"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Czytałam o tym już dawno ale nie zakupiłam bo jakoś mi się wierzyć w to nie chce. Poczytaj na allegro ponoć owłosienie minimalizuje i staje się coraz słabsze jak używasz go po depilacji czy goleniu ale nie wiem czy to prawda. Słyszałam o tym kokosowym oleju dużo dobrego nawet szefowa polecała muszę luknąć też
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja też średnio wierze w minimalizację owłosienia za pomocą tego olejku.. ale kto wie... a z kokosowego jestem zadowlona.. kupiłam do smażenia a leży u mnie w sypialni heh
Dlatego nie zakupiłam tego bo jakoś ściemą mi zaleciał ale drogi też nie jest zbytnio co by nie móc sprawdzić jednak nie chce mi się kiedyś o tym czytałam. Szukam depilatora pod wodę próbowałaś może? -
Karolina2787 wrote:Dlatego nie zakupiłam tego bo jakoś ściemą mi zaleciał ale drogi też nie jest zbytnio co by nie móc sprawdzić jednak nie chce mi się kiedyś o tym czytałam. Szukam depilatora pod wodę próbowałaś może?
ja mam straszne krosty na łydkach po depilatorze... no i jeszcze wrastające włosy... a szkoda... bo fajna sprawa...
może spróbuj gorący wosk? jak dojdziesz do wprawy to potem co 4 - 6tyg robisz depilacjęKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:osobiście nie.. ale kuzynka zachwalała Brauna... z tym że jeśli masz tendencje do krostek to myślę że i tym pod wodą będziesz miała z tym problem.. bo woda ma tylko niwelować czucie bólu.. ale dziala na tej samej zasadzi co zwykły depilator..
ja mam straszne krosty na łydkach po depilatorze... no i jeszcze wrastające włosy... a szkoda... bo fajna sprawa...
może spróbuj gorący wosk? jak dojdziesz do wprawy to potem co 4 - 6tyg robisz depilację
Chyba wolę depilator od tego wosku ale jak na razie nie stać mnie bo za dużo wydatków kupiłam maszynkę to teraz bd się golić u mnie to najgorzej pod pachami może na to coś polecisz? Coś nie drażniącego? bo aż mojemu zazdroszczę on ma zarost jak dojrzewający dzieciak -
Karolina2787 wrote:Chyba wolę depilator od tego wosku ale jak na razie nie stać mnie bo za dużo wydatków kupiłam maszynkę to teraz bd się golić u mnie to najgorzej pod pachami może na to coś polecisz? Coś nie drażniącego? bo aż mojemu zazdroszczę on ma zarost jak dojrzewający dzieciak
to pewnie wynika z podrażnienia mieszków włosowych.. pewnie dlatego że masz te włosy twarde... może by przed goleniem zmiękczyć? chyba są pianki do golenia zmiękczające włos... a może byś spróbowała te kremy do golenia?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ale masz krosty pod pachami po depilacji ?
to pewnie wynika z podrażnienia mieszków włosowych.. pewnie dlatego że masz te włosy twarde... może by przed goleniem zmiękczyć? chyba są pianki do golenia zmiękczające włos... a może byś spróbowała te kremy do golenia?
Tak mam krosty właśnie i zmiękczam tą pianką ale nic to nie daje zbytnio. Kremy a jakie np? Myślałam o dove co myślisz o tym bo tak polecają ze takie delikatne i wgl -
Karolina2787 wrote:Tak mam krosty właśnie i zmiękczam tą pianką ale nic to nie daje zbytnio. Kremy a jakie np? Myślałam o dove co myślisz o tym bo tak polecają ze takie delikatne i wglFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja myślałam o kremie do golenia... co smarujesz pache i potem taką plastikową szpatułką go ściągasz razem z włosami
Hmmm... chyba na mnie to za słabe jak używam już maszynek do golenia to taki krem nie pójdzie. Chyba że coś po goleniu jakiś balsam czy cuś nie wiem sama. -
Karolina2787 wrote:Hmmm... chyba na mnie to za słabe jak używam już maszynek do golenia to taki krem nie pójdzie. Chyba że coś po goleniu jakiś balsam czy cuś nie wiem sama.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyNo w sumie tak trza trochę pocierpieć ja z bikini jakoś problemu nie mam a wszystko jadę tak jak Ci pisałam pianka i maszynka ale może skończę już ten temat bo Ci zanudzam hehe
Pizzę wpierdzielam bo byliśmy sobie zamówić jakoś urodzinki trza obejść mieliśmy pójść na Night Power ale jak taka pogoda to mamy lenia w dupie i siedzimy w domu. A Ty co porabiasz Gaduaaa? -
Wróciłam z działki i córy postanowily mi makijaż wieczorowy zrobic. Kazda po pól twarzy.
Powiem tyle ze brwi mam Charlie Chaplin wszystkie kolory tęczy na oczach i zajebista kreskę eyelinerem z lewej strony aż po same ucho
Co do owlosienia to juz wspominalam ze bardzo skąpo u mnie w tym temacie.
Zaraz lecę sie prysznicowac, kolacyjke Dudi robi dla mamci i filma Se zapodam do lozka
Taki plan chociaż czuje ze szybko odlot zalicze bo sily nie mam.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No w sumie tak trza trochę pocierpieć ja z bikini jakoś problemu nie mam a wszystko jadę tak jak Ci pisałam pianka i maszynka ale może skończę już ten temat bo Ci zanudzam hehe
Pizzę wpierdzielam bo byliśmy sobie zamówić jakoś urodzinki trza obejść mieliśmy pójść na Night Power ale jak taka pogoda to mamy lenia w dupie i siedzimy w domu. A Ty co porabiasz Gaduaaa?Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Wróciłam z działki i córy postanowily mi makijaż wieczorowy zrobic. Kazda po pól twarzy.
Powiem tyle ze brwi mam Charlie Chaplin wszystkie kolory tęczy na oczach i zajebista kreskę eyelinerem z lewej strony aż po same ucho
Co do owlosienia to juz wspominalam ze bardzo skąpo u mnie w tym temacie.
Zaraz lecę sie prysznicowac, kolacyjke Dudi robi dla mamci i filma Se zapodam do lozka
Taki plan chociaż czuje ze szybko odlot zalicze bo sily nie mam.Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wpierdzieliłam pizze 25 cm i pifko piję a co kurczę w końcu 30 nie codziennie się obchodzi hehe trza jakoś uczcić ufff... się nażarłam. Gizmo ja ubóstwiam wampiry i po obejrzeniu czystej krwi czuję niedosyt że tak szybko poszło a na miarę tego serialu nie znalazłam nic równie ciekawego
-
Karolina2787 wrote:Właśnie wpierdzieliłam pizze 25 cm i pifko piję a co kurczę w końcu 30 nie codziennie się obchodzi hehe trza jakoś uczcić ufff... się nażarłam. Gizmo ja ubóstwiam wampiry i po obejrzeniu czystej krwi czuję niedosyt że tak szybko poszło a na miarę tego serialu nie znalazłam nic równie ciekawego
Kiedys jeszcze o upadlych aniolach sporo oglądałam filmow