"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Byliśmy prywatnie w klinice. Dała wyniki i tyle
bez sensu...ja tez robilam prywatnie i lekarz z nami usiadl i kazdy parametr po kolei analizowal. No nic, musisz chlopa wsadzic na witaminki i niech jajek nie grzeje:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znalazłam bardzo obszerny artykuł kiedys. Miałam go w zakładkach i teraz Wam podaje. O plodnosci kobiet i mężczyzn. Moim zdaniem baaardzo szczegółowo i przejrzyście jest opisany każdy czynnik
http://superlinia.pl/najczestsze_przyczyny_nieplodnosci/Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
A w ogóle dzis z Tii gadalam i chyba stresa lapie ze po powrocie ma iść zbadac swoje dzidziusie. Juz się zastanowia czy razem będziemy mogli wejść do magicznego pokoiku
I dzis zaproponowal żebym się przeszla w tym cyklu na monitoring. Tak tylko sprawdzić czy jajka mam i czy pękają haha.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A w ogóle dzis z Tii gadalam i chyba stresa lapie ze po powrocie ma iść zbadac swoje dzidziusie. Juz się zastanowia czy razem będziemy mogli wejść do magicznego pokoiku
I dzis zaproponowal żebym się przeszla w tym cyklu na monitoring. Tak tylko sprawdzić czy jajka mam i czy pękają haha.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Pewnie ze sobie idź i sprawdź, nie marnujesz czasu
-
Gizmo wrote:Ale kiedy?? Samemu doradzac prościej a jak co do czego przychodzi to ja głupia jestem i nic nie wiem. Kiedy to się chodzi?? Przed owu sprawdzić czy duzo jest pecherzykow i ile mm maja tak? A potem w dzien owu czy zaraz po? Żeby sprawdzić czy pekl pęcherzyk i czy jest plyn tak??Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Bazanta dziś rozjechalam.. Pierwszy raz w życiu przejechałam zwierzątko na.drodze buuu
a wzielas go na kolacje?
Moja znajoma kiedys z wielkim zaangazowaniem opowiadala jak losia przejechala. Na moje pytanie, co z nim zrobili, odpowiedziala "jak to co? zjedlismy" hahhahhahahahahah masakra