"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:U mnie @. zaczynamy wszystko od nowa.
do mnie w tym tygodniu przyjdzie dziwka wiec ten tego no, znow pewnie nowy cykl nowe zycie, bo ja za kazdym nowym cyklem robie sobie jakies postanowienia, prawie jak noworoczne i dokladam wiecej supli i dragow, hehehehe no trzeba jakos sie pocieszac nie? -
Lago wrote:do mnie w tym tygodniu przyjdzie dziwka wiec ten tego no, znow pewnie nowy cykl nowe zycie, bo ja za kazdym nowym cyklem robie sobie jakies postanowienia, prawie jak noworoczne i dokladam wiecej supli i dragow, hehehehe no trzeba jakos sie pocieszac nie?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:u mnie się pojawi w następny poniedziałek albo i szybciej bo ostatnio mnie zaskoczyła
znow pare euro zaoszczedzisz na tescie, bo nie zdazysz go zrobic...a moj dalej bedzie lezal w torebce i mchem zarastal, hahahahhaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Monia - przykro mi
Kurczę Wy macie takie piękne wykresy i się nie udaje. To co dopiero z moim pokreconym... zero nadziei, nawet nie mam jak na test nasikac.
A wiecie może jak to wygląda wygląda cyklem bez owu? One są krótsze niż normalne czy dłuższe?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Monia - przykro mi
Kurczę Wy macie takie piękne wykresy i się nie udaje. To co dopiero z moim pokreconym... zero nadziei, nawet nie mam jak na test nasikac.
A wiecie może jak to wygląda wygląda cyklem bez owu? One są krótsze niż normalne czy dłuższe? -
kozamonia wrote:Mam wrażenie, że chyba większe szanse masz z tym pokręconym wykresem niż taki ładnym książkowym mnie już drugi raz piękny wykres wykiwał.
kozamonia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:coś Ty.. a już udało mi się zdobyć telefon bezpośrednio do gabinetu Pani Doktor... ale Ona najwyraźniej jest zbyt zajęta od 3 godzin żeby podniesć słuchawkę
Przepraszam Cię za smialosc, ale próbowaliście dziadka konsultować w Poznaniu u doktora Mackiewicza? Podobno jego szczepionki pomogły wielu ludziom właśnie z przerzutami czerniaka.
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ehh no widzisz co z ta nasza służba zdrowia.
Przepraszam Cię za smialosc, ale próbowaliście dziadka konsultować w Poznaniu u doktora Mackiewicza? Podobno jego szczepionki pomogły wielu ludziom właśnie z przerzutami czerniaka.Fabian Cyprian Tymuś -
Kozamonia tulę mocno
A ja wróciłam z wykładów i teraz ide sie zdrzemnąć jestem gorzej zmęczona niż jakbym maraton przebiegła.
A tak nawiasem mówiąc - mężulek za jakieś 2 godz wraca i w końcu będzie ciumcianko! Juhu (przestój w okresie miesiączki jest dla nas wystarczający, by się za sobą stęsknić )kozamonia, Nats lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Kozamonia tulę mocno
A ja wróciłam z wykładów i teraz ide sie zdrzemnąć jestem gorzej zmęczona niż jakbym maraton przebiegła.
A tak nawiasem mówiąc - mężulek za jakieś 2 godz wraca i w końcu będzie ciumcianko! Juhu (przestój w okresie miesiączki jest dla nas wystarczający, by się za sobą stęsknić )
Ja się zbieram do sklepu na jakieś zakupy. Wymyśliłam sobie zupę z botwinki. Teraz tylko muszę gdzieś ja kupić
3500 g 54 cm -
Nats wrote:No nie wiem. Mi nawet owu nie wykazało w tym cyklu, więc może z ciaza w tym miesiącu się pożegnać
No co Ty glupia babo , nie ma co wierzyc jakiemus programowi, ktory nawet Twojej macicy na oczy nie widzial.... A bezowulacyjne wydaje mi sie, ze niczym sie nie roznia od normalnych, ale to pewnie zalezy od kobiety. Ja Ci mowie Nats ze tu na ovu jest caly watek o tym, ze lekarz na USG stwierdzal brak owulacji a groszki byly:)