X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No co Ty glupia babo , nie ma co wierzyc jakiemus programowi, ktory nawet Twojej macicy na oczy nie widzial.... A bezowulacyjne wydaje mi sie, ze niczym sie nie roznia od normalnych, ale to pewnie zalezy od kobiety. Ja Ci mowie Nats ze tu na ovu jest caly watek o tym, ze lekarz na USG stwierdzal brak owulacji a groszki byly:)
    Ale u mnie tempka swiaruje, cały czas na podobnym poziomie także raczej nic z tego :)
    Tylko się martwię żeby malpa szybko przyszła i żebyśmy mogli ruszyć dalej, bo nie ma nic gorszego niż przedluzajacy się cykl z którego nic nie wynika.
    Ale dziękuję Ci za miłe słowa :)

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats nie wierz do końca tym wykresom, bo mnie do samego początku prowadzenia tutaj wykresów pokazywało mi owulację. A co się później okazało na monitoringach? Że ich nie było, więc zakłamanie programu bo temperatura mi szła do góry.
    Faktyczny stan tego co się dzieje wewnątrz ciebie sprawdzi tylko lekarz na usg ;)

Lago, Nats lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Nats nie wierz do końca tym wykresom, bo mnie do samego początku prowadzenia tutaj wykresów pokazywało mi owulację. A co się później okazało na monitoringach? Że ich nie było, więc zakłamanie programu bo temperatura mi szła do góry.
    Faktyczny stan tego co się dzieje wewnątrz ciebie sprawdzi tylko lekarz na usg ;)

Dobrze gada, dac jej wodki!:)

kozamonia, Nats lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od rana w drodze bylam :/ spać mi się chce a jeszcze nie koniec latania na dzis.

Nats nie wierz wykresom. Ja przez dwa miesiące anty brałam a system mi owu wyznaczyl. Popatrz moje dwa poprzednie cykle. :D
    A tak poza tym: Monia cycki w przód i do roboty po wredocie :)

kozamonia, Nats lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam że się znowu poopalam bo słonko świeci ale wyszłam na ogród i zawiewa... wcale nie jest tak ciepło.. pff

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

U mnie pojawił się śluz biały ale wodnisty do tego ból jajnikow +wrażliwe piersi.
    Wczoraj kończylismy w pozycji od tyłu i powiem wam ze znikoma ilość wyleciała i aż sie zdziwilam bo pomyślała że mało tego nasienia moze co, Jest wgl. Taka możliwość żeby wgl prawie nie wyleciała.
    Troche martwi mnie to że jak jajo UWOLNI się dzisiaj czy jutro jak wspozyje nie bedzie juz zapozno

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej dziewczyny :)

U mnie pojawił się śluz biały ale wodnisty do tego ból jajnikow +wrażliwe piersi.
    Wczoraj kończylismy w pozycji od tyłu i powiem wam ze znikoma ilość wyleciała i aż sie zdziwilam bo pomyślała że mało tego nasienia moze co, Jest wgl. Taka możliwość żeby wgl prawie nie wyleciała.
    Troche martwi mnie to że jak jajo UWOLNI się dzisiaj czy jutro jak wspozyje nie bedzie juz zapozno
    objawy jak na owulację.. możliwe że nasienia było po prostu mało...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo a Ty dalej jedziesz z koksem?! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:33

Gizmo lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście laski :*
    W czwartek mam Gina to wypytam jak się sprawy mają.
    Judi to że było mało to o niczym nie świadczy. 1 dobry plemnior wystarczy :)

Ja znalazłam piękna botwinke także idę do kuchni zupę tworzyć. Kupiłam też polskie truskawki z pola to zrobię na deser sernik na zimno z galaretką :)

kozamonia lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kochane jesteście laski :*
    W czwartek mam Gina to wypytam jak się sprawy mają.
    Judi to że było mało to o niczym nie świadczy. 1 dobry plemnior wystarczy :)

Ja znalazłam piękna botwinke także idę do kuchni zupę tworzyć. Kupiłam też polskie truskawki z pola to zrobię na deser sernik na zimno z galaretką :)
    Zazdraszam Nats tych truskawek z pola ! oj zazdraszczam

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz cholerka a mialam w planie serduszkowac co 2 dni a tu mi wszystko wskazuje na owulke dzisiaj i vhyba nie wytrzymm d jutra :p

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Zazdraszam Nats tych truskawek z pola ! oj zazdraszczam
    Ale cena to kosmos 17 zl za kilogram :D
    No, ale za to jaki smak :)

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gizmo a Ty dalej jedziesz z koksem?! :D
    Dzis aby tylko raz z rana bylo :) juz mam szparę poobcieraną :D trza sily na wieczór zbierać.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dzis aby tylko raz z rana bylo :) juz mam szparę poobcieraną :D trza sily na wieczór zbierać.
    hahahah dobre !

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ale cena to kosmos 17 zl za kilogram :D
    No, ale za to jaki smak :)
    też bym tyle za nie zapłaciła aby tylko je zjeść ! uwielbiam :)

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Osz cholerka a mialam w planie serduszkowac co 2 dni a tu mi wszystko wskazuje na owulke dzisiaj i vhyba nie wytrzymm d jutra :p
    popraw, popraw :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje truskaweczki juz przekwitly. Tylko patrzeć jak owocki zaczną sie tworzyć. Bede miec do samej jesieni :)

Taka jestem zamulona jakbym ze 3dni i noce nie spala. Jeszcze o 16 z Tii i Ali na próbę komunijna idziemy. On zostanie w kościele a ja na 17zebranie w szkole zalicze i wracam do kościoła i dopiero wieczór wolny bedzie.
    Jeszcze żeby pogoda lepszejsza byla to by się człowiek inaczej czul. Pada z przerwami i wieje.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane moje! :)
    Jestem na moment, choć dopiero jutro po południu będę w domu i wtedy wrócę na moje kochane forum. Na razie jeszcze masa załatwiania a mało czasu bo w nocy wyjeżdżamy.
    Piszę żeby podzielić się rozwojem sytuacji. Rano przyszła @. Cholernie bolą mnie jajca więc ciągnę na przeciwbólówce i walczę :) Tak poza tym wszystko spoko. ;) Mała prośba! Nie mam kiedy nadrobić teraz za bardzo więc mogłaby jakaś kochana duszyczka dwa zdania co się działo? :) Dziękuję ;) Miłego dnia! :) <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina patrzylam Twój wykres przed chwilka i chyba myślami Cie tu ściągnęłam. Przykro mi tak bardzo znow :(

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Malina patrzylam Twój wykres przed chwilka i chyba myślami Cie tu ściągnęłam. Przykro mi tak bardzo znow :(

<3

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ