X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana możliwe że zapalenie pęcherza wiem coś na ten temat niestety :/ urofuraginum profilaktycznie zacznij łykać i będzie gitara :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no urosept w moim przypadku najlepszy :)

jasna dupa chyba jestem przeziębiona. Gardło mam opuchnięte aż na nos, nos zatkany, i kaszle aż mnie przydusza. Temperatury ni ma, gilów ni ma, normalnie nie wiem co sie dzieje. Jakby mi się coś przytkało. :/
    hah.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no urosept w moim przypadku najlepszy :)

jasna dupa chyba jestem przeziębiona. Gardło mam opuchnięte aż na nos, nos zatkany, i kaszle aż mnie przydusza. Temperatury ni ma, gilów ni ma, normalnie nie wiem co sie dzieje. Jakby mi się coś przytkało. :/
    hah.

Ja tak miałam do niedawna i tak jakby zatoki mnie wzięły przypuszczam że to prze klimę tak się doszykowałam i przez pootwierane okna w autobusie itp. ale już coraz lepiej za to bolą mnie jajcory dziś i to tak mocno jak bym @ miała zaraz dostać tak to jeszcze nie miałam. Lewy mnie pobolewał dziś do 12 ale teraz oba dają czadu :/ masakra co jest grane? Czyżby owu się zbliżała lub może pęcherze nie pękają :( co obstawiam raczej ech...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dali mi w aptece jakieś saszetki ale pytała czy nie jestem w ciąży bo wtedy nie można.. No ale furaginum tu nie ma.. Cystopurin znacie to?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze słysze, znam tylko urofuraginum i wiem też że żurawina bardzo pomaga :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydepilowałam sobie wąsa plastrami hahaha pierwszy raz ... co za beka !

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D ja wczoraj mój mi zrywał :D a potem się śmiał że czerwona jestem pod nosem :/

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Haha :D ja wczoraj mój mi zrywał :D a potem się śmiał że czerwona jestem pod nosem :/
    wiesz co.. ja pierwszy raz w życiu to zrobiłam.. mój mi ciagle dowalał że mam wąsa to zgoliłam dla niego.. teraz wyglądam jak wariatka cała czerwona pod nosem no ale cóż... hhaha czego się nie robi dla męża ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wiesz co.. ja pierwszy raz w życiu to zrobiłam.. mój mi ciagle dowalał że mam wąsa to zgoliłam dla niego.. teraz wyglądam jak wariatka cała czerwona pod nosem no ale cóż... hhaha czego się nie robi dla męża ;)

Dokładnie :D ale to po dniu schodzi te zaczerwienienie ja już to nie raz robiłam bo też mi dokuczał :P zakupiłam sobie plastry z Joanny Sensual z oliwką łagodzącą podrażnienia i jest ok już dziś nie ma czerwonego pyska.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dokładnie :D ale to po dniu schodzi te zaczerwienienie ja już to nie raz robiłam bo też mi dokuczał :P zakupiłam sobie plastry z Joanny Sensual z oliwką łagodzącą podrażnienia i jest ok już dziś nie ma czerwonego pyska.
    ja mam te Veet ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa jak już tak gadamy o depilacji ;) golisz się maszynką czy depilatorem? znaczy się nogi :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa jak już tak gadamy o depilacji ;) golisz się maszynką czy depilatorem? znaczy się nogi :)
    maszynką bo po depilatorze mi włosy wrastają... swego czasu goliłam sie tez gorącym woskiem ale to za dużo roboty i mi sie znudziło.. a Ty ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    maszynką bo po depilatorze mi włosy wrastają... swego czasu goliłam sie tez gorącym woskiem ale to za dużo roboty i mi sie znudziło.. a Ty ?

Ja też maszynką dziś kupiłam w rossmanie jakąś różową wiem że spoko bo szefowa ma w pracy i tak ściągnęłam od niej hihi ;) ja raz depilatorem się próbowałam ale myślałam że szlag mnie trafi nie dałam rady tak bolało może włoski za twarde mam :P wolałabym pod wodą ale te są drogie. A jakich maszynek Ty używasz bo ja to wcześniej tylko niebieskich męskich mojego :D bo się przy każdych zacinałam.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja też maszynką dziś kupiłam w rossmanie jakąś różową wiem że spoko bo szefowa ma w pracy i tak ściągnęłam od niej hihi ;) ja raz depilatorem się próbowałam ale myślałam że szlag mnie trafi nie dałam rady tak bolało może włoski za twarde mam :P wolałabym pod wodą ale te są drogie. A jakich maszynek Ty używasz bo ja to wcześniej tylko niebieskich męskich mojego :D bo się przy każdych zacinałam.
    najczesciej używam wilkinsona takie różowe z 3 ostrzami i paskiem nawilżającym :) ale czasem gillette venus :) moje takie ulubione te są :) i pianki do golenia dla kobiet oczywiście :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak zabraknie mi mojej pianki to oczywiście podkradam R. hyhyh

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja właśnie zakupiłam taką z wilkinsona różową ale z 4 ostrzami pisze i z paskami aloe formula Quattro się nazywają :) no i poza tym pianka z venus konwalia i bawełna hypoalergiczna dla skóry wrażliwej bo ja mam właśnie problem z krostkami i nic z alko nie mogę używać bo mnie wysypuję potem a ta jest najlepsza moim zdaniem bo nie podrażnia, po goleniu issana balsam 0% alkoholu i gitara :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To ja właśnie zakupiłam taką z wilkinsona różową ale z 4 ostrzami pisze i z paskami aloe formula Quattro się nazywają :) no i poza tym pianka z venus konwalia i bawełna hypoalergiczna dla skóry wrażliwej bo ja mam właśnie problem z krostkami i nic z alko nie mogę używać bo mnie wysypuję potem a ta jest najlepsza moim zdaniem bo nie podrażnia, po goleniu issana balsam 0% alkoholu i gitara :)
    aaa tak to ma 4 ostrza Quatro.. masz rację to właśnie te mam... są prze kozak ;) a po goleniu narazie smaruje sie albo dziecięcą oliwką albo olejem kokosowym :) lubię..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    aaa tak to ma 4 ostrza Quatro.. masz rację to właśnie te mam... są prze kozak ;) a po goleniu narazie smaruje sie albo dziecięcą oliwką albo olejem kokosowym :) lubię..

Czyli dokonałam dobrego wyboru :D no w końcu! wiesz ja ostatnio jak było tak upalnie jakiś czas zapomniałam nogi ogolić bo mi się w sumie nie chciało a na zmianę spodenki wzięłam do pracy i jak wychodzę z mała na dwór to wstyd z taką szczeciną wychodzi to podkradłam szefowej :P i o dziwo się zdziwiłam że ma super maszynkę hehe ściągnęłam od niej i zakupiłam dziś dla siebie :D ja nie mogłabym niczym innym się smarowac po goleniu bo mi zaraz kropki wyskakują i to full... dlatego tylko bez alko coś tak samo jak pod pachy a słyszałaś może o oleju z krokosza? ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Czyli dokonałam dobrego wyboru :D no w końcu! wiesz ja ostatnio jak było tak upalnie jakiś czas zapomniałam nogi ogolić bo mi się w sumie nie chciało a na zmianę spodenki wzięłam do pracy i jak wychodzę z mała na dwór to wstyd z taką szczeciną wychodzi to podkradłam szefowej :P i o dziwo się zdziwiłam że ma super maszynkę hehe ściągnęłam od niej i zakupiłam dziś dla siebie :D ja nie mogłabym niczym innym się smarowac po goleniu bo mi zaraz kropki wyskakują i to full... dlatego tylko bez alko coś tak samo jak pod pachy a słyszałaś może o oleju z krokosza? ;)
    niee.. o tym nie.. ale zaraz sobie poczytam :)
    a Ty soróbuj oleju kokosowego, na pewno nie uczuli..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    niee.. o tym nie.. ale zaraz sobie poczytam :)
    a Ty soróbuj oleju kokosowego, na pewno nie uczuli..

Czytałam o tym już dawno ale nie zakupiłam bo jakoś mi się wierzyć w to nie chce. Poczytaj na allegro ponoć owłosienie minimalizuje i staje się coraz słabsze jak używasz go po depilacji czy goleniu ale nie wiem czy to prawda. Słyszałam o tym kokosowym oleju dużo dobrego nawet szefowa polecała muszę luknąć też :)

‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ