"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No to gratki kochana jak ładnie ja nadal czekam jakoś po moim wykresie nie widać żeby nadchodziła, ta tempka taka jakaś nijaka
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Natsik wyłaź z krzaczorów pisz jak się czujesz
Ogólnie to dobrze się czuję. Praktycznie nie mam żadnych objawów oprocz tego, że cycki bola i czasem mnie zmuli rano. Aaa no i pije bardzo dużo wody przez to sikam co 3 minuty.
Wczoraj miałam lekkie plamienie i spanikowana polecialam do szpitala. Zrobili mi USG i na szczęście okazało się, ze jest w porządku. Nasz Groszek ma już 5,8 mm i jest akcja serca Chyba nie muszę mówić jak bardzo mi ulzylo.
Tylko muszę brać dupka 3 razy dziennie.
Ale ogólnie to dobrze znoszę ciąże na szczęście oprócz ciągłego stresu, ze coś nie tak będzie, ale to mi chyba tak łatwo nie przejdzie
Podglądam Was cały czas i czekam teraz aż hurtowo się posypia się Groszki
Kto teraz testuje najbliżej?
Gaduaaa, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:A dziękuję kochana, że pytasz
Ogólnie to dobrze się czuję. Praktycznie nie mam żadnych objawów oprocz tego, że cycki bola i czasem mnie zmuli rano. Aaa no i pije bardzo dużo wody przez to sikam co 3 minuty.
Wczoraj miałam lekkie plamienie i spanikowana polecialam do szpitala. Zrobili mi USG i na szczęście okazało się, ze jest w porządku. Nasz Groszek ma już 5,8 mm i jest akcja serca Chyba nie muszę mówić jak bardzo mi ulzylo.
Tylko muszę brać dupka 3 razy dziennie.
Ale ogólnie to dobrze znoszę ciąże na szczęście oprócz ciągłego stresu, ze coś nie tak będzie, ale to mi chyba tak łatwo nie przejdzie
Podglądam Was cały czas i czekam teraz aż hurtowo się posypia się Groszki
Kto teraz testuje najbliżej?
Nas tutaj jest taka garstka że nawet nie wiem kto kiedy ma termin @ heheh
nie robimy stronek z testowaniem...
u mnie dopiero na 24 czerwca przypada @ ale na pewno szybciej Lago będzie miała albo nie miała @Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ojej same wspaniałe wiadomości bardzo się ciesze że póki co przechodzisz wszystko lekko na prawdę się cieszę zasłużyłaś sobie na taki stan rzeczy
Nas tutaj jest taka garstka że nawet nie wiem kto kiedy ma termin @ heheh
nie robimy stronek z testowaniem...
u mnie dopiero na 24 czerwca przypada @ ale na pewno szybciej Lago będzie miała albo nie miała @
Żadnej małpy nie będzie.
A mecz dzisiaj dziewczyny będziecie oglądać?
Gaduaaa komu kibicujesz? Hehe
Dobra ja ide na śniadanie, bo narzeczony na mnie krzyczy i chce mi telefon zabrać zajrzę do Was później. Miłego dnia :*3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dziękuję kochana Ja chyba dalej w to do końca nie mogę uwierzyć. Od jakiś dwóch tygodni czuję się jak w jakimś amoku
Żadnej małpy nie będzie.
A mecz dzisiaj dziewczyny będziecie oglądać?
Gaduaaa komu kibicujesz? Hehe
Dobra ja ide na śniadanie, bo narzeczony na mnie krzyczy i chce mi telefon zabrać zajrzę do Was później. Miłego dnia :*
Oni grają z Irl Płn.. a ja mieszkam w Irlandii... Irl Płn pod Anglie należy, to inne Państwo ale tak czy inaczej Polska gola!Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNatsik kochana bardzo się cieszę że u Ciebie i u groszka wszystko dobrze i pięknie niech rośnie serduszko no ja mam nadzieję że tempka niedługo podskoczy i będzie owu dziś jak wrócę z miasta to zatestuje bo teraz to już nie zdążę niedługo się zbieram i jadę na ryneczek
Nats lubi tę wiadomość
-
Natsik super wiadomości cieszymy się bardzo dużo zdrówka dla was i leniuchujcie sobie jak najwięcej. Ja we wtorek mam termin @ (w środę drugi) więc w środę będę testować jeśli nie przyjdzie. Ale raczej nic z tego znów.
Gadi i Karolcia i wgl everybody miłego dnia
Ja mam dzisiaj wkur.wa jak nie wiem. W sumie to w nocy miałam i mam nadzieję, że dziś już mi przejdzieGaduaaa, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
Hejo!
Dzisiaj niedziela, czas odpoczynku to i nas będzie tu wiecej
Jeśli chodzi o testowanie, to wychodzi na to, że ja chyba najprędzej bo jeszcze dzisiaj albo jutro zatestuje, więc kochane trzymajcie kciuki aby @ nie przyszlazapachmalin, Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Hejo!
Dzisiaj niedziela, czas odpoczynku to i nas będzie tu wiecej
Jeśli chodzi o testowanie, to wychodzi na to, że ja chyba najprędzej bo jeszcze dzisiaj albo jutro zatestuje, więc kochane trzymajcie kciuki aby @ nie przyszlaMarteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Natsik super wiadomości cieszymy się bardzo dużo zdrówka dla was i leniuchujcie sobie jak najwięcej. Ja we wtorek mam termin @ (w środę drugi) więc w środę będę testować jeśli nie przyjdzie. Ale raczej nic z tego znów.
Gadi i Karolcia i wgl everybody miłego dnia
Ja mam dzisiaj wkur.wa jak nie wiem. W sumie to w nocy miałam i mam nadzieję, że dziś już mi przejdzieFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:powiedz co Cię tak zdrażniło ?
Długa historia. Siostra mojego miała zostać z młodym wczoraj. Zadzwoniła po 22 że mamy wracać bo mały nie chce spać i biega a ona idzie spać (jest w ciąży, ok ale wiedziała o tym poza tym trochę inaczej to wygląda tak na serio). Przyjechaliśmy źli jak osy wzięłam młodego do domu (dwie klatki obok) a tam sie okazało, że dziecko biegało w niezmienionym pampersie przez 3h minimum. Normalnie myślałam że zabiję. Przewinęłam i zasnął jak tylko przyłożył głowę do poduszki... A mnie zastanawia jak 30-letnia prawie kobieta dodatkowo sama spodziewająca się dziecka mogła nie wpaść na to, że pierwszą rzeczą jeśli dziecko nie chce zasnąć jest spr pampersa i ewentualnie jedzenie/picie. Normalnie masakra. Aż mi słów brak. Już nigdy więcej. Pomijając że dziecko jakoś się "szykuje do spania" ogarnia po prostu. Szybkie mycie( choćby rąk i buzi), pamp, kolacja. Ah no nic, było minęło. Teraz biedny odsypia -
zapachmalin wrote:Długa historia. Siostra mojego miała zostać z młodym wczoraj. Zadzwoniła po 22 że mamy wracać bo mały nie chce spać i biega a ona idzie spać (jest w ciąży, ok ale wiedziała o tym poza tym trochę inaczej to wygląda tak na serio). Przyjechaliśmy źli jak osy wzięłam młodego do domu (dwie klatki obok) a tam sie okazało, że dziecko biegało w niezmienionym pampersie przez 3h minimum. Normalnie myślałam że zabiję. Przewinęłam i zasnął jak tylko przyłożył głowę do poduszki... A mnie zastanawia jak 30-letnia prawie kobieta dodatkowo sama spodziewająca się dziecka mogła nie wpaść na to, że pierwszą rzeczą jeśli dziecko nie chce zasnąć jest spr pampersa i ewentualnie jedzenie/picie. Normalnie masakra. Aż mi słów brak. Już nigdy więcej. Pomijając że dziecko jakoś się "szykuje do spania" ogarnia po prostu. Szybkie mycie( choćby rąk i buzi), pamp, kolacja. Ah no nic, było minęło. Teraz biedny odsypia
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:moim skromnym zdaniem to raczej brak chęci niż niewiedzy...
Możliwe. Po prostu wolę myśleć, że na to nie wpadła bo tak bym chyba jej nagadała i nie obchodziło by mnie że stresować się nie może. Jasna dupa. To by był szczyt chamstwa i bezczelności. Głupia krowa. Ale spoko będą chcieli żeby im z dzieckiem zostać, niemowlakiem to ciekawe do kogo przyjdą. Yh. -
Hej kobietki. Kawę w łóżku pije
Gadułka brawo Twoja owu
Karolcia przyjdzie i na Ciebie czas serduszkuj do woli
Natsik zdrowka dla Ciebie i Groszunia :-* super ze ciąża przebiega bezproblemowo i praktycznie bezobjawowo
Marta gdzie Ty się podziewałaś olero jedna
Malina... Oj Malina... Mam nadzieję, ze te wszystkie stresy, nerwy, niedospane noce na kanapie... Juz za pare dni zostaną Ci wynagrodzone pięknymi soczystymi krechami na teściezapachmalin, Gaduaaa, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość