X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubie i kalafior i fasolkę szparagową... bób zjeść zjem... ale żeby specjalnie kupić i się nad nim spuszczać to już nie koniecznie hehehe dupy nie urywa ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    lubie i kalafior i fasolkę szparagową... bób zjeść zjem... ale żeby specjalnie kupić i się nad nim spuszczać to już nie koniecznie hehehe dupy nie urywa ;)

Ja się nie spuszczam nad nim :D ale mam po prostu wielkiego smaka lubię podłubać zamiast niezdrowych czipsów czy tp. ale żeby wydać 12 ziko za garstkę to też nie dam wolę sobie kupić truskawki :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja się nie spuszczam nad nim :D ale mam po prostu wielkiego smaka lubię podłubać zamiast niezdrowych czipsów czy tp. ale żeby wydać 12 ziko za garstkę to też nie dam wolę sobie kupić truskawki :)
    nooo to też bym wolała truskawki..
    nie uwierzycie ale w Polskim sklepie w Irlandii, zapłaciłam za niepełny koszyczek truskawek 10 euro !! co za zdzierstwo !!!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra Gadi, strasznie drogo. :/
    a truskawki nie mają konkurencji :D
    spróbuję tego bepanthenu :P

A i byłam zrobić pranie, ogarnęłam młodego, przygotowałam kolację a teraz... małż chce kompa bo się Euro zaczyna :D hahaha. świetnie, dzięki ^_^

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o masakra Gadi, strasznie drogo. :/
    a truskawki nie mają konkurencji :D
    spróbuję tego bepanthenu :P

A i byłam zrobić pranie, ogarnęłam młodego, przygotowałam kolację a teraz... małż chce kompa bo się Euro zaczyna :D hahaha. świetnie, dzięki ^_^
    uuu to teraz jak się euro zacznie to mało Ciebie tutaj będzie? czy co?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    uuu to teraz jak się euro zacznie to mało Ciebie tutaj będzie? czy co?

nie no to co najważniejsze mam na telefonie :D Po prostu tv nie będę miała wieczorami :D hahahaha. <3

a w Irlandii nie mają truskawek normalnie w marketach? Czy chciałaś polskie dlatego w polskim sklepie? :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    nie no to co najważniejsze mam na telefonie :D Po prostu tv nie będę miała wieczorami :D hahahaha. <3

a w Irlandii nie mają truskawek normalnie w marketach? Czy chciałaś polskie dlatego w polskim sklepie? :)
    chciałam polskie bo te ichne to takie kurde kwaśne i dziwne.. jakbyś plastik jadła... no ale kolejne kupie chyba te ich.. bo oni mają za 5 e koszyczek..
    dobrze że to co najważniejsze w telefonie hehe ja też tak mam, ale wole na laptopie ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    chciałam polskie bo te ichne to takie kurde kwaśne i dziwne.. jakbyś plastik jadła... no ale kolejne kupie chyba te ich.. bo oni mają za 5 e koszyczek..
    dobrze że to co najważniejsze w telefonie hehe ja też tak mam, ale wole na laptopie ;)

no to tu tak samo, te niemieckie to jakieś gówno przepraszam za wyrażenie. Kwaśne, wodniste i mutanty ogromne. Ach jak ja tęsknię za prawdziwymi, takimi z działeczki rodziców np :D hahaha. No ale u nas koszyk 1,49 euro za 0,5kg. A polskich ni ma ;x

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no to tu tak samo, te niemieckie to jakieś gówno przepraszam za wyrażenie. Kwaśne, wodniste i mutanty ogromne. Ach jak ja tęsknię za prawdziwymi, takimi z działeczki rodziców np :D hahaha. No ale u nas koszyk 1,49 euro za 0,5kg. A polskich ni ma ;x
    no to taniej.. w ogóle u mnie jest drogo, alkohol jest mega drogi, tax, ubezpieczenie samochodu kolosalne ceny... a i spożywka tez wcale tanio nie wychodzi..

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no to taniej.. w ogóle u mnie jest drogo, alkohol jest mega drogi, tax, ubezpieczenie samochodu kolosalne ceny... a i spożywka tez wcale tanio nie wychodzi..

no ubezpiecznie też, spożywcze w sumie też. Chemia gospodarcza jest dość ok, no a tak wszystko drogo. Choć ostatnio np dużo taksówkami jeździmy to nie ma tragedii chyba. Choć nie mam porównania bo nie przeliczam. :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no ubezpiecznie też, spożywcze w sumie też. Chemia gospodarcza jest dość ok, no a tak wszystko drogo. Choć ostatnio np dużo taksówkami jeździmy to nie ma tragedii chyba. Choć nie mam porównania bo nie przeliczam. :P
    wszędzie drogo kurde..
    i wszędzie dobrze tam gdzie Nas nie ma :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pidczytuje Was ciągle ale i mi wena poszla w kąt na pisanie. Spędzam wieczór z babami i Harrym Potterem :D i może Hugo zamiast Tii do towarzystwa zaproszę :P

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Pidczytuje Was ciągle ale i mi wena poszla w kąt na pisanie. Spędzam wieczór z babami i Harrym Potterem :D i może Hugo zamiast Tii do towarzystwa zaproszę :P
    no nie.. następna... weź...
    przyznaj się ze Ci się spodnie popsuły i robisz sobie nowe i wszywasz koronkę ^_^ hahaha

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no nie.. następna... weź...
    przyznaj się ze Ci się spodnie popsuły i robisz sobie nowe i wszywasz koronkę ^_^ hahaha
    A Ty juz swoje zaczęłaś robic? Haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A Ty juz swoje zaczęłaś robic? Haha
    coś ty.. a gdzie ja znajdę taki materiał w plamki?! hahahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby mi w tym roku jakos wyjatkowo truskawki nie smakuja, z wyjatkiem tych z dzialki,ale nie mam ich duzo. Te kupne sa malo slodkie...pewnie tez pedzone, albo ja mam pecha.
    Ukrecilysmy z mama 20 golebi i jeszcze jutro bedziemy krecic na niedziele, w tv nie ma kompletnie nic,ale to nie szkodzi.....moja mama nadrabia, hahhahhaha

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Baby mi w tym roku jakos wyjatkowo truskawki nie smakuja, z wyjatkiem tych z dzialki,ale nie mam ich duzo. Te kupne sa malo slodkie...pewnie tez pedzone, albo ja mam pecha.
    Ukrecilysmy z mama 20 golebi i jeszcze jutro bedziemy krecic na niedziele, w tv nie ma kompletnie nic,ale to nie szkodzi.....moja mama nadrabia, hahhahhaha
    wiesz jak to zabrzmiało "ukręciłyśmy " z mamą 20 gołębi...
    w pierwszej chwili pomyśałam o GOŁĘBIACH ;) hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:27

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś ty.. a gdzie ja znajdę taki materiał w plamki?! hahahaha
    Wybielaczem pochlap jeansy :P ja tak kiedys robiłam aż sie naćpalam od tego chloru haha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz jak to zabrzmiało "ukręciłyśmy " z mamą 20 gołębi...
    w pierwszej chwili pomyśałam o GOŁĘBIACH ;) hahahaha

hahahahahha toc wiem specjalnie tak napisalam:P
    a w zeszlym roku czynnie bralam udzial w kurobiciu:) znaczy ja ich nie mordowalam tylko bebechy wyciagalam, bo moja mama postanowila, ze musi mnie i brata nauczyc, zebysmy to ogarniali jak jej juz nie bedzie hahahahahahahah

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wybielaczem pochlap jeansy :P ja tak kiedys robiłam aż sie naćpalam od tego chloru haha

a dziury pumeksem sie jechalo...

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ