"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny
ja chętnie się napiję Gadi jak częstujesz
Tempka robi sobie ze mnie jaja. To pewnie z tego cholernego przeziębienia. Szlag. Już liczyłam, że będę mogła wyluzować to poluzowałam
Miłego dnia KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 07:50
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:oho poszło do góry...kochana ... jest nadzieja zatestuj jeszcze jutro jak nadal taka będzie jaką długą z reguły masz fl?
13 dni i 14-tego @. Ale obiecałam mojemu, że jeśli jutro nie będzie @ to kupię test i zrobię dopiero w środę. Bo ogólnie sądzę, że termin @ mam jutro. Ale już sama troszkę zwariowałam od tego
*wcześniej uważałam, że wgl nie było owu. Ale w takim razie skąd takie temp? ... gupi wykres miesza w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 07:53
-
zapachmalin wrote:13 dni i 14-tego @. Ale obiecałam mojemu, że jeśli jutro nie będzie @ to kupię test i zrobię dopiero w środę. Bo ogólnie sądzę, że termin @ mam jutro. Ale już sama troszkę zwariowałam od tego
*wcześniej uważałam, że wgl nie było owu. Ale w takim razie skąd takie temp? ... gupi wykres miesza w głowiezapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyMelduję się kochane
Malinko ja już nie mogę się doczekać Twojego testowanka bo normalnie piknie wykres Twój wygląda że ach
Ja do pracy zapomniałam wziąć testa cholera także dopiero po pracy zrobię. U mnie z tą kreską drugą w tym cyklu to jest jak w tym dowcipie z tym murzynem na pasach Pojawia się i znika hehe -
Hejo!
Byłam dzisiaj zrobić betę (po południu niestety), przez co teraz muszę do jutra rana czekać na wynik
A do jutra to już zdąży @ przyjść..
A tak kto wie może byłaby niespodzianka na rocznicę?
ps. Miałam dzisiaj kolejny ustny egzamin, i odpowiedziałam na 4+ ale w prezencie, że mam dzisiaj rocznicę - podwyższył mi do 5! -
Jestem pom pracy
Marteczek trzymam kciuki za betę super oceny , to się chwali
Lago a Ty gdzie się podziewasz?!
Gizmo przestań juz siedzieć na tej działce
Karolina czekamy II krechy na owu
Malina trzymam kciuki najmocniej jak się da
Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:coś się dzieje z moją psiochą.. haha no myślałam że to ZUM ale wczoraj było okey.. a dziś znowu mnie coś mierzi kurde gdzieś w środku tak dziwnie.. jakby mi ktoś cewnik wsadził.. miałyście kiedyś cewnikowanie?
a co to ten ZUM? Ja mialam zakladany cewnik do HSG, bolalo w ch..j!
-
Lago wrote:aaaaa myslalam, ze jakas inna przypadlosc ktorej nie znam, bo ostatnio przeczytalam wywod jednej "doradzicielki", ze macica musi przyzwyczaic sie do plemnikow dlatego nie ma ciazy,(FACEPALM)Fabian Cyprian Tymuś