"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra jeszcze Ci odpisze, bo mnie klawiatura swedzi. Czytajac rozne fora dla mam, czesto natykam sie na komentarze ze kobieta kolo 40 dzieci rodzic nie powinny, bo sa za stare. Pozniej dzieci sa wysmiewane w szkole, ze przyprowadza je babcia a nie mama. I co??? Mam im pisac, ze mnie to boli??? Mi to dynda!! Kazdy zyje jak chce i mi g... do tego!
-
nick nieaktualnyNats wrote:Wysikalam prawie wszystkie testy i niby coś tam było. Ale tempka w miejscu także na Groszka troszkę poczekam chyba. Idę do Gina w czwartek to mam zamiar go wypytac co i jak. Zobaczymy. Narazie olewam już ten cykl. Nawet już mi się nie chce tempki mierzyc. Trochę to dolujace, ale i tak narazie nic nie zrobię.
Kochana 3mam kciuki oby gin powiedział coś pozytywnegoNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Kochana 3mam kciuki oby gin powiedział coś pozytywnego
Dzisiaj wszędzie po drodze mijamy dzieci małe - może to jakiś znak? hehe
Udanego dnia wszystkim życzę
Lago, pokaż kwiatki!Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Dzięki kochana :*
Dzisiaj wszędzie po drodze mijamy dzieci małe - może to jakiś znak? hehe
Udanego dnia wszystkim życzę
Lago, pokaż kwiatki!
Oby to był zwiastun groszka I dla Ciebie również miłego dzionka
Właśnie pokazuj tu szybko kwiatuchy bo u mnie paskudna pogoda ciągle pada i nic się nie chce to chociaż humor poprawiąNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z pogrzebu. Leje niemiłosiernie. Zrzezana jestem od blota cmentarnego.
Jeszcze zakupy trza zrobić bo jutro sklepy pozamykane. Pamiętają??
Po core zaraz musze jechac z treningu odebrać no i ta lazienka czeka dalej
Ale z dobrych wiadomości jest to ze Tii o 14 wsiadl do busa i jedzie do domku. Za 14godz sie widzimy i bzykamyKarolina2787, Gaduaaa, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Wróciłam z pogrzebu. Leje niemiłosiernie. Zrzezana jestem od blota cmentarnego.
Jeszcze zakupy trza zrobić bo jutro sklepy pozamykane. Pamiętają??
Po core zaraz musze jechac z treningu odebrać no i ta lazienka czeka dalej
Ale z dobrych wiadomości jest to ze Tii o 14 wsiadl do busa i jedzie do domku. Za 14godz sie widzimy i bzykamy
Jo pamiętają ja już po zakupach. No to będzie ossstro -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to mówisz że idzie się przyzywczaić?
może spróbuje
Powiem Ci że spoko bo czy z kolorami czy bez to i tak wszystko to samo objawy itp. po prostu brak koloru a jak będzie groszek to i tak będziesz wiedziała pierwsza także ja tam kasy w to nie ładuję. Teraz myślę nad prezentem na dzień mamy hmm.. macie jakieś pomysły? -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Teraz myślę nad prezentem na dzień mamy hmm.. macie jakieś pomysły?
Ja zawsze jakies slodkosci kupuje jak mam moja pod reka. Moze jakas fajna zwiewna apaszke w wiosennych kolorach? No taka, co mozna zamotac wokol szyi jak jest chlodnoKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Powiem Ci że spoko bo czy z kolorami czy bez to i tak wszystko to samo objawy itp. po prostu brak koloru a jak będzie groszek to i tak będziesz wiedziała pierwsza także ja tam kasy w to nie ładuję. Teraz myślę nad prezentem na dzień mamy hmm.. macie jakieś pomysły?Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyLago wrote:Ja zawsze jakies slodkosci kupuje jak mam moja pod reka. Moze jakas fajna zwiewna apaszke w wiosennych kolorach? No taka, co mozna zamotac wokol szyi jak jest chlodno
Hmmm... tego to ma od groma cholera tak paczam na allegro są fajne kubki z nadrukiem i poduszki z dedykacją tyle że tak myślę trochę słabe chyba co?