X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Czytałam o tym już dawno ale nie zakupiłam bo jakoś mi się wierzyć w to nie chce. Poczytaj na allegro ponoć owłosienie minimalizuje i staje się coraz słabsze jak używasz go po depilacji czy goleniu ale nie wiem czy to prawda. Słyszałam o tym kokosowym oleju dużo dobrego nawet szefowa polecała muszę luknąć też :)
    ja też średnio wierze w minimalizację owłosienia za pomocą tego olejku.. ale kto wie... a z kokosowego jestem zadowlona.. kupiłam do smażenia a leży u mnie w sypialni ;) heh

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja też średnio wierze w minimalizację owłosienia za pomocą tego olejku.. ale kto wie... a z kokosowego jestem zadowlona.. kupiłam do smażenia a leży u mnie w sypialni ;) heh

Dlatego nie zakupiłam tego bo jakoś ściemą mi zaleciał ;) ale drogi też nie jest zbytnio co by nie móc sprawdzić jednak nie chce mi się kiedyś o tym czytałam. Szukam depilatora pod wodę próbowałaś może?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dlatego nie zakupiłam tego bo jakoś ściemą mi zaleciał ;) ale drogi też nie jest zbytnio co by nie móc sprawdzić jednak nie chce mi się kiedyś o tym czytałam. Szukam depilatora pod wodę próbowałaś może?
    osobiście nie.. ale kuzynka zachwalała Brauna... z tym że jeśli masz tendencje do krostek to myślę że i tym pod wodą będziesz miała z tym problem.. bo woda ma tylko niwelować czucie bólu.. ale dziala na tej samej zasadzi co zwykły depilator..
    ja mam straszne krosty na łydkach po depilatorze... no i jeszcze wrastające włosy... a szkoda... bo fajna sprawa...
    może spróbuj gorący wosk? jak dojdziesz do wprawy to potem co 4 - 6tyg robisz depilację

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    osobiście nie.. ale kuzynka zachwalała Brauna... z tym że jeśli masz tendencje do krostek to myślę że i tym pod wodą będziesz miała z tym problem.. bo woda ma tylko niwelować czucie bólu.. ale dziala na tej samej zasadzi co zwykły depilator..
    ja mam straszne krosty na łydkach po depilatorze... no i jeszcze wrastające włosy... a szkoda... bo fajna sprawa...
    może spróbuj gorący wosk? jak dojdziesz do wprawy to potem co 4 - 6tyg robisz depilację

Chyba wolę depilator od tego wosku :D ale jak na razie nie stać mnie bo za dużo wydatków kupiłam maszynkę to teraz bd się golić ;) u mnie to najgorzej pod pachami może na to coś polecisz? Coś nie drażniącego? bo aż mojemu zazdroszczę on ma zarost jak dojrzewający dzieciak :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Chyba wolę depilator od tego wosku :D ale jak na razie nie stać mnie bo za dużo wydatków kupiłam maszynkę to teraz bd się golić ;) u mnie to najgorzej pod pachami może na to coś polecisz? Coś nie drażniącego? bo aż mojemu zazdroszczę on ma zarost jak dojrzewający dzieciak :D
    ale masz krosty pod pachami po depilacji ?
    to pewnie wynika z podrażnienia mieszków włosowych.. pewnie dlatego że masz te włosy twarde... może by przed goleniem zmiękczyć? chyba są pianki do golenia zmiękczające włos... a może byś spróbowała te kremy do golenia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale masz krosty pod pachami po depilacji ?
    to pewnie wynika z podrażnienia mieszków włosowych.. pewnie dlatego że masz te włosy twarde... może by przed goleniem zmiękczyć? chyba są pianki do golenia zmiękczające włos... a może byś spróbowała te kremy do golenia?

Tak mam krosty właśnie :/ i zmiękczam tą pianką ale nic to nie daje zbytnio. Kremy a jakie np? Myślałam o dove co myślisz o tym bo tak polecają ze takie delikatne i wgl

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Tak mam krosty właśnie :/ i zmiękczam tą pianką ale nic to nie daje zbytnio. Kremy a jakie np? Myślałam o dove co myślisz o tym bo tak polecają ze takie delikatne i wgl
    ja myślałam o kremie do golenia... co smarujesz pache i potem taką plastikową szpatułką go ściągasz razem z włosami

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja myślałam o kremie do golenia... co smarujesz pache i potem taką plastikową szpatułką go ściągasz razem z włosami

Hmmm... chyba na mnie to za słabe jak używam już maszynek do golenia to taki krem nie pójdzie. Chyba że coś po goleniu jakiś balsam czy cuś nie wiem sama.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hmmm... chyba na mnie to za słabe jak używam już maszynek do golenia to taki krem nie pójdzie. Chyba że coś po goleniu jakiś balsam czy cuś nie wiem sama.
    metodą prób i błędów musisz znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.. poszperaj w necie co polecają, na pewno nie Ty jedna masz z tym problem.. ja mam podobnie przy bikini, w sensie nie mogę mieć nie wiem 3 dniowego zarostu że tak powiem bo zaraz mi się jakieś krosty robią.. muszę golić na bierząco haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w sumie tak trza trochę pocierpieć ;) ja z bikini jakoś problemu nie mam a wszystko jadę tak jak Ci pisałam pianka i maszynka ale może skończę już ten temat bo Ci zanudzam hehe :D

Pizzę wpierdzielam bo byliśmy sobie zamówić jakoś urodzinki trza obejść ;) mieliśmy pójść na Night Power ale jak taka pogoda to mamy lenia w dupie i siedzimy w domu. A Ty co porabiasz Gaduaaa? :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z działki i córy postanowily mi makijaż wieczorowy zrobic. Kazda po pól twarzy.
    Powiem tyle ze brwi mam Charlie Chaplin :D wszystkie kolory tęczy na oczach i zajebista kreskę eyelinerem z lewej strony aż po same ucho :D

Co do owlosienia to juz wspominalam ze bardzo skąpo u mnie w tym temacie.
    Zaraz lecę sie prysznicowac, kolacyjke Dudi robi dla mamci i filma Se zapodam do lozka :)
    Taki plan chociaż czuje ze szybko odlot zalicze bo sily nie mam.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo to musisz pięknie wyglądać :D hehe a jaki filmik zapodajesz?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No w sumie tak trza trochę pocierpieć ;) ja z bikini jakoś problemu nie mam a wszystko jadę tak jak Ci pisałam pianka i maszynka ale może skończę już ten temat bo Ci zanudzam hehe :D

Pizzę wpierdzielam bo byliśmy sobie zamówić jakoś urodzinki trza obejść ;) mieliśmy pójść na Night Power ale jak taka pogoda to mamy lenia w dupie i siedzimy w domu. A Ty co porabiasz Gaduaaa? :)
    szykuje kąpiel chłopakom.. i zamulamy dziś w domu.. nie bardzo chcę z tym pęcherzem coś ogarniać ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wróciłam z działki i córy postanowily mi makijaż wieczorowy zrobic. Kazda po pól twarzy.
    Powiem tyle ze brwi mam Charlie Chaplin :D wszystkie kolory tęczy na oczach i zajebista kreskę eyelinerem z lewej strony aż po same ucho :D

Co do owlosienia to juz wspominalam ze bardzo skąpo u mnie w tym temacie.
    Zaraz lecę sie prysznicowac, kolacyjke Dudi robi dla mamci i filma Se zapodam do lozka :)
    Taki plan chociaż czuje ze szybko odlot zalicze bo sily nie mam.
    hahahaha pokaż fotę ;)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gizmo to musisz pięknie wyglądać :D hehe a jaki filmik zapodajesz?
    Jeszcze 2odcinki mi zostały The Originals i tą Czystą Krew bym chciala zaczac oglądać. Lubię seriale o wampirach :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahahaha pokaż fotę ;)
    Nie ma takiej opcji. Jeszcze bym Ci się w nocy przysnila i koszmar byś miala haha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jeszcze 2odcinki mi zostały The Originals i tą Czystą Krew bym chciala zaczac oglądać. Lubię seriale o wampirach :P

No to jest nas dwie smileys-devil-527899.gif[img][/img]

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wpierdzieliłam pizze 25 cm i pifko piję a co kurczę w końcu 30 nie codziennie się obchodzi :D hehe trza jakoś uczcić ufff... się nażarłam. Gizmo ja ubóstwiam wampiry i po obejrzeniu czystej krwi czuję niedosyt że tak szybko poszło a na miarę tego serialu nie znalazłam nic równie ciekawego :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f72c660049c9.jpg
    Reszty nie pokaze :D

Karolina2787, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Właśnie wpierdzieliłam pizze 25 cm i pifko piję a co kurczę w końcu 30 nie codziennie się obchodzi :D hehe trza jakoś uczcić ufff... się nażarłam. Gizmo ja ubóstwiam wampiry i po obejrzeniu czystej krwi czuję niedosyt że tak szybko poszło a na miarę tego serialu nie znalazłam nic równie ciekawego :/
    Obejrzałam wszystkie sezony Pamiętniki Wampirów, Lucifera, Sage Zmierzch, The Orignals juz koncze i za tą Krew sie wezmę.
    Kiedys jeszcze o upadlych aniolach sporo oglądałam filmow

‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ