X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi pięknie pachnieć!

Karolina2787 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    uwielbiam bez !

Ja też :D pięknie pachnie mmm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Musi pięknie pachnieć!

Kozamonia cudownie! k,MzkzNTY1NTQsNDQ5MjQ3,f,Piesio_wachajacy_kwiatuszka.gif[img][/img]

kozamonia lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    uwielbiam bez !

bez i maciejka, mmmmmm zawsze kojarza mi sie z dziecinstwem, bestroska i takim spokojem wewnetrznym

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bez i maciejka, mmmmmm zawsze kojarza mi sie z dziecinstwem, bestroska i takim spokojem wewnetrznym
    o tak to prawda... maciejka... i pachnący groszek ! zapachy dzieciństwa...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porozbijane kolana, przetarte babka lancetowata, zacieki na buzi od loda zjedzonego 3 godziny wczesniej i "plastiki" na stopach- takie niby sandalki doslownie z plastiku....hahahahah boze jak ja zaluje, ze moje potencjalne dziecko tego nie doswiadczy:(

Karolina2787, Gaduaaa, kozamonia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    porozbijane kolana, przetarte babka lancetowata, zacieki na buzi od loda zjedzonego 3 godziny wczesniej i "plastiki" na stopach- takie niby sandalki doslownie z plastiku....hahahahah boze jak ja zaluje, ze moje potencjalne dziecko tego nie doswiadczy:(

Ach... Aż łezka napływa do oczka

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale to możliwe że te plastikowe sandałki pamiętam i ja? pewnie sama ich nie nosiłam ale pamiętam moje ciotki nie dużo starsze ode mnie takie nosiły...
    ja za to pamiętam "lambadówki" hahah
    pamiętam jeszcze te stare pieniądze... oranżadę w woreczku ze słomką .. skwar w zielonej szklanej butli... mmmm coś wspaniałego.. faktycznie... no Nasze dzieci takiego dzieciństwa nie mają...

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto pamięta co łączy te dwie rzeczy? ;)

g_-_-x-_-_-_40916x20141006112648_0.JPG[img][/img]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 20:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowusz nie działa ech...

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale to możliwe że te plastikowe sandałki pamiętam i ja? pewnie sama ich nie nosiłam ale pamiętam moje ciotki nie dużo starsze ode mnie takie nosiły...
    ja za to pamiętam "lambadówki" hahah
    pamiętam jeszcze te stare pieniądze... oranżadę w woreczku ze słomką .. skwar w zielonej szklanej butli... mmmm coś wspaniałego.. faktycznie... no Nasze dzieci takiego dzieciństwa nie mają...

takie "cus" miedzy innymi, bo bylo tego kilka wzorow

4kvera.jpg

Moja mama znalazla na ulicy kilka dni temu stare 20 zeta!!! Takie rozowo-fioletowe:)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    takie "cus" miedzy innymi, bo bylo tego kilka wzorow

4kvera.jpg

Moja mama znalazla na ulicy kilka dni temu stare 20 zeta!!! Takie rozowo-fioletowe:)

Ja miałam ale już w ciut nowszej wersji ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    to pamiętam jak moje ciotki własnie takie nosiły... białe miały hahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    a jaka była nowsza wersja? bo nie pamietam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) chciałam się podpytać was czy miała któraś z was owulacje w 9 dc ?
    Pytam ponieważ mam ból owulacyjny i dosyć mokro w majtach a jeszcze tak wcześnie nie miałam owulki i pytam czy to możliwe spadek o 2 kreski w dol mam też. :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzystko bylo wtedy fajne oprocz mody...lata 80 jeszcze do lykniecia, ale 90 to jakas masowa porazka...hahhahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiałam gumy turbo i kaczor donald :) a tiki tiki do tej pory mam i gre tetris hehe :D

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej dziewczyny :) chciałam się podpytać was czy miała któraś z was owulacje w 9 dc ?
    Pytam ponieważ mam ból owulacyjny i dosyć mokro w majtach a jeszcze tak wcześnie nie miałam owulki i pytam czy to możliwe spadek o 2 kreski w dol mam też. :)
    hmm cięzko powiedzieć... musisz zobaczyć jak dalsza temp.. jeśli się utrzyma 3 kolejne dni na wyższyszm poziomie to była... pewnie jest możliwe mieć owu w 9dc..

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    jeszcze tak wcześnie nie miałam owulki i pytam czy to możliwe spadek o 2 kreski w dol mam też. :)

mozliwe, ale z tym bolem to nie jest tak ze wystepuje jakis dzien, dwa przed owu jak jajo rosnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mozliwe, ale z tym bolem to nie jest tak ze wystepuje jakis dzien, dwa przed owu jak jajo rosnie?

Sama dokładnie nie wiem rożne są opinie co do bólu. No nic poczekam jak sie sytuacja dalej potoczy :)

‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ