"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Gadson!!! A co to u bylo u Twojej kuzynki, tej co w szpitalu wyladowala?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Dali jej coś na zatrzymanie krwawienia i odeslali do domu.. Nawet usg jej nie zrobili.. Idioci.. Teraz czeka na usg i dopiero zobaczą.. Dobre co?
toc juz nic nie bedzie widac....o masakra, a myslalam ze tylko w PL takie zdolniachy sa...
Gozmek wspolczuje....a moze cos zezarlas? -
siedze sobie na dziale "z pomoca medyczna" i wlasnie opracowlam nowy plan, hahahahha W poniedzialek lece do ginka i prosze go o Clo, moze jeszcze w lipcu zdazymy ze stymulacja, bo ostatnio to ja zawsze jedno jajo mialam no i chyba lepiej jakby kilka peklo.....
-
Właśnie kuzynka wróciła od lekarza... dostała wyniki hormonów ze szpitala wysłali do przychodzni.. i co się okazuje?
TSH : 0.78
Prolaktyna norma do 490 a Ona ma 501... niewiele ale jednak...
i czeka na usg....
obstawiam tarczycę...Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:siedze sobie na dziale "z pomoca medyczna" i wlasnie opracowlam nowy plan, hahahahha W poniedzialek lece do ginka i prosze go o Clo, moze jeszcze w lipcu zdazymy ze stymulacja, bo ostatnio to ja zawsze jedno jajo mialam no i chyba lepiej jakby kilka peklo.....
Fabian Cyprian Tymuś -
Czesc dziewczyny Chcial was poinformowac ze moja ciaza wlasnie dobiega konca :'( w sobote mialam bete na poziomie 72 a dzis spadla do 9 Zyc mi sie odechciewa Juz brak checi Maz mnie pociesza ze bedzie dobrze a ja nic tylko rycze :'(
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
annamaria83 wrote:Czesc dziewczyny Chcial was poinformowac ze moja ciaza wlasnie dobiega konca :'( w sobote mialam bete na poziomie 72 a dzis spadla do 9 Zyc mi sie odechciewa Juz brak checi Maz mnie pociesza ze bedzie dobrze a ja nic tylko rycze :'(
współczuję...Fabian Cyprian Tymuś -
annamaria83, współczuję i tule bardzo mocno..
Mąż ma rację, będzie dobrze. My kobiety przetrwamy wszystko!
Ogólnie dzisiaj cierpię na mega ból dokładnie jak na @ więc nie wiem co jest grane.. Albo rozwalony system przez Bromka, albo jakaś kaszana się podziała..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyAnnamaria, bardzo mi przykro. To na pewno dla ciebie trudne. Ściskam :*
Cześć wszystkim, zaczynam kolejny cykl... Tym razem zaczynam suplementować mojego męża, zobaczymy czy to coś pomoże. Mam owulacje (potwierdzone monitoringiem) ale niski progesteron mierzony 7-8 dpo wynosił 12. Podobno w normie ale ciągle mało, według mnie. Od tamtego miesiąca stosowałam progestellę krem Póki co efektów brak.. Ale trzeba iść do przodu....Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:annamaria83, współczuję i tule bardzo mocno..
Mąż ma rację, będzie dobrze. My kobiety przetrwamy wszystko!
Ogólnie dzisiaj cierpię na mega ból dokładnie jak na @ więc nie wiem co jest grane.. Albo rozwalony system przez Bromka, albo jakaś kaszana się podziała..Fabian Cyprian Tymuś -
SusannaDean wrote:Annamaria, bardzo mi przykro. To na pewno dla ciebie trudne. Ściskam :*
Cześć wszystkim, zaczynam kolejny cykl... Tym razem zaczynam suplementować mojego męża, zobaczymy czy to coś pomoże. Mam owulacje (potwierdzone monitoringiem) ale niski progesteron mierzony 7-8 dpo wynosił 12. Podobno w normie ale ciągle mało, według mnie. Od tamtego miesiąca stosowałam progestellę krem Póki co efektów brak.. Ale trzeba iść do przodu....Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie... Sama nie wiem co jest przyczyną. Mam niedoczynność tarczycy, ale leczę euthyroxem i hormony w normie. Owulację też mam, zawsze wiem dokładnie kiedy (ból kilka godzin trwa u mnie) i było to potwierdzone przez lekarza
A u Ciebie coś wyszło czy czekacie z badaniami? -
SusannaDean wrote:No właśnie... Sama nie wiem co jest przyczyną. Mam niedoczynność tarczycy, ale leczę euthyroxem i hormony w normie. Owulację też mam, zawsze wiem dokładnie kiedy (ból kilka godzin trwa u mnie) i było to potwierdzone przez lekarza
A u Ciebie coś wyszło czy czekacie z badaniami?
A jaki masz wynik tsh i jaką dawkę leku?
Ja też mam 6miesięcy za sobą, i mi też się dluzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 18:57
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)