"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:No pokazałam mu teścik to sam mówi że trza dzisiaj poprawić hehe także działamy.
Gizmo to chociaż wiesz od czego boli
I słusznie! Powtarzać nie zaszkodzi: )
Kurde ja to już nie pamiętam kiedy robiliśmy z mężem: )
Chyba w dbiach plodnych ha ha
Masakra maz wcina mace i caly czas chce , a ja jakos nie mam ochoty
Czekam na @ i nie nogę sie doczekać: ( -
nick nieaktualnyAngela* wrote:I słusznie! Powtarzać nie zaszkodzi: )
Kurde ja to już nie pamiętam kiedy robiliśmy z mężem: )
Chyba w dbiach plodnych ha ha
Masakra maz wcina mace i caly czas chce , a ja jakos nie mam ochoty
Czekam na @ i nie nogę sie doczekać: (
O masz to kochana trza pracować co to ma być? I obyś się nie doczekała tej @ -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Mam lenia macicy ha ha
Powiem Ci kochana ze muszę isc do lrkarza aby dal mi coś na uregulowanie@ a nie ze cykle trwaja 40dni
To może spróbuj z inofemem tak jak ja ponoć dobry jest na uregulowanie hormonów albo Castagnusa ja bd brała w następnym cyklu bo już zakupiłam on jest na uregulowanie właśnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela* wrote:Masakra maz wcina mace i caly czas chce , a ja jakos nie mam ochoty
tez wcinaj mace, ona dziaja rowniez na kobiety:)
Angela* wrote:Ale z męża wynikami będzie ciężko: (
jest tu na Ovu dziewczyna, ktorej maz ma mega kiepskie wyniki, morfoligia jakies 1%, ma jakas oligo morfo cholerawiejaka spermie ale facet strzelil zlotym nabojem i dziewczyna chodzi zapylona. Tak wiec glowa do gory:)Karolina2787, Angela* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:jest tu na Ovu dziewczyna, ktorej maz ma mega kiepskie wyniki, morfoligia jakies 1%, ma jakas oligo morfo cholerawiejaka spermie ale facet strzelil zlotym nabojem i dziewczyna chodzi zapylona. Tak wiec glowa do gory:)
Kochana moj maz ma morfologie 4 % wiec w miarę ok ,problemem jest to ze ma uch niecały milion ;(
Ale racja dziewczyny nie ma co sie odrazu łamać -
Angela* wrote:Kochana moj maz ma morfologie 4 % wiec w miarę ok ,problemem jest to ze ma uch niecały milion ;(
Ale racja dziewczyny nie ma co sie odrazu łamać
wal w niego suple.....Androvit, Salfazin, pylek pszczeli, kwas foliowy, witC ale ta 1000. One nie wylecza, ale moga pomoc. Widzialam wyniki facetow, ktorym plemniory namnozyly sie od supli od 3 miesiacach kuracji!