X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @. zaczynamy wszystko od nowa.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    U mnie @. zaczynamy wszystko od nowa.

do mnie w tym tygodniu przyjdzie dziwka wiec ten tego no, znow pewnie nowy cykl nowe zycie, bo ja za kazdym nowym cyklem robie sobie jakies postanowienia, prawie jak noworoczne i dokladam wiecej supli i dragow, hehehehe no trzeba jakos sie pocieszac nie?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    do mnie w tym tygodniu przyjdzie dziwka wiec ten tego no, znow pewnie nowy cykl nowe zycie, bo ja za kazdym nowym cyklem robie sobie jakies postanowienia, prawie jak noworoczne i dokladam wiecej supli i dragow, hehehehe no trzeba jakos sie pocieszac nie?
    u mnie się pojawi w następny poniedziałek :D albo i szybciej bo ostatnio mnie zaskoczyła :D

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś trzeba to brać na klatę. Nie mamy innego wyjścia. Ja dzisiaj w ramach pocieszenia wypiję sobie pól litra coli. A co się będę...

Marteczka93 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    u mnie się pojawi w następny poniedziałek :D albo i szybciej bo ostatnio mnie zaskoczyła :D

znow pare euro zaoszczedzisz na tescie, bo nie zdazysz go zrobic...a moj dalej bedzie lezal w torebce i mchem zarastal, hahahahha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja dzisiaj w ramach pocieszenia wypiję sobie pól litra coli. A co się będę...

Cheers! Ja zawsze na to patrze: "o znow moge sie poodchudzac, bez zagrozenia ze glodze grocha", hahahahah

kozamonia lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - przykro mi :(
    Kurczę Wy macie takie piękne wykresy i się nie udaje. To co dopiero z moim pokreconym... zero nadziei, nawet nie mam jak na test nasikac.
    A wiecie może jak to wygląda wygląda cyklem bez owu? One są krótsze niż normalne czy dłuższe?

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Monia - przykro mi :(
    Kurczę Wy macie takie piękne wykresy i się nie udaje. To co dopiero z moim pokreconym... zero nadziei, nawet nie mam jak na test nasikac.
    A wiecie może jak to wygląda wygląda cyklem bez owu? One są krótsze niż normalne czy dłuższe?
    Mam wrażenie, że chyba większe szanse masz z tym pokręconym wykresem niż taki ładnym książkowym ;) mnie już drugi raz piękny wykres wykiwał.

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mam wrażenie, że chyba większe szanse masz z tym pokręconym wykresem niż taki ładnym książkowym ;) mnie już drugi raz piękny wykres wykiwał.
    ja miałam też piękny w zeszłym cyklu i też nic z tego więc faktycznie czasem takie najbardziej niepozorne najwięcej wnoszą ;)

kozamonia lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem. Mi nawet owu nie wykazało w tym cyklu, więc może z ciaza w tym miesiącu się pożegnać :(
    Dziwne, bo cycki mnie zaczynają pobolewac lekko, a sutki piec. Mam nadzieję, ze to na malpe, bo chciałabym już zacząć nowy cykl.

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa dodzwonilas się kochana?

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gaduaaa dodzwonilas się kochana?
    coś Ty.. a już udało mi się zdobyć telefon bezpośrednio do gabinetu Pani Doktor... ale Ona najwyraźniej jest zbyt zajęta od 3 godzin żeby podniesć słuchawkę

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś Ty.. a już udało mi się zdobyć telefon bezpośrednio do gabinetu Pani Doktor... ale Ona najwyraźniej jest zbyt zajęta od 3 godzin żeby podniesć słuchawkę
    Ehh no widzisz co z ta nasza służba zdrowia.
    Przepraszam Cię za smialosc, ale próbowaliście dziadka konsultować w Poznaniu u doktora Mackiewicza? Podobno jego szczepionki pomogły wielu ludziom właśnie z przerzutami czerniaka.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wymyśliłam prezent dla mamy :) zamówię z allegro kubek z nadrukiem dla niej :) takie nasze wspólne zdjęcie z ostatniego pobytu :)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ehh no widzisz co z ta nasza służba zdrowia.
    Przepraszam Cię za smialosc, ale próbowaliście dziadka konsultować w Poznaniu u doktora Mackiewicza? Podobno jego szczepionki pomogły wielu ludziom właśnie z przerzutami czerniaka.
    niee :) nigdy nie słyszalam zaraz sobie obczajkę zrobię na ten temat

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to nasza 200 strona!
    Życzę każdej z nas w najbliższym czasie soczystego:
    groszek.gif
    :D

Marteczka93, kozamonia, Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    niee :) nigdy nie słyszalam zaraz sobie obczajkę zrobię na ten temat
    Poczytaj, bo to podobno wybitny specjalista. Te szczepionki to podobno wynalazek w skali świata. Zawsze warto spróbować.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozamonia tulę mocno <3
    A ja wróciłam z wykładów i teraz ide sie zdrzemnąć :D jestem gorzej zmęczona niż jakbym maraton przebiegła.
    A tak nawiasem mówiąc - mężulek za jakieś 2 godz wraca i w końcu będzie ciumcianko! Juhu :D (przestój w okresie miesiączki jest dla nas wystarczający, by się za sobą stęsknić :P)

kozamonia, Nats lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Kozamonia tulę mocno <3
    A ja wróciłam z wykładów i teraz ide sie zdrzemnąć :D jestem gorzej zmęczona niż jakbym maraton przebiegła.
    A tak nawiasem mówiąc - mężulek za jakieś 2 godz wraca i w końcu będzie ciumcianko! Juhu :D (przestój w okresie miesiączki jest dla nas wystarczający, by się za sobą stęsknić :P)
    Hehe :D zgadzam się. U nas 2 dni przerwy i wariujemy :)
    Ja się zbieram do sklepu na jakieś zakupy. Wymyśliłam sobie zupę z botwinki. Teraz tylko muszę gdzieś ja kupić ;)

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No nie wiem. Mi nawet owu nie wykazało w tym cyklu, więc może z ciaza w tym miesiącu się pożegnać :(

No co Ty glupia babo , nie ma co wierzyc jakiemus programowi, ktory nawet Twojej macicy na oczy nie widzial.... A bezowulacyjne wydaje mi sie, ze niczym sie nie roznia od normalnych, ale to pewnie zalezy od kobiety. Ja Ci mowie Nats ze tu na ovu jest caly watek o tym, ze lekarz na USG stwierdzal brak owulacji a groszki byly:)

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ