X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @. zaczynamy wszystko od nowa.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    U mnie @. zaczynamy wszystko od nowa.

do mnie w tym tygodniu przyjdzie dziwka wiec ten tego no, znow pewnie nowy cykl nowe zycie, bo ja za kazdym nowym cyklem robie sobie jakies postanowienia, prawie jak noworoczne i dokladam wiecej supli i dragow, hehehehe no trzeba jakos sie pocieszac nie?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    do mnie w tym tygodniu przyjdzie dziwka wiec ten tego no, znow pewnie nowy cykl nowe zycie, bo ja za kazdym nowym cyklem robie sobie jakies postanowienia, prawie jak noworoczne i dokladam wiecej supli i dragow, hehehehe no trzeba jakos sie pocieszac nie?
    u mnie się pojawi w następny poniedziałek :D albo i szybciej bo ostatnio mnie zaskoczyła :D

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś trzeba to brać na klatę. Nie mamy innego wyjścia. Ja dzisiaj w ramach pocieszenia wypiję sobie pól litra coli. A co się będę...

Marteczka93 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    u mnie się pojawi w następny poniedziałek :D albo i szybciej bo ostatnio mnie zaskoczyła :D

znow pare euro zaoszczedzisz na tescie, bo nie zdazysz go zrobic...a moj dalej bedzie lezal w torebce i mchem zarastal, hahahahha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja dzisiaj w ramach pocieszenia wypiję sobie pól litra coli. A co się będę...

Cheers! Ja zawsze na to patrze: "o znow moge sie poodchudzac, bez zagrozenia ze glodze grocha", hahahahah

kozamonia lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - przykro mi :(
    Kurczę Wy macie takie piękne wykresy i się nie udaje. To co dopiero z moim pokreconym... zero nadziei, nawet nie mam jak na test nasikac.
    A wiecie może jak to wygląda wygląda cyklem bez owu? One są krótsze niż normalne czy dłuższe?

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Monia - przykro mi :(
    Kurczę Wy macie takie piękne wykresy i się nie udaje. To co dopiero z moim pokreconym... zero nadziei, nawet nie mam jak na test nasikac.
    A wiecie może jak to wygląda wygląda cyklem bez owu? One są krótsze niż normalne czy dłuższe?
    Mam wrażenie, że chyba większe szanse masz z tym pokręconym wykresem niż taki ładnym książkowym ;) mnie już drugi raz piękny wykres wykiwał.

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mam wrażenie, że chyba większe szanse masz z tym pokręconym wykresem niż taki ładnym książkowym ;) mnie już drugi raz piękny wykres wykiwał.
    ja miałam też piękny w zeszłym cyklu i też nic z tego więc faktycznie czasem takie najbardziej niepozorne najwięcej wnoszą ;)

kozamonia lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem. Mi nawet owu nie wykazało w tym cyklu, więc może z ciaza w tym miesiącu się pożegnać :(
    Dziwne, bo cycki mnie zaczynają pobolewac lekko, a sutki piec. Mam nadzieję, ze to na malpe, bo chciałabym już zacząć nowy cykl.

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa dodzwonilas się kochana?

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gaduaaa dodzwonilas się kochana?
    coś Ty.. a już udało mi się zdobyć telefon bezpośrednio do gabinetu Pani Doktor... ale Ona najwyraźniej jest zbyt zajęta od 3 godzin żeby podniesć słuchawkę

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś Ty.. a już udało mi się zdobyć telefon bezpośrednio do gabinetu Pani Doktor... ale Ona najwyraźniej jest zbyt zajęta od 3 godzin żeby podniesć słuchawkę
    Ehh no widzisz co z ta nasza służba zdrowia.
    Przepraszam Cię za smialosc, ale próbowaliście dziadka konsultować w Poznaniu u doktora Mackiewicza? Podobno jego szczepionki pomogły wielu ludziom właśnie z przerzutami czerniaka.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wymyśliłam prezent dla mamy :) zamówię z allegro kubek z nadrukiem dla niej :) takie nasze wspólne zdjęcie z ostatniego pobytu :)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ehh no widzisz co z ta nasza służba zdrowia.
    Przepraszam Cię za smialosc, ale próbowaliście dziadka konsultować w Poznaniu u doktora Mackiewicza? Podobno jego szczepionki pomogły wielu ludziom właśnie z przerzutami czerniaka.
    niee :) nigdy nie słyszalam zaraz sobie obczajkę zrobię na ten temat

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to nasza 200 strona!
    Życzę każdej z nas w najbliższym czasie soczystego:
    groszek.gif
    :D

Marteczka93, kozamonia, Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    niee :) nigdy nie słyszalam zaraz sobie obczajkę zrobię na ten temat
    Poczytaj, bo to podobno wybitny specjalista. Te szczepionki to podobno wynalazek w skali świata. Zawsze warto spróbować.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozamonia tulę mocno <3
    A ja wróciłam z wykładów i teraz ide sie zdrzemnąć :D jestem gorzej zmęczona niż jakbym maraton przebiegła.
    A tak nawiasem mówiąc - mężulek za jakieś 2 godz wraca i w końcu będzie ciumcianko! Juhu :D (przestój w okresie miesiączki jest dla nas wystarczający, by się za sobą stęsknić :P)

kozamonia, Nats lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Kozamonia tulę mocno <3
    A ja wróciłam z wykładów i teraz ide sie zdrzemnąć :D jestem gorzej zmęczona niż jakbym maraton przebiegła.
    A tak nawiasem mówiąc - mężulek za jakieś 2 godz wraca i w końcu będzie ciumcianko! Juhu :D (przestój w okresie miesiączki jest dla nas wystarczający, by się za sobą stęsknić :P)
    Hehe :D zgadzam się. U nas 2 dni przerwy i wariujemy :)
    Ja się zbieram do sklepu na jakieś zakupy. Wymyśliłam sobie zupę z botwinki. Teraz tylko muszę gdzieś ja kupić ;)

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No nie wiem. Mi nawet owu nie wykazało w tym cyklu, więc może z ciaza w tym miesiącu się pożegnać :(

No co Ty glupia babo , nie ma co wierzyc jakiemus programowi, ktory nawet Twojej macicy na oczy nie widzial.... A bezowulacyjne wydaje mi sie, ze niczym sie nie roznia od normalnych, ale to pewnie zalezy od kobiety. Ja Ci mowie Nats ze tu na ovu jest caly watek o tym, ze lekarz na USG stwierdzal brak owulacji a groszki byly:)

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ