X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    No właśnie widziałam że OF zmienił ci dzień owulacji.. Prawie idziemy łeb w łeb hehe ja jestem 2 dni za tobą ;)

Fajnie tak wejść na nowe mieszkanie,czyste pachnące farba - hihi

No zmienił, zmienił, niby na jak najbardziej normalny, ale ogólnie wielkiego spadku tak jak zazwyczaj nie było. Testów nie robiłam bo czasu nie miałam, także sama nie wiem ;-) W ogóle objawów nie zaznaczam, luzak style ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    No zmienił, zmienił, niby na jak najbardziej normalny, ale ogólnie wielkiego spadku tak jak zazwyczaj nie było. Testów nie robiłam bo czasu nie miałam, także sama nie wiem ;-) W ogóle objawów nie zaznaczam, luzak style ;-)
    No i dobrze :) moze to przyniesie rezultat :) trzymam kciuki.. A jak się czujesz na tym letroxie 100? Kiedy powtarzasz krew?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    No i dobrze :) moze to przyniesie rezultat :) trzymam kciuki.. A jak się czujesz na tym letroxie 100? Kiedy powtarzasz krew?

Szczerze, to bez zmian w ogólnym funkcjonowaniu i samopoczuciu :-) Jestem robotem. Nic na mnie nie działa :-P Nawet Bromisław hahaha. Myślałam o krwi w tym tygodniu, ale pożyje trochę w niepewności i zrobię w przyszłym ;-)

A Ty, jak tam na diecie bezglutenowej się trzymasz? :-D

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Szczerze, to bez zmian w ogólnym funkcjonowaniu i samopoczuciu :-) Jestem robotem. Nic na mnie nie działa :-P Nawet Bromisław hahaha. Myślałam o krwi w tym tygodniu, ale pożyje trochę w niepewności i zrobię w przyszłym ;-)

A Ty, jak tam na diecie bezglutenowej się trzymasz? :-D
    Dobrze :) zadowolona jestem.. Jem też mniej nabiału i dobrze się czuje.. Mój brzuch nie jest taki wzdety po jedzeniu :) chyba zostanę z tą dieta na dłużej

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dobrze :) zadowolona jestem.. Jem też mniej nabiału i dobrze się czuje.. Mój brzuch nie jest taki wzdety po jedzeniu :) chyba zostanę z tą dieta na dłużej

Oo bo to proszę, same plusy :-D A cała rodzinka się przerzuciła czy Ty sama? Ja jak kiedyś próbowałam tej diety to Małż jadł razem ze mną ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Oo bo to proszę, same plusy :-D A cała rodzinka się przerzuciła czy Ty sama? Ja jak kiedyś próbowałam tej diety to Małż jadł razem ze mną ;-)
    Sama jem gluten free ale oni że mną pewnych rzeczy teraz nie jedzą więc mają ciut ograniczone :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie ;) moje ulubione :* co tam u was z rana??

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale śpiochy na tej grupie.. no nie mam z kim kawy pić :(

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spie juz od 4....wlasnie zdalam sobie sprawe, ze zaden z moich ginow nie kazal mi zbadac progesteronu. Zarlam dupka w ciemno. Czekam az @ sie rozkreci na dobre, zebym mogla zaczac liczyc nowy cykl. Generalnie od poniedzialku mam zrypany humor...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Nie spie juz od 4....wlasnie zdalam sobie sprawe, ze zaden z moich ginow nie kazal mi zbadac progesteronu. Zarlam dupka w ciemno. Czekam az @ sie rozkreci na dobre, zebym mogla zaczac liczyc nowy cykl. Generalnie od poniedzialku mam zrypany humor...
    no to nie dobrze... bardzo nie dobrze... oj Ci lekarze... kuźwa..
    ale co? @ przyszła?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago Ty masz zrypany humor? z taką temperaturą? no proszę Cię! 37,4 to jest wysoko.... !

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poleguje w łóżku. Chyba wirus mnie i Dudi dopadl. Ja mdlosci i kamień w żołądku a ona biegunka. Juz miete parzy dla nas.

Lago co Cie tak podkurzylo?? Jesli mozna wiedziec :)
    U mnie nerwówka wczoraj byla od rana. Ale pozbylam sie jednego ciężaru i mam nadzieje ze w końcu rodzice z klasy Ali odpierdziela sie ode mnie.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Poleguje w łóżku. Chyba wirus mnie i Dudi dopadl. Ja mdlosci i kamień w żołądku a ona biegunka. Juz miete parzy dla nas.

Lago co Cie tak podkurzylo?? Jesli mozna wiedziec :)
    U mnie nerwówka wczoraj byla od rana. Ale pozbylam sie jednego ciężaru i mam nadzieje ze w końcu rodzice z klasy Ali odpierdziela sie ode mnie.
    współczuję jelitówki... nie cierpię !!

a czemu sie do Ciebie przypierdzielali?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę Wam to tez napisac... że na diecie gluten free.... zauważyłam przez ostatnie kilka dni że jak się wypróżniam rano to tej zawartości jest znacznie więcej niż dotychczas... czy to możliwe że gluten zapychał jelita?

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :)
    Ja jeszcze w łóżku jestem. Na szczęście mam dzisiaj wolne to sobie trochę odpocznę.
    Caro - gratuluję mieszkania nowego. Jesteś twrda babka skoro bromek Cię nie rusza :D oby tylko ładnie prolatyne zbil.
    Malinka - mam nadzieję, ze z mężem będzie już lepiej i, że wszystko sie tam ładnie zrosnie.
    Lago ile płacisz za dupka?

A tak w ogole to mam straszna ochotę na galarete z octem i jajkiem :D

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah Gadson, ale ja to dla jaj mierze o roznych godzinach i w paszczy, wiec na temp nie patrz. No wlasnie czekam na @, bo od poniedzialku pokapuje, a zawsze zaczynalo sie od razu wiec teraz nie bardzo wiem kiedy nowy cykl zaczynam, ale chyba od normalnego krwawienia a nie od plamek co?
    Gizmek no @ mnie wkurwila, juz nie wiem co mam robic. Maz mnie jeszcze podpuscil i ma racje, bo powiedzial ze Ci lekarze sa bez sensu. Tyle miesiecy do nich laze, a oni albo leki w ciemno, albo tylko USG robia, zeby zobaczyc czy jajo jest. Zadnych konkretow, na to HSG tez sama wpadlam.... No zobaczymy, moze ten cykl jest zrypany wlasnie przez HSG, bo zupelnie inaczej sie czuje niz dotychczas. Moze pod koniec lipca pojedziemy na wizyte do Gdyni do kliniki, a jak tam tez nic nie zrobia to odpuszczamy....

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

a o co poszlo?

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    muszę Wam to tez napisac... że na diecie gluten free.... zauważyłam przez ostatnie kilka dni że jak się wypróżniam rano to tej zawartości jest znacznie więcej niż dotychczas... czy to możliwe że gluten zapychał jelita?

nom, organizm Ci sie oczyszcza:)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahah Gadson, ale ja to dla jaj mierze o roznych godzinach i w paszczy, wiec na temp nie patrz. No wlasnie czekam na @, bo od poniedzialku pokapuje, a zawsze zaczynalo sie od razu wiec teraz nie bardzo wiem kiedy nowy cykl zaczynam, ale chyba od normalnego krwawienia a nie od plamek co?
    Gizmek no @ mnie wkurwila, juz nie wiem co mam robic. Maz mnie jeszcze podpuscil i ma racje, bo powiedzial ze Ci lekarze sa bez sensu. Tyle miesiecy do nich laze, a oni albo leki w ciemno, albo tylko USG robia, zeby zobaczyc czy jajo jest. Zadnych konkretow, na to HSG tez sama wpadlam.... No zobaczymy, moze ten cykl jest zrypany wlasnie przez HSG, bo zupelnie inaczej sie czuje niz dotychczas. Moze pod koniec lipca pojedziemy na wizyte do Gdyni do kliniki, a jak tam tez nic nie zrobia to odpuszczamy....
    do INVICTA? moja znajoma się tam leczy.. przeszła jedno in vitro i teraz będzie drugie podjeście robić...u niej w miare wszytsko okey ale okazało się że plemniki męża są "poszarpane" i leniwe..... i teraz będą wyłapywać te najlepsze i może w końcu się uda...
    wiesz co.. to nie jest głupie.. dla kogoś kto jeszcze nie ma dzieci to wspaniała sprawa.. na pewno bym skorzystała gdybym nie miała dzieci...

a z tym @ to nie wiem.. pewno przez dupka masz teraz takie cuda na kiju... cholera... ciężko powiedzieć jak Ci się to potoczy... a może już jesteś w ciąży babo ?

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Lago ile płacisz za dupka?

Nie wiem Natsik, bo ja wykupywalam jeszcze inne recepty i suplementy. Ale to grosze chyba kosztuje

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ