X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Super Malinko to w takim razie miłej zabawy :) Ja dziś świętuję urodzinki Mojego P :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat sto lat ;)

To dopiero wieczorkiem, na 18 :) jeszcze masa pracy :P między innymi solenizant poprosił o moje kotleciki z kurczaka z serem i pieczarkami więc najpierw smażenie :D a już liczyłam, że mi się upiecze skoro wychodzimy :D haha. No ale tak zachwalał, że głupio było odmówić :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Malinko :) hihi to miło jak ktoś uwielbia Twoją kuchnię bo aż się rośnie co nie? :D to pichć kochana kuchareczko mniam mniam

Mój już mnie goni żeby się szykować bo zaraz na zakupy gnamy także laski bd jak wrócę. Miłego dnia dla wszystkich :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstanelam, Gadson daj szynki na sniadanie:P Pyyyyysznie wyglada. Wy pewnie jak normalni ludzie macie wolna sobote, a ja do roboty zaraz...no chyba ze starego ukrece to sobie dzien dziecka zrobimy, seseseses

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wiem że jak śni się pies zły, czy z zębami na wierchu, warczący i szczekający to przepowiada kłótnie kiedyś śnił mi się pies właśnie taki wściekły i miałam kłótnię ze swoim coś w tym jest. Może jak teraz głaskałaś to już kłótnia zażegnana :) ale czy Ty wgl się z kimś kłóciłaś?
    własnie nie :) heh

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć i czołem :) u nas pogoda też do dupy a wychodzimy dziś na urodziny do znajomych bez młodego i liczyłam na jakiegoś grilla. No trudno, sama przepustka już jest super :D
    Miłego dnia Kochane :) <3
    a Twój da radę? z tą nogą?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Wstanelam, Gadson daj szynki na sniadanie:P Pyyyyysznie wyglada. Wy pewnie jak normalni ludzie macie wolna sobote, a ja do roboty zaraz...no chyba ze starego ukrece to sobie dzien dziecka zrobimy, seseseses
    sobota wolna musi być ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my z moim myślimy głośno o zmianie kraju zamieszkania :P

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a my z moim myślimy głośno o zmianie kraju zamieszkania :P

a jakie rozwazacie? To temat bliski mojemu sercu wiec dawaj wskazowki!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a jakie rozwazacie? To temat bliski mojemu sercu wiec dawaj wskazowki!
    szwajcaria...

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    szwajcaria...

fajnie, znalam kiedys dziewczyne, ktora tam emigrowala i bardzo sobie chwalila zycie, tylko niemieckiego musiala sie nauczyc. A Wy macie tam kogos znajomego? Angielski wystarczy?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    fajnie, znalam kiedys dziewczyne, ktora tam emigrowala i bardzo sobie chwalila zycie, tylko niemieckiego musiala sie nauczyc. A Wy macie tam kogos znajomego? Angielski wystarczy?
    mam ciotkę i kuzyna :) ja z niemca pisałam próbną maturę... liznęłam troszkę tego jezyka.. mam też rodzinę w niemczech jeżdziliśmy na wakację... jak się uprę to się podszkolę w rok i wyjadę ... :)
    jedynie mnie dzieci przed tym krokiem powstrzymują.. bo jest to duży stres kolejny raz zmienić szkołę... państwo, język... dopiero 2 lata temu przyjechaliśmy do Irlandii.. i pamiętam jak im było ciężko..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 09:31

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mam ciotkę i kuzyna :) ja z niemca pisałam próbną maturę... liznęłam troszkę tego jezyka.. mam też rodzinę w niemczech jeżdziliśmy na wakację... jak się uprę to się podszkolę w rok i wyjadę ... :)
    jedynie mnie dzieci przed tym krokiem powstrzymują.. bo jest to duży stres kolejny raz zmienić szkołę... państwo, język... dopiero 2 lata temu przyjechaliśmy do Irlandii.. i pamiętam jak im było ciężko..

to super, ale faktycznie najbardziej martwilabym sie dziecmi, chociaz z drugiej strony jak teraz zlapia bakcyla do podrozowania, to pozniej tylko zaprocentuje w przyszlosci. Moj stary od 2 roku zycia jezdzil z rodzina po swiecie, bo tesciu jest naukowcem. Ja piernicze, jakie on mial zajebiste dziecinstwo i chyba nie ma kraju w ktorym by nie byl...ja bardzo lubie taki styl zycia. Tutaj zaczynam sie dusic i dlatego tez planujemy wyjechac, tylko w miare blisko Pl zeby do domu mozna bylo na kilka dni co jakis czas przyjechac.

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Budzę sie dopiero. Wrócę tu niedlugo

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a Twój da radę? z tą nogą?

jap :P Twierdzi, że da :) nie jedziemy na długo, taksówką no i jak siądzie wygodnie to spoko, on już coraz więcej się rusza, musi. W końcu dowiedzieliśmy się konkretów. To zwichnięcie rzepki ale ona nie wróciła na swoje miejsce trzeba było ją nastawiać i rozważają operacyjne naprawienie problemu i punkcje kolana bo ma płyn w nim. Także już jest świetnie. A jeszcze okazuje się, że powrót do pełnej sprawności może trwać kilka miesięcy- więc robi się coraz lepiej. No ale bez gdybania czekamy na poniedziałek. :) A co do znajomych myślę, że da, on ma już szczerze dość siedzenia w domu. Dostał kule i ma ćwiczyć. :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    jap :P Twierdzi, że da :) nie jedziemy na długo, taksówką no i jak siądzie wygodnie to spoko, on już coraz więcej się rusza, musi. W końcu dowiedzieliśmy się konkretów. To zwichnięcie rzepki ale ona nie wróciła na swoje miejsce trzeba było ją nastawiać i rozważają operacyjne naprawienie problemu i punkcje kolana bo ma płyn w nim. Także już jest świetnie. A jeszcze okazuje się, że powrót do pełnej sprawności może trwać kilka miesięcy- więc robi się coraz lepiej. No ale bez gdybania czekamy na poniedziałek. :) A co do znajomych myślę, że da, on ma już szczerze dość siedzenia w domu. Dostał kule i ma ćwiczyć. :)
    właśnie wczoraj oglądałam operację nastawianie rzepki :)
    będzie dobrze tylko faktycznie rehabilitacja po tym jest długa ...
    miałam operowaną nogę kiedyś... 3 miesiące po operacji jeszcze chodziłam o kulach.. i noga długo nie była okey..

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

na impreze to chlop i na lozku szpitalnym by pojechal, hahahahah

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Budzę sie dopiero. Wrócę tu niedlugo

chyba jednak Hugo wczoraj wieczorem sponiewieral.....

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    chyba jednak Hugo wczoraj wieczorem sponiewieral.....
    Nie nie. Pogoda jak wczoraj. Burzowo, wietrznie. A ja walkę o buty dla Dudi prowadzę :|

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie nie. Pogoda jak wczoraj. Burzowo, wietrznie. A ja walkę o buty dla Dudi prowadzę :|

ale z kim Ty o buty walczysz???? hahahahah

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ