X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubie i kalafior i fasolkę szparagową... bób zjeść zjem... ale żeby specjalnie kupić i się nad nim spuszczać to już nie koniecznie hehehe dupy nie urywa ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    lubie i kalafior i fasolkę szparagową... bób zjeść zjem... ale żeby specjalnie kupić i się nad nim spuszczać to już nie koniecznie hehehe dupy nie urywa ;)

Ja się nie spuszczam nad nim :D ale mam po prostu wielkiego smaka lubię podłubać zamiast niezdrowych czipsów czy tp. ale żeby wydać 12 ziko za garstkę to też nie dam wolę sobie kupić truskawki :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja się nie spuszczam nad nim :D ale mam po prostu wielkiego smaka lubię podłubać zamiast niezdrowych czipsów czy tp. ale żeby wydać 12 ziko za garstkę to też nie dam wolę sobie kupić truskawki :)
    nooo to też bym wolała truskawki..
    nie uwierzycie ale w Polskim sklepie w Irlandii, zapłaciłam za niepełny koszyczek truskawek 10 euro !! co za zdzierstwo !!!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra Gadi, strasznie drogo. :/
    a truskawki nie mają konkurencji :D
    spróbuję tego bepanthenu :P

A i byłam zrobić pranie, ogarnęłam młodego, przygotowałam kolację a teraz... małż chce kompa bo się Euro zaczyna :D hahaha. świetnie, dzięki ^_^

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o masakra Gadi, strasznie drogo. :/
    a truskawki nie mają konkurencji :D
    spróbuję tego bepanthenu :P

A i byłam zrobić pranie, ogarnęłam młodego, przygotowałam kolację a teraz... małż chce kompa bo się Euro zaczyna :D hahaha. świetnie, dzięki ^_^
    uuu to teraz jak się euro zacznie to mało Ciebie tutaj będzie? czy co?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    uuu to teraz jak się euro zacznie to mało Ciebie tutaj będzie? czy co?

nie no to co najważniejsze mam na telefonie :D Po prostu tv nie będę miała wieczorami :D hahahaha. <3

a w Irlandii nie mają truskawek normalnie w marketach? Czy chciałaś polskie dlatego w polskim sklepie? :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    nie no to co najważniejsze mam na telefonie :D Po prostu tv nie będę miała wieczorami :D hahahaha. <3

a w Irlandii nie mają truskawek normalnie w marketach? Czy chciałaś polskie dlatego w polskim sklepie? :)
    chciałam polskie bo te ichne to takie kurde kwaśne i dziwne.. jakbyś plastik jadła... no ale kolejne kupie chyba te ich.. bo oni mają za 5 e koszyczek..
    dobrze że to co najważniejsze w telefonie hehe ja też tak mam, ale wole na laptopie ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    chciałam polskie bo te ichne to takie kurde kwaśne i dziwne.. jakbyś plastik jadła... no ale kolejne kupie chyba te ich.. bo oni mają za 5 e koszyczek..
    dobrze że to co najważniejsze w telefonie hehe ja też tak mam, ale wole na laptopie ;)

no to tu tak samo, te niemieckie to jakieś gówno przepraszam za wyrażenie. Kwaśne, wodniste i mutanty ogromne. Ach jak ja tęsknię za prawdziwymi, takimi z działeczki rodziców np :D hahaha. No ale u nas koszyk 1,49 euro za 0,5kg. A polskich ni ma ;x

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no to tu tak samo, te niemieckie to jakieś gówno przepraszam za wyrażenie. Kwaśne, wodniste i mutanty ogromne. Ach jak ja tęsknię za prawdziwymi, takimi z działeczki rodziców np :D hahaha. No ale u nas koszyk 1,49 euro za 0,5kg. A polskich ni ma ;x
    no to taniej.. w ogóle u mnie jest drogo, alkohol jest mega drogi, tax, ubezpieczenie samochodu kolosalne ceny... a i spożywka tez wcale tanio nie wychodzi..

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no to taniej.. w ogóle u mnie jest drogo, alkohol jest mega drogi, tax, ubezpieczenie samochodu kolosalne ceny... a i spożywka tez wcale tanio nie wychodzi..

no ubezpiecznie też, spożywcze w sumie też. Chemia gospodarcza jest dość ok, no a tak wszystko drogo. Choć ostatnio np dużo taksówkami jeździmy to nie ma tragedii chyba. Choć nie mam porównania bo nie przeliczam. :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no ubezpiecznie też, spożywcze w sumie też. Chemia gospodarcza jest dość ok, no a tak wszystko drogo. Choć ostatnio np dużo taksówkami jeździmy to nie ma tragedii chyba. Choć nie mam porównania bo nie przeliczam. :P
    wszędzie drogo kurde..
    i wszędzie dobrze tam gdzie Nas nie ma :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pidczytuje Was ciągle ale i mi wena poszla w kąt na pisanie. Spędzam wieczór z babami i Harrym Potterem :D i może Hugo zamiast Tii do towarzystwa zaproszę :P

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Pidczytuje Was ciągle ale i mi wena poszla w kąt na pisanie. Spędzam wieczór z babami i Harrym Potterem :D i może Hugo zamiast Tii do towarzystwa zaproszę :P
    no nie.. następna... weź...
    przyznaj się ze Ci się spodnie popsuły i robisz sobie nowe i wszywasz koronkę ^_^ hahaha

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no nie.. następna... weź...
    przyznaj się ze Ci się spodnie popsuły i robisz sobie nowe i wszywasz koronkę ^_^ hahaha
    A Ty juz swoje zaczęłaś robic? Haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A Ty juz swoje zaczęłaś robic? Haha
    coś ty.. a gdzie ja znajdę taki materiał w plamki?! hahahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby mi w tym roku jakos wyjatkowo truskawki nie smakuja, z wyjatkiem tych z dzialki,ale nie mam ich duzo. Te kupne sa malo slodkie...pewnie tez pedzone, albo ja mam pecha.
    Ukrecilysmy z mama 20 golebi i jeszcze jutro bedziemy krecic na niedziele, w tv nie ma kompletnie nic,ale to nie szkodzi.....moja mama nadrabia, hahhahhaha

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Baby mi w tym roku jakos wyjatkowo truskawki nie smakuja, z wyjatkiem tych z dzialki,ale nie mam ich duzo. Te kupne sa malo slodkie...pewnie tez pedzone, albo ja mam pecha.
    Ukrecilysmy z mama 20 golebi i jeszcze jutro bedziemy krecic na niedziele, w tv nie ma kompletnie nic,ale to nie szkodzi.....moja mama nadrabia, hahhahhaha
    wiesz jak to zabrzmiało "ukręciłyśmy " z mamą 20 gołębi...
    w pierwszej chwili pomyśałam o GOŁĘBIACH ;) hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:27

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś ty.. a gdzie ja znajdę taki materiał w plamki?! hahahaha
    Wybielaczem pochlap jeansy :P ja tak kiedys robiłam aż sie naćpalam od tego chloru haha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz jak to zabrzmiało "ukręciłyśmy " z mamą 20 gołębi...
    w pierwszej chwili pomyśałam o GOŁĘBIACH ;) hahahaha

hahahahahha toc wiem specjalnie tak napisalam:P
    a w zeszlym roku czynnie bralam udzial w kurobiciu:) znaczy ja ich nie mordowalam tylko bebechy wyciagalam, bo moja mama postanowila, ze musi mnie i brata nauczyc, zebysmy to ogarniali jak jej juz nie bedzie hahahahahahahah

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wybielaczem pochlap jeansy :P ja tak kiedys robiłam aż sie naćpalam od tego chloru haha

a dziury pumeksem sie jechalo...

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ