"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Odebrałam wyniki bety z wczoraj i niestety <0.100 mlU/ml
ZałamkaGizmo, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:no wspolczuje Marta, ale nie lam sie! U mnie tez juz pierwsze oznaki zblizajacej sie @. Rano przeszlam zalamanie, ale jak to mowia "Padlas? Powstan, popraw korone i zapierdalaj dalej"Fabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:nie, nie na serio mialam w domu chwile zwatpienia i zalamania , ale to nie tylko przez brak ciazy....
"Padlas? Powstan, popraw korone i zapierdalaj dalej"Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Marta - strasznie mi przykro. A są już wyniki męża? Bo chyba niedawno robiliscie.
Lago - Ja przed testem cały czas się czułam jak przed okresem. Była przekonana, ze zaraz mnie zaleje, a cycki bola cały czas dokładnie tak jak przed malpa. Także proszę tutaj nie skreslac jeszcze tego cyklu.
Gizmo - super buty
Gaduaaa - moja siostra przed ślubem miała nauki przedmalzenskie w Szkocji, a ślub normalnie w PL. Także wszystko to jest kwestia dogadaniaGaduaaa, Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Marta - strasznie mi przykro. A są już wyniki męża? Bo chyba niedawno robiliscie.
Lago - Ja przed testem cały czas się czułam jak przed okresem. Była przekonana, ze zaraz mnie zaleje, a cycki bola cały czas dokładnie tak jak przed malpa. Także proszę tutaj nie skreslac jeszcze tego cyklu.
Gizmo - super buty
Gaduaaa - moja siostra przed ślubem miała nauki przedmalzenskie w Szkocji, a ślub normalnie w PL. Także wszystko to jest kwestia dogadania
tak rzadko do Nas zaglądaszFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Gaduaaa - moja siostra przed ślubem miała nauki przedmalzenskie w Szkocji, a ślub normalnie w PL. Także wszystko to jest kwestia dogadania
serio w Szkocji tez bawia sie w takie duperele?
Moze gdybym ja odbyla nauki przedmalzenskie to chcociaz nauczylabym sie jak robic dzieci, hahahahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 15:01
-
Gaduaaa wrote:hej Natsik a jak u Ciebie ? jak się czujesz...
tak rzadko do Nas zaglądasz
Czuję się w miarę Ok. Dziekuje, ze pytasz Dzisiaj jestem trochę snieta, ale do przeżycia. Całkiem dobrze znoszę ta ciaze. Tylko troche brakuje mi , ale lekarz kazał się wstrzymać narazie. Teraz w piątek mam lekarza także zobaczymy co tam u Grocha słychać
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:GADSON masz na obiad
http://www.olgasmile.com/krupnik-bezglutenowy.html
uwielbiam przegladac przepisy, ale nienawidze gotowac
jak już muszę tpo zaglądam do netu po przepis albo inspirację
ale dzięx krupnik lubie heheFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Zaglądam cały czas do Was i kibicuje Wam z całego serducha. Coś czuję, że wysyp Groszkow jest blisko nie chce Was tylko za bardzo zanudzac moimi ciazowymi objawami i wątpliwościami, bo wiem jak to może wkurzac
Czuję się w miarę Ok. Dziekuje, ze pytasz Dzisiaj jestem trochę snieta, ale do przeżycia. Całkiem dobrze znoszę ta ciaze. Tylko troche brakuje mi , ale lekarz kazał się wstrzymać narazie. Teraz w piątek mam lekarza także zobaczymy co tam u Grocha słychaćFabian Cyprian Tymuś