"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Malina no zasmuciłam się
tule Cię .. !
Dzięki Kochana Ale myślę sobie, że widocznie tak miało być. Wczoraj mieliśmy kontrolę z małżem w szpitalu. W czwartek operacja. Wiązadło poszło. No i dodatkowo płyn kolanie. Mega się martwię, żeby nic nie zepsuli bardziej i postawili go szybko na nogi. No i dodatkowo trochę się martwię narkozą już kolejną w tak krótkim czasie przy jego wadzie serca... No ale cóż, to oni są lekarzami... Oby tylko naprawili to co nie działa... -
Hej Dziewczyny! Odezwę się, wspomnieć że żyję Mam ostatnio jakoś mało czasu dla siebie.. Cały czas coś się dzieje. Na szczęście przeprowadzka dobiegła końca, a do urządzenia został jeden pokój który poczeka na odpowiednią chwilę
Gaduaaa, czyżby dzisiaj jakiś spadeczek na zagnieżdżenie?
Malina, ehh i małpa i Mąż ale kaszana. Grzebanie w kolanach i w ogóle w stawach yo nie przelewki. Obyscie trafili na kompetentnych lekarzy. Trzymam kciuki i ja
Gizmo, Małpiszon i u Ciebie.. Ehh. Co za wredna wredota..
Marta, chyba każda z nas ma "takie dni". Spać i niech się dzień skończy Jutro będzie lepiej
Idą wakacje, lato, może jakieś pozytywne fluidy z sobą przyniosąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:47
Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Malina będzie mocno trzymać kciuki za Twojego męża.. kurcze rzeczywiście Ci się zwaliło trochę na głowe... trzeba sobie tą wytlumaczyć że nic nie dzieje się bez przyczyny .. na spokojnie w następnym cyklu się uda, jak już największe nerwy z mężem bedziecie mieli za sobą
Caro jejka jak fajnie że się odezwałaś !! w zeszłym cyklu tez miałam spadki na zagnieżdżenie hahah jak się mieszka na nowym? fajnie ?Fabian Cyprian Tymuś -
Caro jejka jak fajnie że się odezwałaś !! w zeszłym cyklu tez miałam spadki na zagnieżdżenie hahah jak się mieszka na nowym? fajnie ?[/QUOTE]
Oj tam, wiem ja też tak mam zazwyczaj, ale może to ten cykl Jak w ogóle czujesz?
Ogólnie mieszka się wspaniale, kompletna zmiana otoczenia i wnętrza
No i może i ja z Wami zatestuje, chociaż jakoś się nie staraliśmy wielce, a niby coś się dzieje na wykresie z tempka. Bez nastawiania się. Termin @ na niedzielę. Ewentualny test w poniedziałekpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Caro jejka jak fajnie że się odezwałaś !! w zeszłym cyklu tez miałam spadki na zagnieżdżenie hahah jak się mieszka na nowym? fajnie ?
Oj tam, wiem ja też tak mam zazwyczaj, ale może to ten cykl Jak w ogóle czujesz?
Ogólnie mieszka się wspaniale, kompletna zmiana otoczenia i wnętrza
No i może i ja z Wami zatestuje, chociaż jakoś się nie staraliśmy wielce, a niby coś się dzieje na wykresie z tempka. Bez nastawiania się. Termin @ na niedzielę. Ewentualny test w poniedziałek [/QUOTE]
No właśnie widziałam że OF zmienił ci dzień owulacji.. Prawie idziemy łeb w łeb hehe ja jestem 2 dni za tobą
Fajnie tak wejść na nowe mieszkanie,czyste pachnące farba - hihiFabian Cyprian Tymuś