"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:dogadalas sie z szefowa? Ty w wir lepiej nie wpadaj, tylko wiesz tak z umiarem! Bede Cie pilnowac, bo kregospul ma sie tylko jeden:)
wlasnie w tv uslyszalam, ze od lipca rusza w Polsce nowy program opieki kobiet w ciazy w okresie okoloporodowym. No juz nie moge sie doczekac jak to bedzie wygladalo w Polskim wydaniu....Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Sie ciesz babo i sluchaj jak kasa wpada do buzdetu "klink klink"Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no prawda na sprzątaniu mam większą stawkę nawet niż w fabryce heh dla mnie to też nie jest głupie.. bo taki luz jest.. jedziesz robisz swoje wychodzisz.. nikt nad Tobą nie stoi nie patrzy Ci na ręcę..
nie musisz trzymac sie godzinowek, jak zrobisz to masz wolne, mozesz sobie muzyczki posluchac no i przede wszystkim nie ma tej rutyny, ze codziennie od 7 rano i ciagle to samo, nie wazno czy masz co robic czy nie, w robocie siedziec musisz, mnie o zawsze dobija, ze musze odsiedziec swoje a moglabym w tym czasie tyyyyle innych pozytecznych rzeczy zrobic -
Hejka dziewczyny melduję się i ja!
Ale tylko na chwilę bo niedługo jadę z córką do lekarZa do kontroli, wracam sprzątam dom i biorę się za ogród muszę trawę skosic: (a dopiero co kosilam ;_
Ech z tą trawa. ..a no i muszę posadzić ogory i fasolę szparagowa w ogródku: )
I jeszcze do pracy na 2 godz
Pracowity poniedziałek mam
-
Czesc dziewczyny
Marteczka - powodzenia u Gina. Daj znać po wizycie jak sytuacja.
Ja dopiero wstałam. Wyspalam się jak mało kiedy. Jeszcze miałam super sen, ze sikalam na test i wyszedł tłusty pozytyw. Już w tym śnie ubieralam buty, żeby do labo na betę lecieć
Może kiedyś tak będzie naprawdę
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:nie mam.. normalnie dzwonie na stacjonarne i komórkowe.. a tu jest jakas ichna szpitalna infolonia i mnie nie łączy..
Gadi, jak juz sie dodzwonisz do dziadka to powiedz mu, ze taka Lago powiedziala, ze ma sie trzymac i walczyc ostro, bo ma wazna robote do wykonania na tym swiecie! Musi nacieszyc sie prawnuczka (-kiem ewentualnie)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:14
Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Czesc dziewczyny
Marteczka - powodzenia u Gina. Daj znać po wizycie jak sytuacja.
Ja dopiero wstałam. Wyspalam się jak mało kiedy. Jeszcze miałam super sen, ze sikalam na test i wyszedł tłusty pozytyw. Już w tym śnie ubieralam buty, żeby do labo na betę lecieć
Może kiedyś tak będzie naprawdę
jakie moze, jakie moze:)