"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:No co Ty glupia babo , nie ma co wierzyc jakiemus programowi, ktory nawet Twojej macicy na oczy nie widzial.... A bezowulacyjne wydaje mi sie, ze niczym sie nie roznia od normalnych, ale to pewnie zalezy od kobiety. Ja Ci mowie Nats ze tu na ovu jest caly watek o tym, ze lekarz na USG stwierdzal brak owulacji a groszki byly:)
Tylko się martwię żeby malpa szybko przyszła i żebyśmy mogli ruszyć dalej, bo nie ma nic gorszego niż przedluzajacy się cykl z którego nic nie wynika.
Ale dziękuję Ci za miłe słowa3500 g 54 cm -
Nats nie wierz do końca tym wykresom, bo mnie do samego początku prowadzenia tutaj wykresów pokazywało mi owulację. A co się później okazało na monitoringach? Że ich nie było, więc zakłamanie programu bo temperatura mi szła do góry.
Faktyczny stan tego co się dzieje wewnątrz ciebie sprawdzi tylko lekarz na usgLago, Nats lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Nats nie wierz do końca tym wykresom, bo mnie do samego początku prowadzenia tutaj wykresów pokazywało mi owulację. A co się później okazało na monitoringach? Że ich nie było, więc zakłamanie programu bo temperatura mi szła do góry.
Faktyczny stan tego co się dzieje wewnątrz ciebie sprawdzi tylko lekarz na usg
Dobrze gada, dac jej wodki!kozamonia, Nats lubią tę wiadomość
-
Witam. Od rana w drodze bylam spać mi się chce a jeszcze nie koniec latania na dzis.
Nats nie wierz wykresom. Ja przez dwa miesiące anty brałam a system mi owu wyznaczyl. Popatrz moje dwa poprzednie cykle.
A tak poza tym: Monia cycki w przód i do roboty po wredociekozamonia, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie pojawił się śluz biały ale wodnisty do tego ból jajnikow +wrażliwe piersi.
Wczoraj kończylismy w pozycji od tyłu i powiem wam ze znikoma ilość wyleciała i aż sie zdziwilam bo pomyślała że mało tego nasienia moze co, Jest wgl. Taka możliwość żeby wgl prawie nie wyleciała.
Troche martwi mnie to że jak jajo UWOLNI się dzisiaj czy jutro jak wspozyje nie bedzie juz zapozno -
Judi22 wrote:Hej dziewczyny
U mnie pojawił się śluz biały ale wodnisty do tego ból jajnikow +wrażliwe piersi.
Wczoraj kończylismy w pozycji od tyłu i powiem wam ze znikoma ilość wyleciała i aż sie zdziwilam bo pomyślała że mało tego nasienia moze co, Jest wgl. Taka możliwość żeby wgl prawie nie wyleciała.
Troche martwi mnie to że jak jajo UWOLNI się dzisiaj czy jutro jak wspozyje nie bedzie juz zapoznoFabian Cyprian Tymuś -
Kochane jesteście laski :*
W czwartek mam Gina to wypytam jak się sprawy mają.
Judi to że było mało to o niczym nie świadczy. 1 dobry plemnior wystarczy
Ja znalazłam piękna botwinke także idę do kuchni zupę tworzyć. Kupiłam też polskie truskawki z pola to zrobię na deser sernik na zimno z galaretkąkozamonia lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Kochane jesteście laski :*
W czwartek mam Gina to wypytam jak się sprawy mają.
Judi to że było mało to o niczym nie świadczy. 1 dobry plemnior wystarczy
Ja znalazłam piękna botwinke także idę do kuchni zupę tworzyć. Kupiłam też polskie truskawki z pola to zrobię na deser sernik na zimno z galaretkąNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Moje truskaweczki juz przekwitly. Tylko patrzeć jak owocki zaczną sie tworzyć. Bede miec do samej jesieni
Taka jestem zamulona jakbym ze 3dni i noce nie spala. Jeszcze o 16 z Tii i Ali na próbę komunijna idziemy. On zostanie w kościele a ja na 17zebranie w szkole zalicze i wracam do kościoła i dopiero wieczór wolny bedzie.
Jeszcze żeby pogoda lepszejsza byla to by się człowiek inaczej czul. Pada z przerwami i wieje. -
Cześć Kochane moje!
Jestem na moment, choć dopiero jutro po południu będę w domu i wtedy wrócę na moje kochane forum. Na razie jeszcze masa załatwiania a mało czasu bo w nocy wyjeżdżamy.
Piszę żeby podzielić się rozwojem sytuacji. Rano przyszła @. Cholernie bolą mnie jajca więc ciągnę na przeciwbólówce i walczę Tak poza tym wszystko spoko. Mała prośba! Nie mam kiedy nadrobić teraz za bardzo więc mogłaby jakaś kochana duszyczka dwa zdania co się działo? Dziękuję Miłego dnia!