"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no urosept w moim przypadku najlepszy
jasna dupa chyba jestem przeziębiona. Gardło mam opuchnięte aż na nos, nos zatkany, i kaszle aż mnie przydusza. Temperatury ni ma, gilów ni ma, normalnie nie wiem co sie dzieje. Jakby mi się coś przytkało.
hah. -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:no urosept w moim przypadku najlepszy
jasna dupa chyba jestem przeziębiona. Gardło mam opuchnięte aż na nos, nos zatkany, i kaszle aż mnie przydusza. Temperatury ni ma, gilów ni ma, normalnie nie wiem co sie dzieje. Jakby mi się coś przytkało.
hah.
Ja tak miałam do niedawna i tak jakby zatoki mnie wzięły przypuszczam że to prze klimę tak się doszykowałam i przez pootwierane okna w autobusie itp. ale już coraz lepiej za to bolą mnie jajcory dziś i to tak mocno jak bym @ miała zaraz dostać tak to jeszcze nie miałam. Lewy mnie pobolewał dziś do 12 ale teraz oba dają czadu masakra co jest grane? Czyżby owu się zbliżała lub może pęcherze nie pękają co obstawiam raczej ech... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Haha ja wczoraj mój mi zrywał a potem się śmiał że czerwona jestem pod nosem
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz co.. ja pierwszy raz w życiu to zrobiłam.. mój mi ciagle dowalał że mam wąsa to zgoliłam dla niego.. teraz wyglądam jak wariatka cała czerwona pod nosem no ale cóż... hhaha czego się nie robi dla męża
Dokładnie ale to po dniu schodzi te zaczerwienienie ja już to nie raz robiłam bo też mi dokuczał zakupiłam sobie plastry z Joanny Sensual z oliwką łagodzącą podrażnienia i jest ok już dziś nie ma czerwonego pyska. -
Karolina2787 wrote:Dokładnie ale to po dniu schodzi te zaczerwienienie ja już to nie raz robiłam bo też mi dokuczał zakupiłam sobie plastry z Joanny Sensual z oliwką łagodzącą podrażnienia i jest ok już dziś nie ma czerwonego pyska.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa jak już tak gadamy o depilacji golisz się maszynką czy depilatorem? znaczy się nogiFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:maszynką bo po depilatorze mi włosy wrastają... swego czasu goliłam sie tez gorącym woskiem ale to za dużo roboty i mi sie znudziło.. a Ty ?
Ja też maszynką dziś kupiłam w rossmanie jakąś różową wiem że spoko bo szefowa ma w pracy i tak ściągnęłam od niej hihi ja raz depilatorem się próbowałam ale myślałam że szlag mnie trafi nie dałam rady tak bolało może włoski za twarde mam wolałabym pod wodą ale te są drogie. A jakich maszynek Ty używasz bo ja to wcześniej tylko niebieskich męskich mojego bo się przy każdych zacinałam. -
Karolina2787 wrote:Ja też maszynką dziś kupiłam w rossmanie jakąś różową wiem że spoko bo szefowa ma w pracy i tak ściągnęłam od niej hihi ja raz depilatorem się próbowałam ale myślałam że szlag mnie trafi nie dałam rady tak bolało może włoski za twarde mam wolałabym pod wodą ale te są drogie. A jakich maszynek Ty używasz bo ja to wcześniej tylko niebieskich męskich mojego bo się przy każdych zacinałam.
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyTo ja właśnie zakupiłam taką z wilkinsona różową ale z 4 ostrzami pisze i z paskami aloe formula Quattro się nazywają no i poza tym pianka z venus konwalia i bawełna hypoalergiczna dla skóry wrażliwej bo ja mam właśnie problem z krostkami i nic z alko nie mogę używać bo mnie wysypuję potem a ta jest najlepsza moim zdaniem bo nie podrażnia, po goleniu issana balsam 0% alkoholu i gitara
-
Karolina2787 wrote:To ja właśnie zakupiłam taką z wilkinsona różową ale z 4 ostrzami pisze i z paskami aloe formula Quattro się nazywają no i poza tym pianka z venus konwalia i bawełna hypoalergiczna dla skóry wrażliwej bo ja mam właśnie problem z krostkami i nic z alko nie mogę używać bo mnie wysypuję potem a ta jest najlepsza moim zdaniem bo nie podrażnia, po goleniu issana balsam 0% alkoholu i gitara
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:aaa tak to ma 4 ostrza Quatro.. masz rację to właśnie te mam... są prze kozak a po goleniu narazie smaruje sie albo dziecięcą oliwką albo olejem kokosowym lubię..
Czyli dokonałam dobrego wyboru no w końcu! wiesz ja ostatnio jak było tak upalnie jakiś czas zapomniałam nogi ogolić bo mi się w sumie nie chciało a na zmianę spodenki wzięłam do pracy i jak wychodzę z mała na dwór to wstyd z taką szczeciną wychodzi to podkradłam szefowej i o dziwo się zdziwiłam że ma super maszynkę hehe ściągnęłam od niej i zakupiłam dziś dla siebie ja nie mogłabym niczym innym się smarowac po goleniu bo mi zaraz kropki wyskakują i to full... dlatego tylko bez alko coś tak samo jak pod pachy a słyszałaś może o oleju z krokosza? -
Karolina2787 wrote:Czyli dokonałam dobrego wyboru no w końcu! wiesz ja ostatnio jak było tak upalnie jakiś czas zapomniałam nogi ogolić bo mi się w sumie nie chciało a na zmianę spodenki wzięłam do pracy i jak wychodzę z mała na dwór to wstyd z taką szczeciną wychodzi to podkradłam szefowej i o dziwo się zdziwiłam że ma super maszynkę hehe ściągnęłam od niej i zakupiłam dziś dla siebie ja nie mogłabym niczym innym się smarowac po goleniu bo mi zaraz kropki wyskakują i to full... dlatego tylko bez alko coś tak samo jak pod pachy a słyszałaś może o oleju z krokosza?
a Ty soróbuj oleju kokosowego, na pewno nie uczuli..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:niee.. o tym nie.. ale zaraz sobie poczytam
a Ty soróbuj oleju kokosowego, na pewno nie uczuli..
Czytałam o tym już dawno ale nie zakupiłam bo jakoś mi się wierzyć w to nie chce. Poczytaj na allegro ponoć owłosienie minimalizuje i staje się coraz słabsze jak używasz go po depilacji czy goleniu ale nie wiem czy to prawda. Słyszałam o tym kokosowym oleju dużo dobrego nawet szefowa polecała muszę luknąć też