"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Wczoraj bylam na pogrzebie. Wychodząc z domu spotkałam sąsiadkę na klatce. A dzis się dowiedziałam ze tez nie zyje. Kolo południa policja byla i pogotowie. I kurde znow trza będzie isc nie lubię pogrzebow
Jezu ,ale ludzi odchodzi ;(
Teraz sie slyszy tyle wypadków, jeszcze trochę strach bedzie gdziekolwiek jechać ;( masakra -
Gizmo wrote:Wczoraj bylam na pogrzebie. Wychodząc z domu spotkałam sąsiadkę na klatce. A dzis się dowiedziałam ze tez nie zyje. Kolo południa policja byla i pogotowie. I kurde znow trza będzie isc nie lubię pogrzebow
ja pier...takie "pyk" i czlowieka nie ma..... -
Gizmo wrote:Wczoraj bylam na pogrzebie. Wychodząc z domu spotkałam sąsiadkę na klatce. A dzis się dowiedziałam ze tez nie zyje. Kolo południa policja byla i pogotowie. I kurde znow trza będzie isc nie lubię pogrzebowFabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:Wez Gizmo kurde, bo jak ja jutro rano spotkam to parskne smiechem. Ja ja lubie no, a moja wyobraznia szybko dziala, hahahahah
Lago, Angela* lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Hej hej Lago gdzie ta kawa? Serwujesz?? Hihi
Hejo, no kawa dopiero teraz. Jak przystalo na dobra, wiejska gospodynie, musialam najpierw swoj inwentarz oporzadzic i kota nie moglam znalezc a chcialam sprawdzic czy wszystko z nim ok, bo mi sie snil. Kot i jakies inne znajdy....no ale wole to niz kleszcz sasiadki, hahahahhahahWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 08:10
-
Gaduaaa wrote:ja mam dziś wolne i siedzę na dupce.. ale od jutra wpadnam w wir pracy hehe
a koty jak się śnią to znaczy że koło Ciebie jest jakaś fałszywa osoba.. musisz uważać
dogadalas sie z szefowa? Ty w wir lepiej nie wpadaj, tylko wiesz tak z umiarem! Bede Cie pilnowac, bo kregospul ma sie tylko jeden:)
wlasnie w tv uslyszalam, ze od lipca rusza w Polsce nowy program opieki kobiet w ciazy w okresie okoloporodowym. No juz nie moge sie doczekac jak to bedzie wygladalo w Polskim wydaniu....