kurde, muszę sobie zajęcie znaleźć i przestać o tym myśleć. Okaże się w niedziele, a póki co czekam na okres. Przepraszam za ciągłe pierdzielenie o tym samym!Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Podobnoi rodzice nie wiedzieli ,że jest w ciąży, miała niby bandażem robic brzuch i luźno sie ubierać ;\
w sumie to roznie to bywa. Moja kolezanka 2 lata spotykala sie z facetem i dopiero 3 miesiace po slubie zczaila sie ze jest gejem..... -
zapachmalin wrote:Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same
Kochana nie sa takie same
Mam nadzieje , bo ja w 1 szej ciąży przytylam prawie 30kg
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ja całą pierwszą ciąże praktycznie nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero pod koniec dopadła mnie potworna zgaga- mały kudłacz, no i endokynologicznie ciągłe badania itp. A tak... zero wymiotów, nudności, bóli, puchnięć, normalnie super. Ale podobno nigdy dwie ciąże nie są takie same
fajosko, ja najbardziej boje sie, zebym nie musiala lezec bo chyba bym sie w wieloryba zamienila. 9 miesiecy w wyrku...masakra! -
Lago wrote:fajosko, ja najbardziej boje sie, zebym nie musiala lezec bo chyba bym sie w wieloryba zamienila. 9 miesiecy w wyrku...masakra!
Spokojnie, to naprawdę w ekstremalnych przypadkach raczej. Ja np brałam luteinę nie do 12 tygodnia normalnie tylko prawie do 8 miesiąca ciąży, bo przy tarczycy mieli stracha, a i szyjka się obniżyła pod koniec. No ale odpukać, po lutce ino śluz miałam jak mleko a tak poza tym nic więcej mi nie było, serio. Tylko w sylwestra zamiast alko piłam tymbarki same i wychlałam chyba z 4 litry i przez to miałam 3 tygodnie zgagę bez przerwy hahahahaha. Do teraz mam uraz
JAKBY KTOŚ PYTAŁWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:00
-
nick nieaktualny