"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Marteczka - trzymam kciuki, żeby się udało w tym cyklu. Ja w czwartek idę. Tez mi pewnie cyto pobierze. Ostatnio miałam 1, ale trzeba kontrolować.
A mogę wiedzieć na co Ci gin luteine przepisał? Robiłaś jakieś badania może?
Gaduaaa - Ty wiesz, ze my Ci tutaj wszystkie kibicujemy. Wykres masz przepięknyFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:A mogę wiedzieć na co Ci gin luteine przepisał? Robiłaś jakieś badania może?
Ogólnie zamienił mi dupka na luteinę, bo powiedział, że czas na małe zmiany. Za pewne głównie po ty, by wspomóc zarodek w zagnieżdżeniu i w utrzymaniu ciąży jeśli do niej by doszło Więc teraz starania będą pełną parą! -
Marteczka93 wrote:Ogólnie zamienił mi dupka na luteinę, bo powiedział, że czas na małe zmiany. Za pewne głównie po ty, by wspomóc zarodek w zagnieżdżeniu i w utrzymaniu ciąży jeśli do niej by doszło Więc teraz starania będą pełną parą!
No to wszystko jasne
Teraz bierz małża za włosy i owocnego starania
Marteczka93 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Póki co ja jestem
Gaduaaa - tosz to za wcześnie jeszcze!
Najwcześniej wychodzi 9dpo i to też nie zawsze
U mnie jakiś wzrost temp nastapil, ale zobaczymy czy się utrzyma
ale wiecie co"? hahaha
ja tam widzę coś...
pewnie jak co miesiąc mónioo płata figle..Fabian Cyprian Tymuś -
Kawa, herbata, woda z cytryną dla każdego z rana coś dobrego
Witam Was, Dzień Dobry, jak zwykł mawiać mój wychowawca z liceum
Dzień pochmurny i zimny, brrrr, jak tam u Was?
Miłego dniaGaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:a bo zostały mi te ebayowe i mnie poniosło...
ale wiecie co"? hahaha
ja tam widzę coś...
pewnie jak co miesiąc mónioo płata figle..
Wiem, ze łatwo się mówi ale powtórz za 2 dni niecierpliwa kobieto
Tempke masz super, owu na pewno była, także jest duże prawdopodobieństwo, ze dziec tam siedziGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Caro wrote:Kawa, herbata, woda z cytryną dla każdego z rana coś dobrego
Witam Was, Dzień Dobry, jak zwykł mawiać mój wychowawca z liceum
Dzień pochmurny i zimny, brrrr, jak tam u Was?
Miłego dnia
U mnie też pochmurno. Zaraz wstaje, bo do pracy trzeba się zbierać.
Ale masz ładna tempke kciuki za wykresCaro lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Może i cos tam jest, ja na telefonie jestem także inacZej to trochę widzę
Wiem, ze łatwo się mówi ale powtórz za 2 dni niecierpliwa kobieto
Tempke masz super, owu na pewno była, także jest duże prawdopodobieństwo, ze dziec tam siedzi
a może i nie.. może to wyobraźnia... ale Ci powiem że jak pierwszy raz mi mignęło to się zdenerwowałam... aż poleciałam do kiblekaFabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Witam w pochmurny dzień
Jakie plany na dziś?
Ja zaraz wstaje, bo musze lecieć po wynik (z zabiegu usunięcia pieprzyka)3500 g 54 cm -
Marteczka93 wrote:Witam w pochmurny dzień
Jakie plany na dziś?
Ja zaraz wstaje, bo musze lecieć po wynik (z zabiegu usunięcia pieprzyka)
powiedz.. boli to?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no nie mogę uchwycić tego telefonem.. ale jak podsechł to kuźwa coś tam świeci...
a może i nie.. może to wyobraźnia... ale Ci powiem że jak pierwszy raz mi mignęło to się zdenerwowałam... aż poleciałam do kibleka
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Oo też miałam usuwane pieprzyki! Tylko ja miałam podstawę do tego, ze mogło coś tam niefajnego się zrobić. Przez 2 tygodnie horror przechodzilam. Trzymam kciuki, żeby wszystko tam wyszło ok!!! Daj znać koniecznie!!!Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:boje się pieprzyków i każdej zmiany skórnej jak diabeł święconej wody.. z wiadomoego powodu.. ale powiem wam że od kiedy wiem o dziadku .. nie chodzę na solarium.. na słońce używam filtrów +50 ... i właśnie chcę wziąć pod lupe moje pieprze... i je usunąć a jeden mam taki od wewnętrzenej strony ud... niedaleko psiochy... i każde zakładanie majtek go rusza... nie wspomnę o goleniu się w tych miejscach ile razy za młodu go przecięłam... i z biegiem lat wydaje mi się że urósł..
Kochana nie ma co czekać tylko trzeba usuwać. Ogólnie to nic nie boli. Dostajesz znieczulenie miejscowe i kilka szwów. Ja miałam 2 z pleców usuwane. Nawet chirurg, który to usuwał powiedział, ze trochę niepokojąco wygląda, więc sobie wyobraź... U mnie to szybko się potoczyło, bo dzień po wizycie u dermatologa już był zabieg.
Przez 2 tygodnie jak zombie chodziłam. Na szczęście okazało się, ze nic się tam nie dzieje, ale nerwów zjadłam co niemiara.
Także nie zastanawiaj się tylko ja Cię coś niepokoi to usuwaj. Ogólnie czerniak dość rzadko się trafia, jak sama wiesz to się zdarza.
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Kochana nie ma co czekać tylko trzeba usuwać. Ogólnie to nic nie boli. Dostajesz znieczulenie miejscowe i kilka szwów. Ja miałam 2 z pleców usuwane. Nawet chirurg, który to usuwał powiedział, ze trochę niepokojąco wygląda, więc sobie wyobraź... U mnie to szybko się potoczyło, bo dzień po wizycie u dermatologa już był zabieg.
Przez 2 tygodnie jak zombie chodziłam. Na szczęście okazało się, ze nic się tam nie dzieje, ale nerwów zjadłam co niemiara.
Także nie zastanawiaj się tylko ja Cię coś niepokoi to usuwaj. Ogólnie czerniak dość rzadko się trafia, jak sama wiesz to się zdarza.Fabian Cyprian Tymuś