X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago zapracowana dziś? coś Ty mi za cicho siedzisz ;) coś Ty mi podpadasz ;)

hahahhaha nie wlasnie, nic sie kur.. nie dzieje jakto przy poniedzialku. Siedze cicho, bo nie chce Wam smecic. Zaczynam watpic w sens mojego planu zachodzenia w ciaze, heh. Na 5 monitorowanych cykli ZAWSZE trafialismy w owu. Badania mamy ok, wiec moze po prostu trzeba kupic sobie wiecej psow. Nie kazdy moze miec potomstwo

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dam rade jeszcze te 3 tyg wtedy zrobie badania i zobaczymy... ale kto wie czy nie zostane na dłużej z bezglutenową ;)

ja od dzis bez wegli jade, znajac zycie to zlamie sie i zjem jakis owoc,ale to sobie wybacze. Ostatnio tak zle sie odzywialam, ze zoladek zaczal mi szwankowac. Ciagle jakies bulgotanie, ale to tak glosno ze raz kumpela sie skapnela, hahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahhaha nie wlasnie, nic sie kur.. nie dzieje jakto przy poniedzialku. Siedze cicho, bo nie chce Wam smecic. Zaczynam watpic w sens mojego planu zachodzenia w ciaze, heh. Na 5 monitorowanych cykli ZAWSZE trafialismy w owu. Badania mamy ok, wiec moze po prostu trzeba kupic sobie wiecej psow. Nie kazdy moze miec potomstwo
    jo tam pitolisz... ja myślę że Ci się w bańce poblokowało... bo inaczej jak to wyjaśnić? niestety na odblokowanie się rady nie znam... u mnie całkiem możliwe że to też blokada... albo hashi ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja od dzis bez wegli jade, znajac zycie to zlamie sie i zjem jakis owoc,ale to sobie wybacze. Ostatnio tak zle sie odzywialam, ze zoladek zaczal mi szwankowac. Ciagle jakies bulgotanie, ale to tak glosno ze raz kumpela sie skapnela, hahahah
    a jak bez węglowodanowa wygląda? w sensie jak dużo trzeba wykluczyć i czego?

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jo tam pitolisz... ja myślę że Ci się w bańce poblokowało... bo inaczej jak to wyjaśnić? niestety na odblokowanie się rady nie znam... u mnie całkiem możliwe że to też blokada... albo hashi ;)

ja wiem, ze mam banke zablokowana tylko w tym pierd...num miescie nie ma psychologa od plodnosci. Musialabym jezdzic do Bydgoszczy, a nie ma mnie kto w pracy zastapic......i tak to wyglada

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a jak bez węglowodanowa wygląda? w sensie jak dużo trzeba wykluczyć i czego?

Wszystko co najlepsze, hahahaha
    No zadnego pieczywa, ryzu, kaszy, makaronow i owocow najlepiej przez 2 tygodni. Jesz mieso, ryby, nabial (najlepiej chudy) i tony warzyw najrozniejszych. Po ok 2 tygodniach stabi;izuje sie poziom cukru we krwi i wtedy wprowadzasz zdrowe wegle czyli pieczywo i makarony pelnoziarniste, ciemny ryz, owoce, ale bardzo ostaroznie. I tak z miesiaca na miesiac wprowadzasz ich coraz wiecej, az Twoja dieta jest zrownowazona i zdrowa. Oczywiscie 5 posilkow dziennie i do kazdego MUSI byc jakiez warzywo

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Wszystko co najlepsze, hahahaha
    No zadnego pieczywa, ryzu, kaszy, makaronow i owocow najlepiej przez 2 tygodni. Jesz mieso, ryby, nabial (najlepiej chudy) i tony warzyw najrozniejszych. Po ok 2 tygodniach stabi;izuje sie poziom cukru we krwi i wtedy wprowadzasz zdrowe wegle czyli pieczywo i makarony pelnoziarniste, ciemny ryz, owoce, ale bardzo ostaroznie. I tak z miesiaca na miesiac wprowadzasz ich coraz wiecej, az Twoja dieta jest zrownowazona i zdrowa. Oczywiscie 5 posilkow dziennie i do kazdego MUSI byc jakiez warzywo
    ho ho ho..., to chyba jak za duże wyzwanie dla mnie póki co :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja wiem, ze mam banke zablokowana tylko w tym pierd...num miescie nie ma psychologa od plodnosci. Musialabym jezdzic do Bydgoszczy, a nie ma mnie kto w pracy zastapic......i tak to wyglada
    nawet nie wiedziałam że coś takiego istanieje jak psycholog o płodnosci

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ho ho ho..., to chyba jak za duże wyzwanie dla mnie póki co :P

nie jest tak zle, jak zezre miche salaty i zagryze marchewka to na dlugo starcza:)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie jest tak zle, jak zezre miche salaty i zagryze marchewka to na dlugo starcza:)
    o nie.. chodziłabym głodna...
    na samych warzywach bym nie wytrzymała.. ja jestem mięsożerna strasznie.. i do tego lubie przekąski.. jakieś chipys.. batoniki, cośkolwiek..

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o nie.. chodziłabym głodna...
    na samych warzywach bym nie wytrzymała.. ja jestem mięsożerna strasznie.. i do tego lubie przekąski.. jakieś chipys.. batoniki, cośkolwiek..

chipsy moja droga to sie z jarmuzu robi albo cukinii:P
    ale miecho tez musi byc, byle chude

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    chipsy moja droga to sie z jarmuzu robi albo cukinii:P
    ale miecho tez musi byc, byle chude
    to nie są chipsy...
    chipsy to jest tona przypraw i oleju ! hahahaha

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to nie są chipsy...
    chipsy to jest tona przypraw i oleju ! hahahaha
    hahhaha nooo Ostatnio poklucilam sie ze starym, bo zaczal smazyc nalesniki na suchej patelni. Toc nalesnik musi byc na oleju, chrupiacy, maczany w cukrze, hahahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahhaha nooo Ostatnio poklucilam sie ze starym, bo zaczal smazyc nalesniki na suchej patelni. Toc nalesnik musi byc na oleju, chrupiacy, maczany w cukrze, hahahahah
    no tak ^_^ hahaha
    są takie rzeczy i takie przyzwczajenia których człowiek nie potrafi zmienić niestety...
    ja z wielu rzeczy jestem w stanie zrezygnować.. ale chyba z chipsów nie... :(

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gizmo!!! Ale ogorasy!!!! widze, ze dzoewczynki dzielnie Ci pomagaja:) A T je ejszcze pod wloknina trzymasz?
    Dziewczyny wloknine właśnie przykrecaly bo się zerwala po ostatnich burzach. I oczywiście wojna o wkretarke byla bo kazda chciala.
    Ogórki trzymam pod przykryciem aż do kwitnienia.

W ogóle dopiero wróciłam z drugiej tury zakupów obozowych. Juz mam dość. A konca nie widac :(

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dziewczyny wloknine właśnie przykrecaly bo się zerwala po ostatnich burzach. I oczywiście wojna o wkretarke byla bo kazda chciala.
    Ogórki trzymam pod przykryciem aż do kwitnienia.

W ogóle dopiero wróciłam z drugiej tury zakupów obozowych. Juz mam dość. A konca nie widac :(
    łaaaa... obie jadą na obóz? ile w ogóle Twoje dzieciaki mają lat?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pomóżcie proszę wróciłam do domu po drodze odebraliśmy wyniki mojego tylko nie potrafię ich zinterpretować. Znacie się na tym może?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś się dzieje z moją psiochą.. haha no myślałam że to ZUM ale wczoraj było okey.. a dziś znowu mnie coś mierzi kurde gdzieś w środku tak dziwnie.. jakby mi ktoś cewnik wsadził.. miałyście kiedyś cewnikowanie?
    Wiesz ze burza hormonów ciążowych powoduje odczucia zapalenia w pochwie? Lekarze często przepisują wtedy globulki dopochwowe Clotrimazolum :)
    Mam cicha nadzieje ze to Twój Groch tak narozrabial :P

Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochane pomóżcie proszę wróciłam do domu po drodze odebraliśmy wyniki mojego tylko nie potrafię ich zinterpretować. Znacie się na tym może?

znacie troche...dawaj

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wiesz ze burza hormonów ciążowych powoduje odczucia zapalenia w pochwie? Lekarze często przepisują wtedy globulki dopochwowe Clotrimazolum :)
    Mam cicha nadzieje ze to Twój Groch tak narozrabial :P
    żartujesz chyba??

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ