"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Nawet 2! Jednego w glowie, drugiego w ogrodku, hahahhhah. W sumie to znajda jest, jakos tak przed swietami jak byl mega mroz to ja znalazlam u mnie w siajerku biedna taka byla, to najpierw jej zrobilam lozko, Jesc nie chcialam jej dawac, bo balam sie ze sobie nie pojdzie, a ja koty to tak srednio lubie. No ale po 2 dniacj jak zaczela miauczec na moj widok to serce mi prawie peklo i od tamtej pory jest moja kotka. Tylko ona lazi sobie gdzie chce i spi na zewnatrz, Ale na jedzenie punktualnie przychodzi 2 razy dziennie.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
U mnie również szaro buro za oknem. Ale standard chyba - cały tydzień upał, a weekend spartaczony hehe A mam chrześniaczkę akurat na służbie i miałyśmy iść na rower.. Buuuuuu.. Trzeba będzie zorganizować inne atrakcje Chociaż ona, sama potrafi je zapewnić. 7 rano przyszła do naszego pokoju i mnie budzi, "Ciocia, ciocia włączy mi Listy do Feliksa". Heh
Gaduaaa, widzę, że pięknie wyznaczona owu! To teraz tylko pozostało czekać na efekty
Aaaa no i ja też idę na weselicho w sierpniu. Siostra Małża ślubuje. Kiecki nie mam, czekam na ostatni momentKarolina2787, Nats, Gaduaaa, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:aaa taki to je jo
jo, jo. Chcialam ja wysterylizowac, ale nie zdazylam. Jak ja taki buraz dopadl to ino iskry szly, ale najgorsze jest to, ze nie wiemy gdzie ona urodzila. Troche sie balam co z tymi malymi zrobie, a teraz sie boje czy im czego nie potrzeba.
Ostatnio widzialam jak jaszczurke sobie upolowala...hahaha
No takze ten teges, ja macierzynstwo cwicze na moich pupilach, hahahah -
Czesc laski
No i weekend nareszcie. My jeszcze w łóżku, ale zaraz się ogarniemy i jedziemy na wieś. Szkoda, że pogoda średnio się zapowiada, ale wino pewnie trochę nas rozchmurzy
Udanego dnia wszystkim
Karolina2787, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Judi22 wrote:Hej dziewczyny u mnie tempka w górę o 3 krechy od wczorajszej. Pogubilam się troche owulka jest gdy ta tempka spada z podstawowej czy w dzień skoku do góry ??
Gdy spada. A żeby of wyznaczył Ci owulkę to muszą być trzy dni trochę wyższe niż podstawowa Jak gadam głupoty to mnie poprawić.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Lago wrote:To taka dzieciowa wersja Listow do M?
Oo źle napisałam - Listy od Feliksa
"Serial opowiada o niesfornym króliku Feliksie. Mieszka on w małym domu wraz z Zosią i jej rodziną. Nie jest to jednak zwykły króliczek, uwielbia psocić, uwielbia przygody i lubi podróżować. Feliks, któremu ciągle udaje się uciec od Zosi przesyła jej listy z podróży, którą odbył"Lago, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Judi22 wrote:Hej dziewczyny u mnie tempka w górę o 3 krechy od wczorajszej. Pogubilam się troche owulka jest gdy ta tempka spada z podstawowej czy w dzień skoku do góry ??Fabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:hahahaha, to jaki Ty masz metraz ze tyle sprzatania??? Juz ze 2 tygodnie sprzatasz
W kibelku każdy kosmetyk bede myc opakowanie i kazda plytke na ścianie pucowac.
Mam pierdolca na punkcie generalki i prania -
a mi szefowa odpisała że dalej będzie na mnie czekać i jak tylko mi się poprawi to mam wracać ! hahahaha ja nie mogę co Ona się mnie tak uczepiła... haha
ale mam plan.. może wrócę na 1,5 miesiącaGizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:W kibelku każdy kosmetyk bede myc opakowanie i kazda plytke na ścianie pucowac.
A Ty wiesz, ze jest taka choroba "OCD" - nerwica natrectw, hahahhahahahahaha
Nie no spoko, pozniej masz luz na dluzej. Ja to zawsze na raty sprzatam i zanim dojade do konca, to na poczatku znow mam syf i strasznie mnie to wkurza. Wtedy Stary dostaje opieprz, ze jest syfiarzem i jest awantura, hahahahhahaGizmo lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a mi szefowa odpisała że dalej będzie na mnie czekać i jak tylko mi się poprawi to mam wracać ! hahahaha ja nie mogę co Ona się mnie tak uczepiła... haha
ale mam plan.. może wrócę na 1,5 miesiąca
Super Gaduaaa, znaczy ze sie sprawdzilas! To bardzo motywuajce:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:[QUOTE
ale mam plan.. może wrócę na 1,5 miesiąca
no właśnie.. na wakacje 2 miesiące zrobię przerwę może we wrześniu wrócę kolejny raz... latka będą się liczyły.. a wczoraj z nią rozmawiałam i Ona mi powiedziała że rozumie że mam chory kręgosłup i jak wrócę to będę dostawała lekkie prace... więc chyba się zdecydujęGizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś