"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
porozbijane kolana, przetarte babka lancetowata, zacieki na buzi od loda zjedzonego 3 godziny wczesniej i "plastiki" na stopach- takie niby sandalki doslownie z plastiku....hahahahah boze jak ja zaluje, ze moje potencjalne dziecko tego nie doswiadczy:(
Karolina2787, Gaduaaa, kozamonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:porozbijane kolana, przetarte babka lancetowata, zacieki na buzi od loda zjedzonego 3 godziny wczesniej i "plastiki" na stopach- takie niby sandalki doslownie z plastiku....hahahahah boze jak ja zaluje, ze moje potencjalne dziecko tego nie doswiadczy:(
Ach... Aż łezka napływa do oczka -
Lago wrote:porozbijane kolana, przetarte babka lancetowata, zacieki na buzi od loda zjedzonego 3 godziny wczesniej i "plastiki" na stopach- takie niby sandalki doslownie z plastiku....hahahahah boze jak ja zaluje, ze moje potencjalne dziecko tego nie doswiadczy:(
ja za to pamiętam "lambadówki" hahah
pamiętam jeszcze te stare pieniądze... oranżadę w woreczku ze słomką .. skwar w zielonej szklanej butli... mmmm coś wspaniałego.. faktycznie... no Nasze dzieci takiego dzieciństwa nie mają...Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ale to możliwe że te plastikowe sandałki pamiętam i ja? pewnie sama ich nie nosiłam ale pamiętam moje ciotki nie dużo starsze ode mnie takie nosiły...
ja za to pamiętam "lambadówki" hahah
pamiętam jeszcze te stare pieniądze... oranżadę w woreczku ze słomką .. skwar w zielonej szklanej butli... mmmm coś wspaniałego.. faktycznie... no Nasze dzieci takiego dzieciństwa nie mają...
takie "cus" miedzy innymi, bo bylo tego kilka wzorow
Moja mama znalazla na ulicy kilka dni temu stare 20 zeta!!! Takie rozowo-fioletowe:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny chciałam się podpytać was czy miała któraś z was owulacje w 9 dc ?
Pytam ponieważ mam ból owulacyjny i dosyć mokro w majtach a jeszcze tak wcześnie nie miałam owulki i pytam czy to możliwe spadek o 2 kreski w dol mam też.Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny