X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    uwielbiam bez !

Ja też ja też ja też. Uwielbiam. Błagam mojego żeby mi przyniósł ale ciołek wiecznie zapomina. A teraz jedziemy do pl to dopiero po powrocie. Ale będę musiała go przycisnąć. Wzdycham znacząco, pokazuję, mówię, że piękny ale nie trybi. Powiedziałam nawet ostatnio, że mógłbyś mi przynieść bez kochanie, wiesz jak go uwielbiam! Na co on? NO MÓGŁBYM :D hahahahaha.

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa niedyskretne pytanie mam. Czy Twoja labka tez taaaakie baki puszcza? No moj czasem jak fartnie, to nie idzie wytrzymac. Jeszcze sie cieszy, macha ogonem i roztrzepuje ten smrodek, heh

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A teraz jedziemy do pl to dopiero po powrocie.

W Polsce niech Ci narwie:) a masz jakis balkon w de? Bo jesli tak, to w donicy posadz. On rosnie wszedzie jak oszalaly

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    W Polsce niech Ci narwie:) a masz jakis balkon w de? Bo jesli tak, to w donicy posadz. On rosnie wszedzie jak oszalaly

No właśnie nie mam. Moja największa porażka póki co. Ale czekamy na mieszkanie z miasta to może się uda, marzę o choć kawałeczku balkonu :)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gaduaaa niedyskretne pytanie mam. Czy Twoja labka tez taaaakie baki puszcza? No moj czasem jak fartnie, to nie idzie wytrzymac. Jeszcze sie cieszy, macha ogonem i roztrzepuje ten smrodek, heh
    i to jakie ^_^ hahaha tylko nasza jak puści to jakby chciała powiedzieć " co się stało?? to nie ja" hahah

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No właśnie nie mam. Moja największa porażka póki co. Ale czekamy na mieszkanie z miasta to może się uda, marzę o choć kawałeczku balkonu :)

haha kawałeczek to ja Ci mogę oddać swojego bo mam dosłownie kawałeczek :D haha jak to się mówi poręcz na wywietrzenie kołdry :P sąsiedzi pod nami mają superowy i śniadanka sobie latem robią aż pachnie a my tylko smutno paczymy z góry ech to chociaż doniczki kupiłam i kwiaty posadziłam żeby smutno nie było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 20:53

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i to jakie ^_^ hahaha tylko nasza jak puści to jakby chciała powiedzieć " co się stało?? to nie ja" hahah

heheheheh wczesniej tez mialam labka, ale jakos potrafil sie opanowac, a ten to na nic nie zwaza. Labrador -glowa z kamienia, zoladek ze stali ale serce ze zlota:)

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    heheheheh wczesniej tez mialam labka, ale jakos potrafil sie opanowac, a ten to na nic nie zwaza. Labrador -glowa z kamienia, zoladek ze stali ale serce ze zlota:)
    z tym żoładkiem to bym polemizowała.. moja jest tak alergiczna że nie chciałabyś wiedzieć.. kupuje jej specjalne karmy hypoalergiczne z łososia itp bo po innych ma pryszcze... leci jej sierść itd... masakra

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam dziś fajny filmik na youtube w roli głównej z labradorem super pies i jaki zabawowy :) gdybym mieszkała w domku to na pewno bym sobie takiego kupiła :) rodzinny i bardzo przyjazny pies

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 21:02

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Oglądałam dziś fajny filmik na youtube w roli głównej z labradorem super pies i jaki zabawowy :) gdybym mieszkała w domku to na pewno bym sobie takiego kupiła :) rodzinny i bardzo przyjazny pies
    to prawda.. labki kochają całymi sobą... to jak ona sie przytula to jest coś wspaniałego :) każdego po kolei wita rano, przychodzi się przytulać, uśmiecha się, a mam 2 małych brojów w domu i póki co moja Luna nikomu krzywdy nie zrobiła, świetnie się z nimi bawi :) właściwie wzięliśmy ją dla nich :) bo ta mniejsza ruda Dejzi to ma 15 lat.. i nie chciała się z nimi już bawić

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testu jeszcze zdanie chciałam, do tych które będą wypatrywać wyniku. Chyba nie zdążę go zrobić. Mam tak okropny ból, że nie wiem co się dzieje, ja raczej nie miewam już takich @. Więc obstawiam, że do rana będzie jazda. :/ ale spoko, nie żalę się, żeby nie było :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to prawda.. labki kochają całymi sobą... to jak ona sie przytula to jest coś wspaniałego :) każdego po kolei wita rano, przychodzi się przytulać, uśmiecha się, a mam 2 małych brojów w domu i póki co moja Luna nikomu krzywdy nie zrobiła, świetnie się z nimi bawi :) właściwie wzięliśmy ją dla nich :) bo ta mniejsza ruda Dejzi to ma 15 lat.. i nie chciała się z nimi już bawić

Jeny jeszcze jakie imię cudowne Luna wprost wymarzone dla suni :) Myślałam nad tym imieniem na serio gdybym miała psa ale niestety u mnie to nie bardzo możliwości są, także tylko u rodziców odwiedzam mojego maksia ;) ale też jest wyjątkowy psy mają wielkie serca <3 potrafią kochać mocniej niż człowiek

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ! Trochę Was opuściłam ostatnio, ale mialam duzo pracy na ogrodzie ,korzystalam z pogody i jeszcze core mam chora :(
    Ale dajemy rade :)
    Pogoda sie zepsuła wiec mozna troszkę odpocząć: )
    Zapachmalin _kochana moge Ci odstąpić troche ogrodu zamiast balkonu :D
    Co do labradorkow fajne psy :)
    : ) biala dama he he <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 23:42

Karolina2787, Gaduaaa, zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A co do testu jeszcze zdanie chciałam, do tych które będą wypatrywać wyniku. Chyba nie zdążę go zrobić. Mam tak okropny ból, że nie wiem co się dzieje, ja raczej nie miewam już takich @. Więc obstawiam, że do rana będzie jazda. :/ ale spoko, nie żalę się, żeby nie było :)

Malina to może dobry znak jednak ;) 3 mam kciuki żeby to było na grocha <3

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola zgadzam sie z Toba :)
    Pies to najlepszy przyjaciel czlowieka <3

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccbb02c3dd53.jpg

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    biedna Ty.. co by się nie działo, dawaj Nam znać :) ja jeszcze ciuchotko wierzę że te bóle to na groszka :)

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laseczki moje kochane ja mykam bo padam na twarz... jeszcze zaczęło padać to już wgl muli na spanie także życzę Wam miłego wieczorku i dobrej nocki do spisanka buziole <3 :*

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj malz zawsze mi wrzuca na fejsa jakies labkowe filmiki
    Polecam ten

https://www.youtube.com/watch?v=CYhZc2B35rU

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wzajemnie słońce! <3
    Wkoncu burza dotarła he he
    Dobrej nocki słońce <3
    Pa :*

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ