"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:To mówisz ze wracasz do normalności po wizycie mamy?
nooooo chociaz juz mi smutno, ze pojechala. Ja to w tym temacie poje...na jestem, hahahhaha. Od jutra bede do niej codziennie wydzwaniac:)
ej ten Kuba Blaszczykowski to calkiem przystojny jest w przeciwienstwie do Lewandowskiego...przynajmniej dla mnieGizmo lubi tę wiadomość
-
Hej, hej
Mecz super! Jak nigdy nasze chłopaki pokazali klasę.
Malinka - masakra z ta Twoja szwagierka. Ja bym chyba jej coś powiedziała. Jak można nie sprawdzić dziecku przez tyle czasu pampersa? A tak po za tym to masz super wykres! Trzymam kciuki!
Karola - może owu będzie trochę później w tym cyklu. Daj jeszcze jej szanse żeby przylazla.
Gizmo - ale masz cory w domu. Też bym chciała takie śniadanie do łóżka
Marteczka - nie wiem co powiedzieć. Przykro mi bardzo Ale może jest jeszcze jakaś szansa?
A my byliśmy w zoo i było super widzieliśmy lwy, słonie i słodkie pingwiny Afrykanarium też było mega. Tylko ludzi pełno, ze w niektórych miejscach ciężko było się dopchac. W każdym razie jestem mega zmęczona i będę dzisiaj spać jak dzieckoGizmo, zapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:ej ten Kuba Blaszczykowski to calkiem przystojny jest w przeciwienstwie do Lewandowskiego...przynajmniej dla mnie
Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:hejoooo
hej Polska gol! Polska gol!!
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ale nie oglądałam meczu, bo szef meża zaprosił na grilla i musieliśmy jechać
co dobrego bylo? U nas wczoraj grill na spontana zakonczony ogniskiem do 1 w nocy. Dzis czuje sie jak wysrana jagoda:)Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:co dobrego bylo? U nas wczoraj grill na spontana zakonczony ogniskiem do 1 w nocy. Dzis czuje sie jak wysrana jagoda:)
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
bardziej dla dzieci tam poszliśmy bo to takie spotkanie farmerskich vipów.. i mieli zorganizowanego grilla,lody i zabawy dla dzieci..
więc się wybawili za wsze czasy heh
dzieci wymagają wiele poświęcania.. do tej pory mi się odbija na siłę wmuszoną kiełbaską ! hahahFabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Dziewczynki test wyszedł biały więc już nie mam co liczyć że jutro by coś pokazało wczoraj jeszcze drugą widziałam a dziś już nic nie ma także jak tempka nie wykaże też nic to owulki w tym miesiącu nie budziet u mnieFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny