"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:No właśnie widziałam że OF zmienił ci dzień owulacji.. Prawie idziemy łeb w łeb hehe ja jestem 2 dni za tobą
Fajnie tak wejść na nowe mieszkanie,czyste pachnące farba - hihi
No zmienił, zmienił, niby na jak najbardziej normalny, ale ogólnie wielkiego spadku tak jak zazwyczaj nie było. Testów nie robiłam bo czasu nie miałam, także sama nie wiem W ogóle objawów nie zaznaczam, luzak stylepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:No zmienił, zmienił, niby na jak najbardziej normalny, ale ogólnie wielkiego spadku tak jak zazwyczaj nie było. Testów nie robiłam bo czasu nie miałam, także sama nie wiem W ogóle objawów nie zaznaczam, luzak styleFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:No i dobrze moze to przyniesie rezultat trzymam kciuki.. A jak się czujesz na tym letroxie 100? Kiedy powtarzasz krew?
Szczerze, to bez zmian w ogólnym funkcjonowaniu i samopoczuciu Jestem robotem. Nic na mnie nie działa Nawet Bromisław hahaha. Myślałam o krwi w tym tygodniu, ale pożyje trochę w niepewności i zrobię w przyszłym
A Ty, jak tam na diecie bezglutenowej się trzymasz?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Szczerze, to bez zmian w ogólnym funkcjonowaniu i samopoczuciu Jestem robotem. Nic na mnie nie działa Nawet Bromisław hahaha. Myślałam o krwi w tym tygodniu, ale pożyje trochę w niepewności i zrobię w przyszłym
A Ty, jak tam na diecie bezglutenowej się trzymasz?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Dobrze zadowolona jestem.. Jem też mniej nabiału i dobrze się czuje.. Mój brzuch nie jest taki wzdety po jedzeniu chyba zostanę z tą dieta na dłużej
Oo bo to proszę, same plusy A cała rodzinka się przerzuciła czy Ty sama? Ja jak kiedyś próbowałam tej diety to Małż jadł razem ze mnąpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Oo bo to proszę, same plusy A cała rodzinka się przerzuciła czy Ty sama? Ja jak kiedyś próbowałam tej diety to Małż jadł razem ze mnąFabian Cyprian Tymuś
-
Nie spie juz od 4....wlasnie zdalam sobie sprawe, ze zaden z moich ginow nie kazal mi zbadac progesteronu. Zarlam dupka w ciemno. Czekam az @ sie rozkreci na dobre, zebym mogla zaczac liczyc nowy cykl. Generalnie od poniedzialku mam zrypany humor...
-
Lago wrote:Nie spie juz od 4....wlasnie zdalam sobie sprawe, ze zaden z moich ginow nie kazal mi zbadac progesteronu. Zarlam dupka w ciemno. Czekam az @ sie rozkreci na dobre, zebym mogla zaczac liczyc nowy cykl. Generalnie od poniedzialku mam zrypany humor...
ale co? @ przyszła?Fabian Cyprian Tymuś -
Poleguje w łóżku. Chyba wirus mnie i Dudi dopadl. Ja mdlosci i kamień w żołądku a ona biegunka. Juz miete parzy dla nas.
Lago co Cie tak podkurzylo?? Jesli mozna wiedziec
U mnie nerwówka wczoraj byla od rana. Ale pozbylam sie jednego ciężaru i mam nadzieje ze w końcu rodzice z klasy Ali odpierdziela sie ode mnie. -
Gizmo wrote:Poleguje w łóżku. Chyba wirus mnie i Dudi dopadl. Ja mdlosci i kamień w żołądku a ona biegunka. Juz miete parzy dla nas.
Lago co Cie tak podkurzylo?? Jesli mozna wiedziec
U mnie nerwówka wczoraj byla od rana. Ale pozbylam sie jednego ciężaru i mam nadzieje ze w końcu rodzice z klasy Ali odpierdziela sie ode mnie.
a czemu sie do Ciebie przypierdzielali?Fabian Cyprian Tymuś -
muszę Wam to tez napisac... że na diecie gluten free.... zauważyłam przez ostatnie kilka dni że jak się wypróżniam rano to tej zawartości jest znacznie więcej niż dotychczas... czy to możliwe że gluten zapychał jelita?
Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej wszystkim
Ja jeszcze w łóżku jestem. Na szczęście mam dzisiaj wolne to sobie trochę odpocznę.
Caro - gratuluję mieszkania nowego. Jesteś twrda babka skoro bromek Cię nie rusza oby tylko ładnie prolatyne zbil.
Malinka - mam nadzieję, ze z mężem będzie już lepiej i, że wszystko sie tam ładnie zrosnie.
Lago ile płacisz za dupka?
A tak w ogole to mam straszna ochotę na galarete z octem i jajkiem3500 g 54 cm -
hahahah Gadson, ale ja to dla jaj mierze o roznych godzinach i w paszczy, wiec na temp nie patrz. No wlasnie czekam na @, bo od poniedzialku pokapuje, a zawsze zaczynalo sie od razu wiec teraz nie bardzo wiem kiedy nowy cykl zaczynam, ale chyba od normalnego krwawienia a nie od plamek co?
Gizmek no @ mnie wkurwila, juz nie wiem co mam robic. Maz mnie jeszcze podpuscil i ma racje, bo powiedzial ze Ci lekarze sa bez sensu. Tyle miesiecy do nich laze, a oni albo leki w ciemno, albo tylko USG robia, zeby zobaczyc czy jajo jest. Zadnych konkretow, na to HSG tez sama wpadlam.... No zobaczymy, moze ten cykl jest zrypany wlasnie przez HSG, bo zupelnie inaczej sie czuje niz dotychczas. Moze pod koniec lipca pojedziemy na wizyte do Gdyni do kliniki, a jak tam tez nic nie zrobia to odpuszczamy.... -
Gaduaaa wrote:muszę Wam to tez napisac... że na diecie gluten free.... zauważyłam przez ostatnie kilka dni że jak się wypróżniam rano to tej zawartości jest znacznie więcej niż dotychczas... czy to możliwe że gluten zapychał jelita?
nom, organizm Ci sie oczyszcza:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahah Gadson, ale ja to dla jaj mierze o roznych godzinach i w paszczy, wiec na temp nie patrz. No wlasnie czekam na @, bo od poniedzialku pokapuje, a zawsze zaczynalo sie od razu wiec teraz nie bardzo wiem kiedy nowy cykl zaczynam, ale chyba od normalnego krwawienia a nie od plamek co?
Gizmek no @ mnie wkurwila, juz nie wiem co mam robic. Maz mnie jeszcze podpuscil i ma racje, bo powiedzial ze Ci lekarze sa bez sensu. Tyle miesiecy do nich laze, a oni albo leki w ciemno, albo tylko USG robia, zeby zobaczyc czy jajo jest. Zadnych konkretow, na to HSG tez sama wpadlam.... No zobaczymy, moze ten cykl jest zrypany wlasnie przez HSG, bo zupelnie inaczej sie czuje niz dotychczas. Moze pod koniec lipca pojedziemy na wizyte do Gdyni do kliniki, a jak tam tez nic nie zrobia to odpuszczamy....
wiesz co.. to nie jest głupie.. dla kogoś kto jeszcze nie ma dzieci to wspaniała sprawa.. na pewno bym skorzystała gdybym nie miała dzieci...
a z tym @ to nie wiem.. pewno przez dupka masz teraz takie cuda na kiju... cholera... ciężko powiedzieć jak Ci się to potoczy... a może już jesteś w ciąży babo ?Fabian Cyprian Tymuś