"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:hahahahahha toc wiem specjalnie tak napisalam:P
a w zeszlym roku czynnie bralam udzial w kurobiciu:) znaczy ja ich nie mordowalam tylko bebechy wyciagalam, bo moja mama postanowila, ze musi mnie i brata nauczyc, zebysmy to ogarniali jak jej juz nie bedzie hahahahahahahahFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:o fuck ! ahahaha a co ? wy macie interes rodzinny w hodowaniu brojlerów? hahah
nie hahahahah,ale mielismy faze na zdrowe odzywianie i brat zafundowal sobie 20 kilka chickenow. No i jak juz urosly to trzeba bylo sie nimi zajac.....byla taka jazda ze szczalam po nogach ze smiechu. My z bratem musielismy sie najpierw winskiem nawalic, zeby wogole przystapic do tej zbrodni, no a mama mistrzyni przekazywala nam swoja wiedze. Ale rosolek pozniej byl pierwsza klasaGaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:nie hahahahah,ale mielismy faze na zdrowe odzywianie i brat zafundowal sobie 20 kilka chickenow. No i jak juz urosly to trzeba bylo sie nimi zajac.....byla taka jazda ze szczalam po nogach ze smiechu. My z bratem musielismy sie najpierw winskiem nawalic, zeby wogole przystapic do tej zbrodni, no a mama mistrzyni przekazywala nam swoja wiedze. Ale rosolek pozniej byl pierwsza klasaFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dobry dzień
Wchodzę i paczę a tu mięcho na powitanie hehe szkoda że mam taką pogodę do D bo na grilla smaka sobie narobiłamKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hihi ja kawkę właśnie kończę i za jakiś czas trza jechać na zakupy wiadomo wczoraj było święto Matki pieniężnej więc trza trochę powydawać
ja też dziś na zakupy.. w lodówce tylko światło... i pogody też nie mamy... ciemno szaro... buuKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyWiem że jak śni się pies zły, czy z zębami na wierchu, warczący i szczekający to przepowiada kłótnie kiedyś śnił mi się pies właśnie taki wściekły i miałam kłótnię ze swoim coś w tym jest. Może jak teraz głaskałaś to już kłótnia zażegnana ale czy Ty wgl się z kimś kłóciłaś?