"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Uj mnie strzeli.!!!! Butów nie ma. Inny model jest a Dudi ich nie chce. O 13wroci z treningu i albo ją przekonam albo bedzie w trampkach tańczyć wrrr. Najnowszy model chce jej kupic a ona sie uperła na ten z zeszłego roku. Nosz kurna i z dziecmi no
-
Gizmo wrote:Uj mnie strzeli.!!!! Butów nie ma. Inny model jest a Dudi ich nie chce. O 13wroci z treningu i albo ją przekonam albo bedzie w trampkach tańczyć wrrr. Najnowszy model chce jej kupic a ona sie uperła na ten z zeszłego roku. Nosz kurna i z dziecmi no
juz ie takie dziecko z tej Twojej cory:P A baba jak sie uprze, to nie przekonasz...Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Toć Kuźwa z butami walczę dalej
Zaraz leb umyje i podjade chociaż zobaczyc czy po wczorajszej burzy cokolwiek przetrwalo. Moze chociaż truskawki zbiore. Pogoda nadal do doopy
mloda nie daje sie przekonac? Mi wczoraj kupe kwiatow wiatr polamal, ale dzieki temu zaniose je dzis na cmentarz, bo tak to mi szkoda ciac:) -
Gizmo wrote:Juz przekonana obdzwonilam mase sklepow, na maila i telefoniczne dopasowanie rozmiarów bylo. Oparlo sie o paryski sklep internetowy ale w koncu zamówienie złożone. Po niedzieli buty będą w domu
Zbieram sie na dzialke póki nie pada
z PARYZA???? hahahah Pa Gizmolec, ja tez do chaty spadam, bo nerwowo dzis w robocie nie zdzierze:))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny