"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ten z rana, zdjęcie zrobiłam też rano tylko miałam ich ze 20 i nie zauważyłam, myślałam, że wszystkie są tak samo beznadziejne.
Na opakowaniu pisze, że od 2 do 10 minut czekać na wynik i to się pojawiło jakoś 10 minut po. W każdym razie to ten poranny, teraz mi się w końcu udało pokazać co ja tam widzę na żywo. No nic, jutro muszę kupić testy. -
No to w niedzielę albo będę płakać albo się cieszyć.
Cholera ale jak się uda to będę miała jeden mały smuteczek
będę musiała uciekać stąd zanim mnie pogonią.
Ale nie, ja sama nie wierzę w to, testy lubią kłamać i oszukiwać, a mnie jajca bolą i wgl to nic nie wiem. Czekam dalej na @ a jak nie przylezie to zacznę dopuszczać taką ewentualność ewentualnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 21:36
-
zapachmalin wrote:No nic, jutro muszę kupić testy.
No to na tym poprzednim zdjeciu musialam bardziej wybaluszac moje stare oczyska, a tu ladniej widac. Jak po drodze nie znajdziesz Rossmanna to do apteki wal!zapachmalin, Angela* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej
-
Judi22 wrote:dziewczyny a słyszałyście o tym makabrycznym odkryciu w Bydgoszczy dziewczyna16letnia urodziła dziecko zawineła w folie i schowała do plecaka po czym do szafy w własnym domu i mama jej to odkryła po 2 tygodniach . Biedny aniołek niech mu niebie będzie lepiej
Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Cholera ale jak się uda to będę miała jeden mały smuteczek
będę musiała uciekać stąd zanim mnie pogonią.
No Ty to raczej nie bedziesz wkrecala sobie pozamacicznej, opisywala swoich wymiotow i kupy:)Gaduaaa, Nats, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość