Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, czekamy na owu w takim razie Kochana ;) Ale mi smaka narobiłaś na fasolkę. U nas nie ma póki co :/ buuuu. A tak bym zjadła :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No to dobrze, czekamy na owu w takim razie Kochana ;) Ale mi smaka narobiłaś na fasolkę. U nas nie ma póki co :/ buuuu. A tak bym zjadła :D

Czekam, czekam Malinko :) No u nas po 13zł jest ale szukałam bobu bo mi wczoraj Lago smaka narobiła jak pisała a wiem że mój uwielbia bo to on mnie nauczył go jeść ;) niestety pół kilo kosztuje 12zł :/ jak dla mnie to za dużo i nie kupiłam poczekam aż stanieje. W zamian właśnie dzisiejszy obiadek bd robiła bo też nasz ulubiony :) Warto jeść warzywka tak jak to wczoraj było w poradzie ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A ja nowy objaw se wkręcam właśnie. Jak smarkam to mam skrzepy krwi normalnie. Nie boli mnie ani nic, a normalnie pełno czerwonych nitek, plamek i skrzepów. Haha. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? ^_^
    no dobra ale skąd ta krew ? znosa?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musiałam się zdrzemnąć... 15min..
    kuzynka wróciła z pogotowia.. dostała coś na zatrzymanie krwawenia i żelazo.. czubki nie zrobili jej usg bo nie mieli miejsca wolnego .... IRLANDIA....
    i w tygodniu jej zrobią usg...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no dobra ale skąd ta krew ? znosa?

Też jestem ciekawa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    musiałam się zdrzemnąć... 15min..
    kuzynka wróciła z pogotowia.. dostała coś na zatrzymanie krwawenia i żelazo.. czubki nie zrobili jej usg bo nie mieli miejsca wolnego .... IRLANDIA....
    i w tygodniu jej zrobią usg...

Kurde się nacierpiała biedulka współczuję. Oby wszystko było dobrze <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurde się nacierpiała biedulka współczuję. Oby wszystko było dobrze <3
    jeśli tak jej się zaczęła menopauza to ja nie mam więcej pytań... haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak gardeło ??? czytałaś o isla? ogarnęłaś sprawe? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie jak to menopauza to ja się już zaczynam bać :/ A z gardłem ujdzie ogólnie kaszel jest ale tylko czasami, nie drapie więc jest ok :) tak czytałam i zakupię na jutro dziękuję :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No dokładnie jak to menopauza to ja się już zaczynam bać :/ A z gardłem ujdzie ogólnie kaszel jest ale tylko czasami, nie drapie więc jest ok :) tak czytałam i zakupię na jutro dziękuję :)
    mnie nadal męczy katar... chyba to jednak alergiczne będzie.. bo coś za długo ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mnie nadal męczy katar... chyba to jednak alergiczne będzie.. bo coś za długo ..

A podejrzewasz na coś alergię? Wgl masz na cokolwiek?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Gadi z nosa :|

No Karolcia dla mnie też za drogo nie dziwię Ci się. Ja ogólnie bobu nie lubię u mnie to mój uwielbia właśnie no i moja mama tak samo :P A ja fasolka szparagowa i kalafior :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A podejrzewasz na coś alergię? Wgl masz na cokolwiek?
    ostatnio coś tu pyliło , latały jakieś białe farfucle.. nie wiem cot o było ale jak to się pojawio to się zaczeło...
    nie biorę nic na to, powoli przechodzi :)
    przejdzie samo hihih

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

No Karolcia dla mnie też za drogo nie dziwię Ci się. Ja ogólnie bobu nie lubię u mnie to mój uwielbia właśnie no i moja mama tak samo :P A ja fasolka szparagowa i kalafior :D
    z nosa powiadasz? a dużo tego?
    nosowe to są takie z osłabienia krwawienia... z przesuszenia i podrażnienia śluzówki... i mogą też z anemi ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Ja kiedyś jadłam bób za dzieciaka ale tam pojadło się troszkę i koniec dupy nie urywa. Jak mój zaczął jeść to mnie zaraził na dobre :) poczekam aż będzie tańszy bo nie dam tyle kasy za garstkę bobu. Za pół kilo fasolki i mały kalafior zapłaciłam 7zł mój już ogarnął temat i widzę że się doczekać nie może bardziej niż ja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ostatnio coś tu pyliło , latały jakieś białe farfucle.. nie wiem cot o było ale jak to się pojawio to się zaczeło...
    nie biorę nic na to, powoli przechodzi :)
    przejdzie samo hihih

Białe puchy takie? Wiem że u nas też tak było to z wierzby jest puszek taki bo się przyjrzałam ostatnio jak z małą na spacerze byłam a ona na to ''pacz Kalinko pada śnieg'' :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia, anemia raczej nie bo morfologię miałam w normie ale to przesuszenie śluzówki możliwe. Cholera wie, w każdym razie dziwna sprawa. Czasami mi się zdarzało ale to przez moment i troszkę a tu prawie cały dzień. hm...

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żeby się bobem najadł mój to bym musiała z kg kupić. Hahaha. On jak moja mama na masełku ze szczypiorkiem :D hahahaha. A ja jako dziecko nie znosiłam kalafiora a teraz to mogłabym codziennie. I gotowany i panierowany i wgl każdy. :D No a fasolki to wieki nie jadłam, jeszcze w domu rodzinnym chyba :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro muszę do miasta jechać i bób kupić bo nie wytrzymam :D tak mi ślinka cieknie mniam mniam. No ale dziś też dobry obiadek to nie mogę narzekać. Bobik to tak przed tv dobry na podłubanie :) Fasolka już nie tak drogo wychodzi to Malinko warto kupić i nacieszyć kubki smakowe aby sobie przypomniały dzieciństwo ;) hihi

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie mam pojęcia, anemia raczej nie bo morfologię miałam w normie ale to przesuszenie śluzówki możliwe. Cholera wie, w każdym razie dziwna sprawa. Czasami mi się zdarzało ale to przez moment i troszkę a tu prawie cały dzień. hm...
    może jesteś przemęczona i osłabiona... na dworze ciepło, suchooo... w niemczech jest specjalny bepanthen do nosa ! kosztuje 3 euro, zarąbiscie nawilża i goi śluzówkę nosa... spróbuj !

‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ