X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a lookalas na ten blog?? A wogole to Ty cala rodzine na diete wrzucilas czy oddzielnie gotujesz?
    oddzielnie ;) znaczy sie wiesz mięso czy zupa idzie normalnie dla wszytskich tylko np jak wczoraj miałam rosół to im ugotowałam normalny makaron a sobie jaglany... a teraz piersi z ziemniaczkami.. no ja nie mogę panierki haha więc musiałam wymyślić coś żeby wszyscy zjedli.. jakbym nie wymyśliła to bym po prostu usmażyła sobie jednego bez panierki :) na śniadanie jem normalnie to co oni tylko np z chlebem bezglutenowym a oni normalnym no i tak jakoś to godzę :)
    noo lookałam ten blog.. nawet dodałam do zakładke więc mam pod ręką ;)

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle to od niedzieli nie jadłam nabiału , ale to całkiem niechcący.. wlewam tylko trochę mleka do kawy i tyle.. sera jedynie niby nie mogę na tej diecie... ale i tak sporadycznie jadłam.. no i odstawiłam te brzydkie jogurty owocowe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 14:06

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oddzielnie ;) znaczy sie wiesz mięso czy zupa idzie normalnie dla wszytskich tylko np jak wczoraj miałam rosół to im ugotowałam normalny makaron a sobie jaglany... a teraz piersi z ziemniaczkami.. no ja nie mogę panierki haha więc musiałam wymyślić coś żeby wszyscy zjedli.. jakbym nie wymyśliła to bym po prostu usmażyła sobie jednego bez panierki :) na śniadanie jem normalnie to co oni tylko np z chlebem bezglutenowym a oni normalnym no i tak jakoś to godzę :)
    noo lookałam ten blog.. nawet dodałam do zakładke więc mam pod ręką ;)

panierke sobie rob z platkow kukurydzianych jak lubisz ofc, bo ja to sama paniere moglabym zrec, hahahhahaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    panierke sobie rob z platkow kukurydzianych jak lubisz ofc, bo ja to sama paniere moglabym zrec, hahahhahaha
    mogę ale nie musze.. nie zawsze bynajmniej... hehe daje radę ^_^

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    w ogóle to od niedzieli nie jadłam nabiału , ale to całkiem niechcący.. wlewam tylko trochę mleka do kawy i tyle.. sera jedynie niby nie mogę na tej diecie... ale i tak sporadycznie jadłam.. no i odstawiłam te brzydkie jogurty owocowe...

no te jogurty to jest syf na maksa. Ja sie dziwie, ze ludzie to jedza, a juz danonki i inne goowna dla dzieci jak kupuja to mnie trzesie....Jogurt tylko naturalny i wtedy mozna dodac owoce i miod, czy tam syrop z agawy

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no te jogurty to jest syf na maksa. Ja sie dziwie, ze ludzie to jedza, a juz danonki i inne goowna dla dzieci jak kupuja to mnie trzesie....Jogurt tylko naturalny i wtedy mozna dodac owoce i miod, czy tam syrop z agawy
    dokładnie...
    moi chłopcy jedzą mało jogurtów... lubią sobie wciągnąć czasem te takie z kulkami czkoladowymi, ale to bardziej jako deser niż śniadanie... jak rozsądnie się takie rzeczy je to nie szkodzą tak bardzo.. gorzej jak codziennie albo kilka razy dziennie to wtedy już lipton ;)

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!
    Wychodzę z krzaków, ale tylko na moment, żeby dać wam znać, że żyję! :D
    Ale podobnie jak Nats, nie mam ostatnio weny do pisania, więc tylko podczytuję na bieżąco :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dokładnie...
    moi chłopcy jedzą mało jogurtów... lubią sobie wciągnąć czasem te takie z kulkami czkoladowymi, ale to bardziej jako deser niż śniadanie... jak rozsądnie się takie rzeczy je to nie szkodzą tak bardzo.. gorzej jak codziennie albo kilka razy dziennie to wtedy już lipton ;)

moja sasiadka ma 3 dzieci i ciagle narzeka, ze kupe kasy wydaje na jedzenie, a te dzieci ciagle zra jakies deserki, kaszki, jogurciki i inne syfy. Co chwile cos wyciagaja z lodowki. Probowalam ja przekonac, ze naturalne sa zdrowsze i tansze....niestety poleglam. Ja tam w kwesti jedzenia juz nikogo wokol nie uswiadamiam, tylko plakac mi sie chce jak widze kosze z zakupami w sklepie. A z umiarem to wszystko wolno:) Ja nawet parowke zjem raz na pol roku, hahahahah

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Hejo!
    Wychodzę z krzaków, ale tylko na moment, żeby dać wam znać, że żyję! :D
    Ale podobnie jak Nats, nie mam ostatnio weny do pisania, więc tylko podczytuję na bieżąco :)

a co Wy z ta wena? burza hormonow nastala czy co?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo galopowanie było :D hahaha. Tak piszę, żeby nie było żem poszła w chu.j :D ^_^

ihaaa, ihaaa, ihaaahaha :D

Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a co Wy z ta wena? burza hormonow nastala czy co?

Można tak powiedzieć :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Gizmo galopowanie było :D hahaha. Tak piszę, żeby nie było żem poszła w chu.j :D ^_^

hahahahahah dobrze !!!!

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Prrrrr szaa loo naa :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sobie strzepalam okruchy bulki z cyckow, aaaa jak to boli!!!! Zaczyna sie kur......

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

hahahahahhhaahahhah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Wlasnie sobie strzepalam okruchy bulki z cyckow, aaaa jak to boli!!!! Zaczyna sie kur......
    za ile @ ma być/ nie być ?

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    za ile @ ma być/ nie być ?
    za 5 albo 7. Ale bolace cyce o tej porze to u mnie zly objaw. ZAwsze bola, a kilka dni przed @ przestaja

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    za 5 albo 7. Ale bolace cyce o tej porze to u mnie zly objaw. ZAwsze bola, a kilka dni przed @ przestaja
    mam tak samo jak Ty

9635b49af19109a3fe7faaae51600ebe.jpg

Lago lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nowy objaw se wkręcam właśnie. Jak smarkam to mam skrzepy krwi normalnie. Nie boli mnie ani nic, a normalnie pełno czerwonych nitek, plamek i skrzepów. Haha. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? ^_^

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba teścior był do D... bo teraz niedawno zrobiłam następny i było widać kreskę drugą także jest nadzieja że niedługo będą dwie idealne ale jak nie to i tak <3 bd :D piąteczek nareszcie jupiii... na obiadek będą młode ziemniaczki z koperkiem, fasolka szparagowa i kalafiorek z bułeczką tartą mmmm.... już się doczekać nie mogłam :D a Wy jakie plany na weekendzik kochane?

‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ