"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Od zerówki bylam skarbnikiem w klasie. Wszystkie imprezy klasowe ogarnialam praktycznie sama. No czasem mi dwie matki pomagaly z transportem czy zakupami. Ostatnio wychowawczyni do mnie zadzwoniła ze chyba czas sale wynająć na pożegnanie dzieci z nią. Powiedzialam ze ja nie bede decydowac za rodzicow i niech sprawę obgada na zebraniu. Rodzice sie nie zgodzili a Pani piana zaczela pluć. Wczoraj na basenie dogadala sie z "życzliwymi mamusiami" i dupe mi obsmarowala ze trojka klasowa sie nie angażuje. Jedna matka do mnie napisala na fb żeby kasę dać to ona sie zajmie pożegnaniem dla Pani. Kasę oddalam z całym zeszytem rachunków, rozliczenie z ostatnich 3lat. A Pani mi pięknie w oczy mówi ze ja się tak angazowalam i pitu pitu a potem dzieciom na lekcji znow opowiada pierdoly nt trojki klasowej. Padly słowa ze jestem nieporadna życiowo i ze najlepiej by było żebym, skończyła kilka fakultetów jak Pani i dopiero sięgnę jej poziomu.
Czuje ze jeszcze nie koniec zadymy bedzie. -
Nats wrote:Hej wszystkim
Ja jeszcze w łóżku jestem. Na szczęście mam dzisiaj wolne to sobie trochę odpocznę.
Caro - gratuluję mieszkania nowego. Jesteś twrda babka skoro bromek Cię nie rusza oby tylko ładnie prolatyne zbil.
Malinka - mam nadzieję, ze z mężem będzie już lepiej i, że wszystko sie tam ładnie zrosnie.
Lago ile płacisz za dupka?
A tak w ogole to mam straszna ochotę na galarete z octem i jajkiemFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Od zerówki bylam skarbnikiem w klasie. Wszystkie imprezy klasowe ogarnialam praktycznie sama. No czasem mi dwie matki pomagaly z transportem czy zakupami. Ostatnio wychowawczyni do mnie zadzwoniła ze chyba czas sale wynająć na pożegnanie dzieci z nią. Powiedzialam ze ja nie bede decydowac za rodzicow i niech sprawę obgada na zebraniu. Rodzice sie nie zgodzili a Pani piana zaczela pluć. Wczoraj na basenie dogadala sie z "życzliwymi mamusiami" i dupe mi obsmarowala ze trojka klasowa sie nie angażuje. Jedna matka do mnie napisala na fb żeby kasę dać to ona sie zajmie pożegnaniem dla Pani. Kasę oddalam z całym zeszytem rachunków, rozliczenie z ostatnich 3lat. A Pani mi pięknie w oczy mówi ze ja się tak angazowalam i pitu pitu a potem dzieciom na lekcji znow opowiada pierdoly nt trojki klasowej. Padly słowa ze jestem nieporadna życiowo i ze najlepiej by było żebym, skończyła kilka fakultetów jak Pani i dopiero sięgnę jej poziomu.
Czuje ze jeszcze nie koniec zadymy bedzie.
ja bym ja chyba zjadła na śniadanie ! wrr nie lubię takich pustaków !Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Nie wiem Natsik, bo ja wykupywalam jeszcze inne recepty i suplementy. Ale to grosze chyba kosztuje3500 g 54 cm
-
Gaduaaa wrote:mam nadzieję że ogółem nie masz cięzkiej pracy żeby się nie przeforsować3500 g 54 cm
-
Gaduaaa wrote:do INVICTA? moja znajoma się tam leczy.. przeszła jedno in vitro i teraz będzie drugie podjeście robić...u niej w miare wszytsko okey ale okazało się że plemniki męża są "poszarpane" i leniwe..... i teraz będą wyłapywać te najlepsze i może w końcu się uda...
wiesz co.. to nie jest głupie.. dla kogoś kto jeszcze nie ma dzieci to wspaniała sprawa.. na pewno bym skorzystała gdybym nie miała dzieci...
a z tym @ to nie wiem.. pewno przez dupka masz teraz takie cuda na kiju... cholera... ciężko powiedzieć jak Ci się to potoczy... a może już jesteś w ciąży babo ?
myslalam raczej o Gamecie, na razie podczytuje sobie opinie o obydwoch i dopiero zdecyduje. Tylko wiesz jaki jest problem z klinikami? Raz, ze zdzieraja mase kasy, bo wszystko jest tam drozsze, a dwa czesto napieraja na In Vitro. E sensie wiem, ze wizytya drozsza, bo to w koncu specjalista a nie zwykly gin, ale badania w ich labach potrafia niezle dac po kieszeni. Ja nie lubie cwaniactwa i nie chce sie z lekarzami klucic, ze in vitro to ostatnia deska ratunku, a nasze wyniki sa dobre, szczegolnie malza. No nic zrobie to badania AMH tylko nie wiem po co, chyba tylko po to zeby kase wydac, a tak byloby juz na jedna wizyte. W ciazy raczej nie jestem Gadi bo plamie, chociaz brzuch nie boli wcale a to bardzo dziwne.....no to sie wyzalilam:) -
Gizmo wrote:Od zerówki bylam skarbnikiem w klasie. Wszystkie imprezy klasowe ogarnialam praktycznie sama. No czasem mi dwie matki pomagaly z transportem czy zakupami. Ostatnio wychowawczyni do mnie zadzwoniła ze chyba czas sale wynająć na pożegnanie dzieci z nią. Powiedzialam ze ja nie bede decydowac za rodzicow i niech sprawę obgada na zebraniu. Rodzice sie nie zgodzili a Pani piana zaczela pluć. Wczoraj na basenie dogadala sie z "życzliwymi mamusiami" i dupe mi obsmarowala ze trojka klasowa sie nie angażuje. Jedna matka do mnie napisala na fb żeby kasę dać to ona sie zajmie pożegnaniem dla Pani. Kasę oddalam z całym zeszytem rachunków, rozliczenie z ostatnich 3lat. A Pani mi pięknie w oczy mówi ze ja się tak angazowalam i pitu pitu a potem dzieciom na lekcji znow opowiada pierdoly nt trojki klasowej. Padly słowa ze jestem nieporadna życiowo i ze najlepiej by było żebym, skończyła kilka fakultetów jak Pani i dopiero sięgnę jej poziomu.
Czuje ze jeszcze nie koniec zadymy bedzie.
o ja pier.....tak to wlasnie w naszym cebulowym kraju jest. Czlowiek sie angazuje, pomaga, traci czas, a jak komus sie nie spodoba to kopa w dupe i byle tylko dojebac jak najbardziej. Nie lam sie Gismo, glupia dziwka ta nauczycielka..... -
Lago wrote:myslalam raczej o Gamecie, na razie podczytuje sobie opinie o obydwoch i dopiero zdecyduje. Tylko wiesz jaki jest problem z klinikami? Raz, ze zdzieraja mase kasy, bo wszystko jest tam drozsze, a dwa czesto napieraja na In Vitro. E sensie wiem, ze wizytya drozsza, bo to w koncu specjalista a nie zwykly gin, ale badania w ich labach potrafia niezle dac po kieszeni. Ja nie lubie cwaniactwa i nie chce sie z lekarzami klucic, ze in vitro to ostatnia deska ratunku, a nasze wyniki sa dobre, szczegolnie malza. No nic zrobie to badania AMH tylko nie wiem po co, chyba tylko po to zeby kase wydac, a tak byloby juz na jedna wizyte. W ciazy raczej nie jestem Gadi bo plamie, chociaz brzuch nie boli wcale a to bardzo dziwne.....no to sie wyzalilam:)
ta kumpela też była po HSG bo ciągle szukali winy u niej i dopiero tam w tej klinice ogarnęli sprawę... fakt ze kosztowało to ich dużo.. bo chyba ponad 10tys łącznie z podejściem do in vitro i wszytskimi badaniami i wizytami , mieli taki pakiet jakiś... więc nie są to małe pieniądze.. ale jak zsumujesz swoje wszytskie wizyty u ginów.. leki, monitoringi testyc ciążowe i ciągłe badania hormonów itd... to wyjdzie Ci bagatela ta sama kwota albo i wyższa...
no a to plamienie to masz jakie? żywej krwi? dużo tego? to nie koniecznie musi być na @ ... chyba bym zatestowała.. to różnie bywa... czasami te najbardziej spitolone cykle są najbardziej owocneFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Ogólnie to nie mam. Pracuje w sklepie z ciuchami. Najgorzej tylko, ze mamy zmiany po 12 h i to trochę jest męczące. Ale myślę, ze tak z miesiąc jeszcze i pójdę na zwolnienie, bo ciężko tak cały dzień stać.Fabian Cyprian Tymuś
-
Nats wrote:Bo ja ostatnio za dwa opakowania ponad 9 dych placilam i jakoś dużo mi się to wydaje. Teraz chyba się trochę przejdę po aptekach i porownam ceny.
za Duphaston???????? kurde Nats to chyba nie mozliwe
https://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=duphaston
-
Lago wrote:za Duphaston???????? kurde Nats to chyba nie mozliwe
https://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=duphaston3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:wiesz na pewno masz rację z tymi klinikami, ale jeśli przechodzi Ci przez myśl in vitro no to wiesz.. musisz zakasać rękawy, zacisnąć zęby i tam iść i ogarnąć sprawę... i to też nie ma co czekać niewiadomo ile...
ta kumpela też była po HSG bo ciągle szukali winy u niej i dopiero tam w tej klinice ogarnęli sprawę... fakt ze kosztowało to ich dużo.. bo chyba ponad 10tys łącznie z podejściem do in vitro i wszytskimi badaniami i wizytami , mieli taki pakiet jakiś... więc nie są to małe pieniądze.. ale jak zsumujesz swoje wszytskie wizyty u ginów.. leki, monitoringi testyc ciążowe i ciągłe badania hormonów itd... to wyjdzie Ci bagatela ta sama kwota albo i wyższa...
no a to plamienie to masz jakie? żywej krwi? dużo tego? to nie koniecznie musi być na @ ... chyba bym zatestowała.. to różnie bywa... czasami te najbardziej spitolone cykle są najbardziej owocne
no postanowilam, ze w lipcu jedziemy. Ja chce najpierw inseminacje, tylko boje sie, ze jak bede naciskala, to specjalne wyselekcjonuja plemniory-inwalidy i takie mi dadza, zeby sie nie udalo, hahahhahaaha No ja jazdy takie mam. Wszedzie spiski wesze:)
A plamienia troszeczke i dziwne. Glownie brazowe,ale ze 2 razy zdazylo sie troszke krwi. Czekam do piatku -
Lago wrote:no postanowilam, ze w lipcu jedziemy. Ja chce najpierw inseminacje, tylko boje sie, ze jak bede naciskala, to specjalne wyselekcjonuja plemniory-inwalidy i takie mi dadza, zeby sie nie udalo, hahahhahaaha No ja jazdy takie mam. Wszedzie spiski wesze:)
A plamienia troszeczke i dziwne. Glownie brazowe,ale ze 2 razy zdazylo sie troszke krwi. Czekam do piatku
powinnas z PiSem współpracować wyluuuuzuj !!
długo chcesz czekać.. ja myślę że jeśli jest coś na rzeczy i masz plamienia to chyba coś z tym trzeba robić.. żebyś potem sobie w brodę nie plułaNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Lago - w ciazy są czasem plamienia w terminie miesiączki
Ja na Twoim miejscu jak się nie rozkreci do jutra malpa to sikalabym na test. A zawsze masz tak, że okres Ci się plamienien zaczyna?
wiem wiem kochana, ale plamienia chyba ciemne raczej powinny byc co? ZAwsze bylo tak, ze albo chlup! albo jednego dnia plamienia i nastepnego chlup! Dobra nie nakrecajcie mnie, hahahahah
Nats, na pewno U Ciebie jest jakas Apteka sieciowa, moze Gemini? W sieciowkach naogol jest najtaniej wiec szukaj, bo 45 zeta to zdzierstwo -
Gaduaaa wrote:szalona... hahahaha
powinnas z PiSem współpracować wyluuuuzuj !!
długo chcesz czekać.. ja myślę że jeśli jest coś na rzeczy i masz plamienia to chyba coś z tym trzeba robić.. żebyś potem sobie w brodę nie pluła
Zglosze sie na asystentke Macierewicza, hahahahahhaah
Ej no wez mnie nie strasz....przeciez zawsze kaza czekac do terminu @ czyli u mnie piatek. No to co mam zrobic jak juz sie kawy ochlalam? A te plamienia to nie na zagniezdzenie sa? No bo co? Moglo sie zagniezdzic bezobjawowo a teraz sobie plami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 08:41
-
Lago wrote:wiem wiem kochana, ale plamienia chyba ciemne raczej powinny byc co? ZAwsze bylo tak, ze albo chlup! albo jednego dnia plamienia i nastepnego chlup! Dobra nie nakrecajcie mnie, hahahahah
Nats, na pewno U Ciebie jest jakas Apteka sieciowa, moze Gemini? W sieciowkach naogol jest najtaniej wiec szukaj, bo 45 zeta to zdzierstwo3500 g 54 cm -
Nats wrote:Nie wiem czy ciemne czy nie, ale skoro bierzesz dupka to nie powinnaś plamic przed malpa, bo plamienia się biorą z niedoboru Progesteronu najczęściej. Także jak dla mnie to tutaj mocno grochem pachnie także z tymi klinikami Proszę trochę się wstrzymać
hahahahahha toc czekam do konca lipca:) Jeszcze jeden cykl naturalny, dam im szanse....Nats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Zglosze sie na asystentke Macierewicza, hahahahahhaah
Ej no wez mnie nie strasz....przeciez zawsze kaza czekac do terminu @ czyli u mnie piatek. No to co mam zrobic jak juz sie kawy ochlalam? A te plamienia to nie na zagniezdzenie sa? No bo co? Moglo sie zagniezdzic bezobjawowo a teraz sobie plami?
ale jutro rano może testuj z porannego? 10tką ?Fabian Cyprian Tymuś