"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:uwielbiam bez !
Ja też ja też ja też. Uwielbiam. Błagam mojego żeby mi przyniósł ale ciołek wiecznie zapomina. A teraz jedziemy do pl to dopiero po powrocie. Ale będę musiała go przycisnąć. Wzdycham znacząco, pokazuję, mówię, że piękny ale nie trybi. Powiedziałam nawet ostatnio, że mógłbyś mi przynieść bez kochanie, wiesz jak go uwielbiam! Na co on? NO MÓGŁBYM hahahahaha. -
Lago wrote:W Polsce niech Ci narwie:) a masz jakis balkon w de? Bo jesli tak, to w donicy posadz. On rosnie wszedzie jak oszalaly
No właśnie nie mam. Moja największa porażka póki co. Ale czekamy na mieszkanie z miasta to może się uda, marzę o choć kawałeczku balkonuLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Gaduaaa niedyskretne pytanie mam. Czy Twoja labka tez taaaakie baki puszcza? No moj czasem jak fartnie, to nie idzie wytrzymac. Jeszcze sie cieszy, macha ogonem i roztrzepuje ten smrodek, heh
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:No właśnie nie mam. Moja największa porażka póki co. Ale czekamy na mieszkanie z miasta to może się uda, marzę o choć kawałeczku balkonu
haha kawałeczek to ja Ci mogę oddać swojego bo mam dosłownie kawałeczek haha jak to się mówi poręcz na wywietrzenie kołdry sąsiedzi pod nami mają superowy i śniadanka sobie latem robią aż pachnie a my tylko smutno paczymy z góry ech to chociaż doniczki kupiłam i kwiaty posadziłam żeby smutno nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 20:53
Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:i to jakie hahaha tylko nasza jak puści to jakby chciała powiedzieć " co się stało?? to nie ja" hahah
heheheheh wczesniej tez mialam labka, ale jakos potrafil sie opanowac, a ten to na nic nie zwaza. Labrador -glowa z kamienia, zoladek ze stali ale serce ze zlota:)Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:heheheheh wczesniej tez mialam labka, ale jakos potrafil sie opanowac, a ten to na nic nie zwaza. Labrador -glowa z kamienia, zoladek ze stali ale serce ze zlota:)
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyOglądałam dziś fajny filmik na youtube w roli głównej z labradorem super pies i jaki zabawowy gdybym mieszkała w domku to na pewno bym sobie takiego kupiła rodzinny i bardzo przyjazny pies
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 21:02
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Oglądałam dziś fajny filmik na youtube w roli głównej z labradorem super pies i jaki zabawowy gdybym mieszkała w domku to na pewno bym sobie takiego kupiła rodzinny i bardzo przyjazny pies
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
A co do testu jeszcze zdanie chciałam, do tych które będą wypatrywać wyniku. Chyba nie zdążę go zrobić. Mam tak okropny ból, że nie wiem co się dzieje, ja raczej nie miewam już takich @. Więc obstawiam, że do rana będzie jazda. ale spoko, nie żalę się, żeby nie było
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to prawda.. labki kochają całymi sobą... to jak ona sie przytula to jest coś wspaniałego każdego po kolei wita rano, przychodzi się przytulać, uśmiecha się, a mam 2 małych brojów w domu i póki co moja Luna nikomu krzywdy nie zrobiła, świetnie się z nimi bawi właściwie wzięliśmy ją dla nich bo ta mniejsza ruda Dejzi to ma 15 lat.. i nie chciała się z nimi już bawić
Jeny jeszcze jakie imię cudowne Luna wprost wymarzone dla suni Myślałam nad tym imieniem na serio gdybym miała psa ale niestety u mnie to nie bardzo możliwości są, także tylko u rodziców odwiedzam mojego maksia ale też jest wyjątkowy psy mają wielkie serca potrafią kochać mocniej niż człowiekGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ! Trochę Was opuściłam ostatnio, ale mialam duzo pracy na ogrodzie ,korzystalam z pogody i jeszcze core mam chora
Ale dajemy rade
Pogoda sie zepsuła wiec mozna troszkę odpocząć: )
Zapachmalin _kochana moge Ci odstąpić troche ogrodu zamiast balkonu
Co do labradorkow fajne psy
: ) biala dama he heWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 23:42
Karolina2787, Gaduaaa, zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:A co do testu jeszcze zdanie chciałam, do tych które będą wypatrywać wyniku. Chyba nie zdążę go zrobić. Mam tak okropny ból, że nie wiem co się dzieje, ja raczej nie miewam już takich @. Więc obstawiam, że do rana będzie jazda. ale spoko, nie żalę się, żeby nie było
Malina to może dobry znak jednak 3 mam kciuki żeby to było na grocha -
zapachmalin wrote:A co do testu jeszcze zdanie chciałam, do tych które będą wypatrywać wyniku. Chyba nie zdążę go zrobić. Mam tak okropny ból, że nie wiem co się dzieje, ja raczej nie miewam już takich @. Więc obstawiam, że do rana będzie jazda. ale spoko, nie żalę się, żeby nie było
Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny