"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:No to rzeczywiście w porządku się wydaje wszystko i u Ciebie.
A druga strona medalu? Partner? Badaliście czy jeszcze?
U nas jeszcze, ale zakupiłam dziś PROfertil... na poprawę plemiczków i od dziś będzie łykałFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyLago wrote:Annamaria przykro mi bardzo:(
SunannaDean witaj:)
Gadulec toc ja juz dawno wiem ze to spisek moich jajnikow jest...jeden wariat to nawet za macica czasem sie chowa:)....spoko polykam troche wiecej chemii i moze cos zatrybi. Dzis znow czytalam zeby wyluzowac, ale JAK KUR..A . Wyzulowac to moze laska co dopiero drugie miesiac jej nie wychodzi....no a puki co to zimne pifko:P
Przynajmniej piwko wolno póki co
Dziewczyny uda się uda ! Wszystko będzie dobrze tylko jednemu miesiąc drugiemu rok, na to nie zaradzimy Co do ciągłego myślenia to jest to problem, ale jakiś większy już po owulacji z tego co zauważyłam..kiedy obsesyjnie liczymy każde zakłucie brzucha, też to macie? -
Lago wrote:Annamaria przykro mi bardzo:(
SunannaDean witaj:)
Gadulec toc ja juz dawno wiem ze to spisek moich jajnikow jest...jeden wariat to nawet za macica czasem sie chowa:)....spoko polykam troche wiecej chemii i moze cos zatrybi. Dzis znow czytalam zeby wyluzowac, ale JAK KUR..A . Wyzulowac to moze laska co dopiero drugie miesiac jej nie wychodzi....no a puki co to zimne pifko:P
przestań.. z nami tak fajnie że i jeszcze 10 cykli będziemy tu siedzieć razem hahahFabian Cyprian Tymuś -
SusannaDean wrote:Przynajmniej piwko wolno póki co
Dziewczyny uda się uda ! Wszystko będzie dobrze tylko jednemu miesiąc drugiemu rok, na to nie zaradzimy Co do ciągłego myślenia to jest to problem, ale jakiś większy już po owulacji z tego co zauważyłam..kiedy obsesyjnie liczymy każde zakłucie brzucha, też to macie?Fabian Cyprian Tymuś -
SusannaDean wrote:Przynajmniej piwko wolno póki co
nom, ja nie z tych co to bedzie sobie wszystkiego ograniczac bo "moze jestem w ciazy". Wiadomo ze dbam o siebie, fajek nie pale, alko nie naduzywam, ale w takie upaly piwko albo lamka wina nikomu nie zaszkodzi. No i z kawy to chyba nigdy nie zrezygnuje....ale jak czytam jak laski w paranoje popadaja to mi ich zal.... -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:tak.. u Nas to się zaczyna właśnie ciąża urojona mi się dziś zaczęła haha już czuje cycki i kłucia
Właśnie W pierwszych trzech miesiącach szalałam, taka byłam opętana, że tu i teraz Napięcie odchodzi z każdym niepowodzeniem, bo wiem, ze w końcu się uda Dziewczyny, pluuus duży, że teraz dzieci wiosenne będą Może nawet letnie? Trzeba myśleć w tym kierunku
Mnie tylko praca wkurza, dlatego chciałam hop i już, ale tak się nie da... -
nick nieaktualnyLago wrote:nom, ja nie z tych co to bedzie sobie wszystkiego ograniczac bo "moze jestem w ciazy". Wiadomo ze dbam o siebie, fajek nie pale, alko nie naduzywam, ale w takie upaly piwko albo lamka wina nikomu nie zaszkodzi. No i z kawy to chyba nigdy nie zrezygnuje....ale jak czytam jak laski w paranoje popadaja to mi ich zal....
Też tak uważam, że nie ma co popadać w skrajności -
Gaduaaa wrote:taaa macica włazi Ci do dupy... spróbuj nie w ta dziura hahahahaha
przestań.. z nami tak fajnie że i jeszcze 10 cykli będziemy tu siedzieć razem hahah
hahahahahha na razie to czuje jakby ktos powoli mi ja wyciagal....nawet nie wiedzialam, ze macica moze bolec, hahahahahja piernicze zwariuje przez ta ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago wrote:hahahahhaha jakbym o sobie czytala. I wlasnie pewnie dlatego mam blokade i daje Wam kazdej po stowie, ze jak rzuce robote to zajde, hahahhaha
Ha ha ha no właśnie, tylko skąd byś te stówy wzięła bez pracy ?
Nie no troche mniej mnie stresuje jak wiem, ze tak szybko nie odejdę z niej i trochę to musi potrwać zanim "pyknie" -
nick nieaktualnyLago wrote:pojde do lekarza i poprosze o zwolnienie, bo gin kazal nam jechac na Kanary na bzykanko: relaks, plaza, driny....no co? Jedni dostaja "pincet" to inni powinni dostawac platne zwolnienia na prokreacje, hahahahah
Ha ha ! Rewelacyjny pomysł, szkoda, że nie uznawany... takie dodatkowe wolne na poczęcieLago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Cześć a ja na razie popadam w paranoję zwaną czekaniem na owulację jak już owulka nastąpi albo będzie mi się tak wydawało to przejdę do fazy ciąży urojonej i z każdym dniem będę się łudziła że to pewnie ciąża a nie zbliżająca się @ a potem będzie twarde zejście na ziemię i chichot losu
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ha ha ! Rewelacyjny pomysł, szkoda, że nie uznawany... takie dodatkowe wolne na poczęcie
no ja mysle, ze duzo wiecej by sie rodzilo, gdyby PIS zamiast rozdawac "pincet" sponsorowal wakacje w tropikach. Trzeba ten temat poruszyc w partii. Ja mam chody u Macierewicza to zalatwie, hahahha -
Posok82 wrote:Cześć a ja na razie popadam w paranoję zwaną czekaniem na owulację jak już owulka nastąpi albo będzie mi się tak wydawało to przejdę do fazy ciąży urojonej i z każdym dniem będę się łudziła że to pewnie ciąża a nie zbliżająca się @ a potem będzie twarde zejście na ziemię i chichot losu
a dlugo juz masz takie urojenia? Kurde moze byc tak serial jakis nakrecic o zachodzeniu w ciaze, hahahah