"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:No to dobrze, czekamy na owu w takim razie Kochana Ale mi smaka narobiłaś na fasolkę. U nas nie ma póki co buuuu. A tak bym zjadła
Czekam, czekam Malinko No u nas po 13zł jest ale szukałam bobu bo mi wczoraj Lago smaka narobiła jak pisała a wiem że mój uwielbia bo to on mnie nauczył go jeść niestety pół kilo kosztuje 12zł jak dla mnie to za dużo i nie kupiłam poczekam aż stanieje. W zamian właśnie dzisiejszy obiadek bd robiła bo też nasz ulubiony Warto jeść warzywka tak jak to wczoraj było w poradziezapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:A ja nowy objaw se wkręcam właśnie. Jak smarkam to mam skrzepy krwi normalnie. Nie boli mnie ani nic, a normalnie pełno czerwonych nitek, plamek i skrzepów. Haha. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:musiałam się zdrzemnąć... 15min..
kuzynka wróciła z pogotowia.. dostała coś na zatrzymanie krwawenia i żelazo.. czubki nie zrobili jej usg bo nie mieli miejsca wolnego .... IRLANDIA....
i w tygodniu jej zrobią usg...
Kurde się nacierpiała biedulka współczuję. Oby wszystko było dobrzeGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No dokładnie jak to menopauza to ja się już zaczynam bać A z gardłem ujdzie ogólnie kaszel jest ale tylko czasami, nie drapie więc jest ok tak czytałam i zakupię na jutro dziękujęFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A podejrzewasz na coś alergię? Wgl masz na cokolwiek?
nie biorę nic na to, powoli przechodzi
przejdzie samo hihihFabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Tak Gadi z nosa
No Karolcia dla mnie też za drogo nie dziwię Ci się. Ja ogólnie bobu nie lubię u mnie to mój uwielbia właśnie no i moja mama tak samo A ja fasolka szparagowa i kalafior
nosowe to są takie z osłabienia krwawienia... z przesuszenia i podrażnienia śluzówki... i mogą też z anemi ...Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Tak Gadi z nosa
No Karolcia dla mnie też za drogo nie dziwię Ci się. Ja ogólnie bobu nie lubię u mnie to mój uwielbia właśnie no i moja mama tak samo A ja fasolka szparagowa i kalafior
Ja kiedyś jadłam bób za dzieciaka ale tam pojadło się troszkę i koniec dupy nie urywa. Jak mój zaczął jeść to mnie zaraził na dobre poczekam aż będzie tańszy bo nie dam tyle kasy za garstkę bobu. Za pół kilo fasolki i mały kalafior zapłaciłam 7zł mój już ogarnął temat i widzę że się doczekać nie może bardziej niż jazapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ostatnio coś tu pyliło , latały jakieś białe farfucle.. nie wiem cot o było ale jak to się pojawio to się zaczeło...
nie biorę nic na to, powoli przechodzi
przejdzie samo hihih
Białe puchy takie? Wiem że u nas też tak było to z wierzby jest puszek taki bo się przyjrzałam ostatnio jak z małą na spacerze byłam a ona na to ''pacz Kalinko pada śnieg'' -
No żeby się bobem najadł mój to bym musiała z kg kupić. Hahaha. On jak moja mama na masełku ze szczypiorkiem hahahaha. A ja jako dziecko nie znosiłam kalafiora a teraz to mogłabym codziennie. I gotowany i panierowany i wgl każdy. No a fasolki to wieki nie jadłam, jeszcze w domu rodzinnym chyba
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro muszę do miasta jechać i bób kupić bo nie wytrzymam tak mi ślinka cieknie mniam mniam. No ale dziś też dobry obiadek to nie mogę narzekać. Bobik to tak przed tv dobry na podłubanie Fasolka już nie tak drogo wychodzi to Malinko warto kupić i nacieszyć kubki smakowe aby sobie przypomniały dzieciństwo hihi
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie mam pojęcia, anemia raczej nie bo morfologię miałam w normie ale to przesuszenie śluzówki możliwe. Cholera wie, w każdym razie dziwna sprawa. Czasami mi się zdarzało ale to przez moment i troszkę a tu prawie cały dzień. hm...
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś