"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Cześć Kochane moje!
Jestem na moment, choć dopiero jutro po południu będę w domu i wtedy wrócę na moje kochane forum. Na razie jeszcze masa załatwiania a mało czasu bo w nocy wyjeżdżamy.
Piszę żeby podzielić się rozwojem sytuacji. Rano przyszła @. Cholernie bolą mnie jajca więc ciągnę na przeciwbólówce i walczę Tak poza tym wszystko spoko. Mała prośba! Nie mam kiedy nadrobić teraz za bardzo więc mogłaby jakaś kochana duszyczka dwa zdania co się działo? Dziękuję Miłego dnia!
nie wiem jak Cię pocieszyćFabian Cyprian Tymuś -
28 dc, sluz kremowy. Kurna! A ja się cieszyłam, ze malpa idzie i wcześniej nowy cykl zacznę
Na bank mam jakieś policystyczne jajniki czy coś.
Patrzcie tutaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a141daa27d65.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 16:15
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:28 dc, sluz kremowy. Kurna! A ja się cieszyłam, ze malpa idzie i wcześniej nowy cykl zacznę
Na bank mam jakieś policystyczne jajniki czy coś.
Patrzcie tutaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a141daa27d65.jpgNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:A ja już sobie odpusiclam ten cykl. Kurczę. Znowu szykuje się owulka w okolicy 30 dc.
No, ale nie zaszkodzi. ZobaczymyNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Heloł laski
Natsik no no ładny teścior to trza bzykać dziś! To ja poproszę Twój wykres bo obiecałaś że jak owu będzie to pokarzesz
Tempka do kitu. Nie wiadomo czy w ogole będzie
Ale bzykac będę3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Ale nie ma owu jeszcze
Tempka do kitu. Nie wiadomo czy w ogole będzie
Ale bzykac będę
Jak test jest taki to chyba i owu jest kochana a temperaturą to się nie sugeruj kochana już Ci mówiłam i dziewczyny też. Bzykaj bzykajWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 18:43
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:A gdzie Marteczka? Ciekawe co gin jej powiedział
Dziękuję Nats, że pamiętałaś
Wróciłam jakąś godz temu i właśnie zabierałam się, żeby pisać. Zrobił mi cytologię + zmienił dupka na luteinę dopochwowo 2x1 (od 17-27 dnia cyklu) + dalej brać bromergon 1x1 + mężulek ma zrobić badanie nasienia
Mam nadzieję, że z tym zestawem w końcu się uda!
ps. Malinaa wszystkie jesteśmy z Tobą!
Zobaczysz, że razem w czerwcu zaciążymy!Karolina2787, Gaduaaa, kozamonia, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka93 wrote:Dziękuję Nats, że pamiętałaś
Wróciłam jakąś godz temu i właśnie zabierałam się, żeby pisać. Zrobił mi cytologię + zmienił dupka na luteinę dopochwowo 2x1 (od 17-27 dnia cyklu) + dalej brać bromergon 1x1 + mężulek ma zrobić badanie nasienia
Mam nadzieję, że z tym zestawem w końcu się uda!
ps. Malinaa wszystkie jesteśmy z Tobą!
Zobaczysz, że razem w czerwcu zaciążymy!Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Marteczka - trzymam kciuki, żeby się udało w tym cyklu. Ja w czwartek idę. Tez mi pewnie cyto pobierze. Ostatnio miałam 1, ale trzeba kontrolować.
A mogę wiedzieć na co Ci gin luteine przepisał? Robiłaś jakieś badania może?
Gaduaaa - Ty wiesz, ze my Ci tutaj wszystkie kibicujemy. Wykres masz przepiękny
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm