X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No to rzeczywiście w porządku się wydaje wszystko i u Ciebie.
    A druga strona medalu? :D Partner? Badaliście czy jeszcze?
    U nas jeszcze, ale zakupiłam dziś PROfertil... na poprawę plemiczków i od dziś będzie łykał :)
    my mamy już dwoje dzieci :) sataramy się o 3 ... więc nie wiem czemu się nie udaje... ale lekarz zasugerował badanie nasiania.. chcemy to zrobić we wrześniu jak się nie uda do tej pory

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Annamaria przykro mi bardzo:(
    SunannaDean witaj:)

Gadulec toc ja juz dawno wiem ze to spisek moich jajnikow jest...jeden wariat to nawet za macica czasem sie chowa:)....spoko polykam troche wiecej chemii i moze cos zatrybi. Dzis znow czytalam zeby wyluzowac, ale JAK KUR..A . Wyzulowac to moze laska co dopiero drugie miesiac jej nie wychodzi....no a puki co to zimne pifko:P

Przynajmniej piwko wolno póki co :)

Dziewczyny uda się uda ! Wszystko będzie dobrze tylko jednemu miesiąc drugiemu rok, na to nie zaradzimy :) Co do ciągłego myślenia to jest to problem, ale jakiś większy już po owulacji z tego co zauważyłam..kiedy obsesyjnie liczymy każde zakłucie brzucha, też to macie?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Annamaria przykro mi bardzo:(
    SunannaDean witaj:)

Gadulec toc ja juz dawno wiem ze to spisek moich jajnikow jest...jeden wariat to nawet za macica czasem sie chowa:)....spoko polykam troche wiecej chemii i moze cos zatrybi. Dzis znow czytalam zeby wyluzowac, ale JAK KUR..A . Wyzulowac to moze laska co dopiero drugie miesiac jej nie wychodzi....no a puki co to zimne pifko:P
    taaa macica włazi Ci do dupy... spróbuj nie w ta dziura hahahahaha :D
    przestań.. z nami tak fajnie że i jeszcze 10 cykli będziemy tu siedzieć razem hahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

Dziewczyny uda się uda ! Wszystko będzie dobrze tylko jednemu miesiąc drugiemu rok, na to nie zaradzimy :) Co do ciągłego myślenia to jest to problem, ale jakiś większy już po owulacji z tego co zauważyłam..kiedy obsesyjnie liczymy każde zakłucie brzucha, też to macie?
    tak.. u Nas to się zaczyna właśnie ciąża urojona ;) mi się dziś zaczęła :D haha już czuje cycki i kłucia

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

nom, ja nie z tych co to bedzie sobie wszystkiego ograniczac bo "moze jestem w ciazy". Wiadomo ze dbam o siebie, fajek nie pale, alko nie naduzywam, ale w takie upaly piwko albo lamka wina nikomu nie zaszkodzi. No i z kawy to chyba nigdy nie zrezygnuje....ale jak czytam jak laski w paranoje popadaja to mi ich zal....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tak.. u Nas to się zaczyna właśnie ciąża urojona ;) mi się dziś zaczęła :D haha już czuje cycki i kłucia

Właśnie :) W pierwszych trzech miesiącach szalałam, taka byłam opętana, że tu i teraz :) Napięcie odchodzi z każdym niepowodzeniem, bo wiem, ze w końcu się uda :) Dziewczyny, pluuus duży, że teraz dzieci wiosenne będą :) Może nawet letnie? Trzeba myśleć w tym kierunku :)
    Mnie tylko praca wkurza, dlatego chciałam hop i już, ale tak się nie da...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nom, ja nie z tych co to bedzie sobie wszystkiego ograniczac bo "moze jestem w ciazy". Wiadomo ze dbam o siebie, fajek nie pale, alko nie naduzywam, ale w takie upaly piwko albo lamka wina nikomu nie zaszkodzi. No i z kawy to chyba nigdy nie zrezygnuje....ale jak czytam jak laski w paranoje popadaja to mi ich zal....

Też tak uważam, że nie ma co popadać w skrajności :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaa macica włazi Ci do dupy... spróbuj nie w ta dziura hahahahaha :D
    przestań.. z nami tak fajnie że i jeszcze 10 cykli będziemy tu siedzieć razem hahah

hahahahahha na razie to czuje jakby ktos powoli mi ja wyciagal....nawet nie wiedzialam, ze macica moze bolec, hahahahahja piernicze zwariuje przez ta ciaze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahha na razie to czuje jakby ktos powoli mi ja wyciagal....nawet nie wiedzial, ze macica moze bolec, hahahahahja piernicze zwariuje przez ta ciaze

Wszystko może boleć jak się intensywnie skupia na tym uwagę :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Mnie tylko praca wkurza, dlatego chciałam hop i już, ale tak się nie da...

hahahahhaha jakbym o sobie czytala. I wlasnie pewnie dlatego mam blokade i daje Wam kazdej po stowie, ze jak rzuce robote to zajde, hahahhaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahhaha jakbym o sobie czytala. I wlasnie pewnie dlatego mam blokade i daje Wam kazdej po stowie, ze jak rzuce robote to zajde, hahahhaha

Ha ha ha no właśnie, tylko skąd byś te stówy wzięła bez pracy ? :D
    Nie no troche mniej mnie stresuje jak wiem, ze tak szybko nie odejdę z niej i trochę to musi potrwać zanim "pyknie" :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojde do lekarza i poprosze o zwolnienie, bo gin kazal nam jechac na Kanary na bzykanko: relaks, plaza, driny....no co? Jedni dostaja "pincet" to inni powinni dostawac platne zwolnienia na prokreacje, hahahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    pojde do lekarza i poprosze o zwolnienie, bo gin kazal nam jechac na Kanary na bzykanko: relaks, plaza, driny....no co? Jedni dostaja "pincet" to inni powinni dostawac platne zwolnienia na prokreacje, hahahahah

Ha ha ! Rewelacyjny pomysł, szkoda, że nie uznawany... takie dodatkowe wolne na poczęcie :D

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć a ja na razie popadam w paranoję zwaną czekaniem na owulację :) jak już owulka nastąpi albo będzie mi się tak wydawało to przejdę do fazy ciąży urojonej i z każdym dniem będę się łudziła że to pewnie ciąża a nie zbliżająca się @ a potem będzie twarde zejście na ziemię i chichot losu :/

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli mamy dokładnie to samo dziewczyny !
    Ktoś to ładnie wymyślił, że dał nam taki instynkt.....

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ha ha ! Rewelacyjny pomysł, szkoda, że nie uznawany... takie dodatkowe wolne na poczęcie :D

no ja mysle, ze duzo wiecej by sie rodzilo, gdyby PIS zamiast rozdawac "pincet" sponsorowal wakacje w tropikach. Trzeba ten temat poruszyc w partii. Ja mam chody u Macierewicza to zalatwie, hahahha

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się z Lago powinna być odgórna ustawa że każda kobieta na czas owulacji powinna mieć tydzień wolnego :) przecież to dla dobra społeczeństwa :)

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Cześć a ja na razie popadam w paranoję zwaną czekaniem na owulację :) jak już owulka nastąpi albo będzie mi się tak wydawało to przejdę do fazy ciąży urojonej i z każdym dniem będę się łudziła że to pewnie ciąża a nie zbliżająca się @ a potem będzie twarde zejście na ziemię i chichot losu :/

a dlugo juz masz takie urojenia? Kurde moze byc tak serial jakis nakrecic o zachodzeniu w ciaze, hahahah

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i oczywiście jakaś podróż na koszt państwa:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahha na razie to czuje jakby ktos powoli mi ja wyciagal....nawet nie wiedzialam, ze macica moze bolec, hahahahahja piernicze zwariuje przez ta ciaze
    testujesz jutro ? :)

‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ