"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:lubie i kalafior i fasolkę szparagową... bób zjeść zjem... ale żeby specjalnie kupić i się nad nim spuszczać to już nie koniecznie hehehe dupy nie urywa
Ja się nie spuszczam nad nim ale mam po prostu wielkiego smaka lubię podłubać zamiast niezdrowych czipsów czy tp. ale żeby wydać 12 ziko za garstkę to też nie dam wolę sobie kupić truskawki -
Karolina2787 wrote:Ja się nie spuszczam nad nim ale mam po prostu wielkiego smaka lubię podłubać zamiast niezdrowych czipsów czy tp. ale żeby wydać 12 ziko za garstkę to też nie dam wolę sobie kupić truskawki
nie uwierzycie ale w Polskim sklepie w Irlandii, zapłaciłam za niepełny koszyczek truskawek 10 euro !! co za zdzierstwo !!!Fabian Cyprian Tymuś -
o masakra Gadi, strasznie drogo.
a truskawki nie mają konkurencji
spróbuję tego bepanthenu
A i byłam zrobić pranie, ogarnęłam młodego, przygotowałam kolację a teraz... małż chce kompa bo się Euro zaczyna hahaha. świetnie, dziękiGaduaaa lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:o masakra Gadi, strasznie drogo.
a truskawki nie mają konkurencji
spróbuję tego bepanthenu
A i byłam zrobić pranie, ogarnęłam młodego, przygotowałam kolację a teraz... małż chce kompa bo się Euro zaczyna hahaha. świetnie, dziękiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:uuu to teraz jak się euro zacznie to mało Ciebie tutaj będzie? czy co?
nie no to co najważniejsze mam na telefonie Po prostu tv nie będę miała wieczorami hahahaha.
a w Irlandii nie mają truskawek normalnie w marketach? Czy chciałaś polskie dlatego w polskim sklepie? -
zapachmalin wrote:nie no to co najważniejsze mam na telefonie Po prostu tv nie będę miała wieczorami hahahaha.
a w Irlandii nie mają truskawek normalnie w marketach? Czy chciałaś polskie dlatego w polskim sklepie?
dobrze że to co najważniejsze w telefonie hehe ja też tak mam, ale wole na laptopiezapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:chciałam polskie bo te ichne to takie kurde kwaśne i dziwne.. jakbyś plastik jadła... no ale kolejne kupie chyba te ich.. bo oni mają za 5 e koszyczek..
dobrze że to co najważniejsze w telefonie hehe ja też tak mam, ale wole na laptopie
no to tu tak samo, te niemieckie to jakieś gówno przepraszam za wyrażenie. Kwaśne, wodniste i mutanty ogromne. Ach jak ja tęsknię za prawdziwymi, takimi z działeczki rodziców np hahaha. No ale u nas koszyk 1,49 euro za 0,5kg. A polskich ni ma ;x -
zapachmalin wrote:no to tu tak samo, te niemieckie to jakieś gówno przepraszam za wyrażenie. Kwaśne, wodniste i mutanty ogromne. Ach jak ja tęsknię za prawdziwymi, takimi z działeczki rodziców np hahaha. No ale u nas koszyk 1,49 euro za 0,5kg. A polskich ni ma ;xFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no to taniej.. w ogóle u mnie jest drogo, alkohol jest mega drogi, tax, ubezpieczenie samochodu kolosalne ceny... a i spożywka tez wcale tanio nie wychodzi..
no ubezpiecznie też, spożywcze w sumie też. Chemia gospodarcza jest dość ok, no a tak wszystko drogo. Choć ostatnio np dużo taksówkami jeździmy to nie ma tragedii chyba. Choć nie mam porównania bo nie przeliczam. -
zapachmalin wrote:no ubezpiecznie też, spożywcze w sumie też. Chemia gospodarcza jest dość ok, no a tak wszystko drogo. Choć ostatnio np dużo taksówkami jeździmy to nie ma tragedii chyba. Choć nie mam porównania bo nie przeliczam.
i wszędzie dobrze tam gdzie Nas nie mazapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Pidczytuje Was ciągle ale i mi wena poszla w kąt na pisanie. Spędzam wieczór z babami i Harrym Potterem i może Hugo zamiast Tii do towarzystwa zaproszę
przyznaj się ze Ci się spodnie popsuły i robisz sobie nowe i wszywasz koronkę hahahaGizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Baby mi w tym roku jakos wyjatkowo truskawki nie smakuja, z wyjatkiem tych z dzialki,ale nie mam ich duzo. Te kupne sa malo slodkie...pewnie tez pedzone, albo ja mam pecha.
Ukrecilysmy z mama 20 golebi i jeszcze jutro bedziemy krecic na niedziele, w tv nie ma kompletnie nic,ale to nie szkodzi.....moja mama nadrabia, hahhahhahaGizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Baby mi w tym roku jakos wyjatkowo truskawki nie smakuja, z wyjatkiem tych z dzialki,ale nie mam ich duzo. Te kupne sa malo slodkie...pewnie tez pedzone, albo ja mam pecha.
Ukrecilysmy z mama 20 golebi i jeszcze jutro bedziemy krecic na niedziele, w tv nie ma kompletnie nic,ale to nie szkodzi.....moja mama nadrabia, hahhahhaha
w pierwszej chwili pomyśałam o GOŁĘBIACH hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:27
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:wiesz jak to zabrzmiało "ukręciłyśmy " z mamą 20 gołębi...
w pierwszej chwili pomyśałam o GOŁĘBIACH hahahaha
hahahahahha toc wiem specjalnie tak napisalam:P
a w zeszlym roku czynnie bralam udzial w kurobiciu:) znaczy ja ich nie mordowalam tylko bebechy wyciagalam, bo moja mama postanowila, ze musi mnie i brata nauczyc, zebysmy to ogarniali jak jej juz nie bedzie hahahahahahahah