"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Gaduaaa witaj w klubie, ja właśnie też jestem śpiąca i musze się zdrzemnąć. Mam nadzieję, że to kwestia złej pogody a nie tsh.Fabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:Ale tu cisza. Podczytywałam Was wczesniej.
Po dzialce padlam w domku na 2godz. Nadal leze w wyrze i mysle o kolacji. Brak pomysłu i smaka nie wiem na co mam.
Jajecznice, jajka sa dobre na wszystko:) Dopiero siadlam na chwilke, a tu sasiadka dzwoni zeby przyjsc i z piesa kleszcza wyciagnac....no kur.. tez sie brzydze, a tyle razy jej pokazywalam jak, moglaby sie nauczyc.Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Jajecznice, jajka sa dobre na wszystko:) Dopiero siadlam na chwilke, a tu sasiadka dzwoni zeby przyjsc i z piesa kleszcza wyciagnac....no kur.. tez sie brzydze, a tyle razy jej pokazywalam jak, moglaby sie nauczyc.Fabian Cyprian Tymuś
-
a ja się drzemnęłam jak leciała powtórka transformersów bo chopaki cichutko oglądali a potem pojechaliśmy nad morze na spacerek i na karuzele.. hehe śmiałam się bo Oni to zawsze w trójkę wsiadają na wszystko co się da a ja tylko chodzę za nimi i robię zdjęcia i kręce filmiki.. no i dziś meżuś jak dziecko namawiał chłopaków na jedną karuzele a oni się cykali.. ale w końcu z nim poszli i Oni zeszli uśmiechnięci i zadowoleni a staremu się ręcę trzęsły hahahah
Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Jeszcze nigdy kleszcza nie wyciagalam. Jest specjalna technika? Słyszałam ze wykręcać go trzeba w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara.
Gizmus ja z ludzia jeszcze nigdy nie wyciagalam i chyba bym sie nie odwazyla. Z piesa penseta, a jak jest opity to paznokciami przez chusteczne. Fuuuuuj az mnie wzdryga.
Zawinelam tego kleszcza w chusteczke i mowie "spusc go w kibelku" a ta oczy na mnie "a on nie wyjdzie"? ....(facepalm)Gizmo, Angela*, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Gizmus ja z ludzia jeszcze nigdy nie wyciagalam i chyba bym sie nie odwazyla. Z piesa penseta, a jak jest opity to paznokciami przez chusteczne. Fuuuuuj az mnie wzdryga.
Zawinelam tego kleszcza w chusteczke i mowie "spusc go w kibelku" a ta oczy na mnie "a on nie wyjdzie"? ....(facepalm)
Ha ha wyjdzie jej napewno
Cos strachliwa ta Twoja sąsiadka ha haLago lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Ha ha ha mogłaś ja nastraszyć ze jej w piczke wejdzie
Albo moze lepiej nie , bo jeszcze by fo Ciebie przychodziła korzystać z kibelkaGaduaaa, Lago, Angela*, Marteczka93 lubią tę wiadomość